Hotel Flamingo**** in Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgarije beoordelingen 8.2 | Zoover
Kies een internationale website
20 °C
25 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Flamingo****
Sunny Beach, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Hotel Flamingo
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Flamingo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Flamingo**** in Zonnestrand (Sunny Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 81
vakantiefoto's
van Hotel Flamingo**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(3)
alleenreizend
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(109)
ALL
alleenreizend, Sept. 2011
"Niet voor herhaling vatbaar"
Opa Tonny
13-9-2011
Zoals al eerder werd beschreven. Eten miserabel, alleen ontbijt boeken !!!!!! Deze mensen kunnen ook niet lachen, lange dagen maken voor weinig beloning.
Wanneer je van de menu kaart eet, staat het hoofdgerecht al op tafel terwijl je nog met het voorgerecht ( soep ) bezig bent. Qua bediening moeten ze nog héél veel leren.
Vochtplekken in de douche ruimte. Kamers wel mooi en groot. Jammer van die doorgaande weg die voor het hotel loopt en daardoor veel herrie door een verkeersdrempel.
"Prima verblijf"
saskia
30-8-2011
prima hotel dat net buiten de drukte ligt, maar op korte loopafstand van de boulevard. hadden kamer aan de voorkant waardoor we de eerste nachten wel moesten wennen aan het verkeerslawaai. daarnaast waren de bedden erg hard. service is prima. 8 dagen bulgarije was voor ons lang genoeg. bulgaarse volk over het algemeen onsympathiek. al met al wel een lekkere relaxvakantie gehad!
"Prima hotel, goede ligging en grote kamers"
Tessa en Mirthe
28-11-2011
Het hotel ligt op nog geen 5 minuutjes loopafstand van de boulevard (en alle restaurantjes, winkeltjes ed.) af. Omdat het een twee straten achter de boulevard ligt is het wel lekker rustig en zit je niet midden in het uitgaansleven.
Het ontbijt is gewoon voldoende, redelijk wat keuze, niet een ontbijt wat je bij een 4 sterrenhotel verwacht, maar ook niet slecht. lekkere pizza's overdag bij het zwembad. Avondeten van de kaart is niets op aan te merken, maar ik zou sowieso in Bulgarije nooit volpension nemen aangezien het uit eten gaan haast niets kost.
Mooi zwembad, ook zeer geschikt voor kinderen, voor de echte kleintjes is er ook een peuterbadje. Op de grasweide ook wat speeltoestellen voor de kids.
Mooie grote kamers.
Prijs/kwaliteits verhouding vind ik heel goed.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Flaming...
Verklein aantal aanbieders
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Was de laatste keer"
As
24-8-2011
Toen we aankwamen moesten we 3uur wachten op onze kamer(was een vroege vlucht).
Het eten vond ik zozo, ontbijt was niks bijzonders. De koffie leek niet eens koffie.
Personeel was erg stug en Engels hebben ze geen kaas van gegeten. De kamers waren wel mooi groot. We hebben steeds op de boulevard gegeten, was super gezellig. Maar 12 dagen is echt te lang voor Bulgarije.
"Schoon hotel"
Carin
31-8-2011
Is een schoon hotel.Ontbijt iedere dag hetzelfde.Weinig keus van brood.Personeel kijkt stug.Sommige zijn wel vriendelijk.Harde muziek de hele dag door bij het zwembad.Best een stukje lopen naar de boulevard.Kan pad tussendoor nemen maar stenen liggen beroerd.Niet echt rolstoel-vriendelijk daar door slechte stoep naar de boulevard.Avondeten in hotel is niet bijzonder, maar kost ter plekke (12 lev) 6 euro p.p. dus niet half pension boeken. Kan je eerst kijken wat er te eten valt.Kan beter eten op de boulevard.Borden worden heel snel voor je neus weggehaald maar dat is overal in Bulgarije.Kamers zijn groot en worden iedere dag schoongemaakt en schone handdoeken.Zaten aan de achterkant waardoor het erg rustig was.Douche liep vaak over tot halverwege de badkamer.Bushalte schuin voor het hotel ben je voor 50 eurocent in Nessebar.Leuke relaxte vakantie maar 8 dagen is lang genoeg dan heb je de boulevard wel gezien.Zwembad is leuk maar niet spectaculair.
