Hotel Chaika Beach***** in Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgarije beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Chaika Beach*****

5,5
6,2
4,6

25 mei 2012

Hotel Chaika Beach***** Zonnestrand (Sunny Beach)

Beoordelingen Hotel Chaika Beach*****

Sunny Beach complex, Black Sea coast, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Hotel Chaika Beach scoort een 6,5 uit 10, op basis van 118 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Chaika Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Chaika Beach***** in Zonnestrand (Sunny Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Hotel Chaika Beach***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Chaika Beach***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Chaika Beach***** met andere accommodaties in Zonnestrand (Sunny Beach).

106 beoordelingen over Chaika Beach*****

5,3
met partner, 2011
"Nooit meer"
jeannette gabeler
3-10-2011 Chaika Beach is een verschrikkelijk hotel. De buitenkant is prachtig, maar daar is echt alles mee gezegd. Het eten is verschrikkelijk. Iedere dag hetzelfde. Opgewarmde patat, pikzwarte hambugers. Dit moet je dan wel met je vingers eten, want ze hebben niet genoeg vorken. Ook glazen zijn er niet genoeg. Wijn hebben we moeten drinken uit soepkommen.Mocht je toevallig op een hoge verdieping geplaatst worden, dan heb je pech. De lift staat soms dagen stil.
De kamers zijn wel ruim, maar alles is kapot. Het toilet bleef de hele nacht doorlopen, de lichten waren vaak kapot. En het was vies. Een schande dat een reisorganisatie dit verkoopt, want later hoorde ik, dat mensen al jaren klagen over dit hotel.Waar haalt dit hotel zijn sterren vandaan?

met een groep, Sept. 2011
"Zeker de moeite waard!"
Thomas
17-9-2011 Voor ons was dit hotel goed in orde. Wanneer er dingen ontbraken zoals een badstop of afgebroken gordijn werd dit keurig binnen de dag herstelt. De ligging van het hotel is ideaal omdat het vlak bij het uitgaanscentrum en tegenover het strand ligt. Wij hadden met z'n 3e een 3 persoonsappartement wat kwa ruimte echt wel voldoende is. Alleen het derde bed is een sofabed waardoor dit best slecht slaapt. Hoogstwaarschijnlijk kan er wel een extra mattras gevraagd worden. Het personeel doet er alles aan om uw vakantie tot een goed einde te brengen. Bij ons was er geregeld iemand die ergens anders sliep dus vandaar geen probleem :) .
Het eten was voor mij het enigste minpunt. Het was echt uitgebreid maar na de vijfde dag ben je toch wel toen aan iets anders. Daarom raad ik aan om toch je all in clusive te pakken omdat je voor de verandering goedkoop buiten de deur kan eten. Voor ons scheelde dit 100 euro dus waarom niet? Het hotel is geschikt voor alle leeftijden.

"Inchecken een verschrikking"
peter en jeannette
30-9-2011 We kwamen om 10.00 uur aan en moesten tot 14.00 wachten voor het inchecken .
Dit werd diverse malen nors toegebeten. Tussen 10 