"Heerlijke vakantie gehad"
Michelle
23-8-2011
Voor het eerst eeen vakantie in bulgarije gehad en het was heerlijke vakantie, de eerste keer heel erg omgelopen richting de boulevard en het centrum, als je gewoon binnendoor loopt ben je zo op de boulevard en lijkt het minder ver tot het centrum.
verder vond ik wel dat er weinig keus was tijdens het ontbijt, maar dat is voor iedereen verschillend. verder daar wel vaak pizza gegeten voor 6 lev(3euro) en die was goed te doen!
De kamer die we hadden was mooi schoon en best ruim met uitzicht op het zwembad. alleen in de badkamer wat schimmelplekjes bij de douche. het personeel vond ik aardig, vooral in tegenstelling met veel bulgaren die je daar tegenkomt.
Ik zou volgend jaar gewoon weer terug gaan naar het flamigo hotel!
met vrienden, Juli 2011
"Uitstekend hotel!!"
Rick
30-7-2011
hotel flamingo is een goed hotel met een groot zwembad enigste was als je na ''flowerstreet'' wilde was dat zo 20 minuten lopen! nou is het terug niet zo erg als je wat op heb maar je bent al kapot als je er aan komt!! voor de rest is het eten goed in het hotel! je moet er niet veel van verwachten maar een pizza kost daar 6 lev(ongeveer 3 EURO) 1 TIP pas op wat je eet!!! in sunny beach zijn er heel veel tentjes die qua schoonmaken niet echt weten! ik ben 1 avond heel erg ziek geworden dus de laatste stap avond niet mee kunnen maken! heb er nog steeds beetje last van!! je kan beter nog eten bij flamingo hotel!! in 1 woord hotel flamingo is top!!! en even goed samen met de reisleiders van go fun! is het toch een feest geweest!!
met vrienden, Juli 2011
"Ruime kamers"
xmiek
11-8-2011
Prima hotel. Grote kamers, mooi zwembad en het ontbijt was prima. Je had van alles wat, zoals kaas, jam, gebakken ei met bacon, gekookt ei, verschillend fruit en yoghurt met cruesli/muesli etc. De mensen waren ook heel vriendelijk. Zeker een aanrader. Het ligt wel iets buiten het centrum maar binnen een kwartier zat je midden op de boulevard. En supermarkt zit ook vlakbij.
met oudere kinderen, Juni 2011
"Prima naar onze zin gehad!!"
Monique
17-7-2011
Leuk hotel, vriendelijke bediening alles werd keurig bijgehouden:zwembad, kamers etc.
bij het ontbijt was er wat minder keus in brood dan wij gewend zijn , maar alles was wel lekker. behalve het avond eten (buffet) 1 x gedaan maar is geen aanrader voor ons dan tenminste.
van de kaart bestellen was wel goed te eten.
lekker zwembad vriendelijke en behulpzame bediening wij gaan zeker nog een keer terug naar flamingo
"Zeker de moeite waard!"
Sandy en Reggy
4-7-2011
Hotel Flamingo is een mooi hotel, goede service en heeft goed eten.
Dit was eigenlijk niet het hotel wat we geboekt hadden, maar vanwege een 'overboeking' bij hotel helvecia werden we hier geplaats. En blij toe! We werden allemaal vriendelijk ontvangen en we kregen meteen een goede kamer.
Later in de week nog last gehad van onze buren, maar dat hebben ze goed opgelost. Het eten vond ik niet heel uitgebreid qua brood, maar ik had misschien wat meer verwacht. Het was wel lekker in ieder geval!
Aan het zwembad was het prima vertoeven. Jammer dat wij de echte zonnige kant nog niet echt gezien hebben van Sunny Beach. Maar zeker een aanrader! Vooral bij TO als jongere zou ik boeken. Bart en Joost zijn 2 top reisleiders!
Volgend jaar denk ik weer terug naar Bulgarije =)
volgende
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Informatie over Zonnestrand (Sunny Beach)
Weer Zonnestrand (Sunny Beach)
Kaart Zonnestrand (Sunny Beach)
Foto's Zonnestrand (Sunny Beach)
Video's Zonnestrand (Sunny Beach)
Vraag en Antwoord Zonnestrand (Sunny Beach)
Italië
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie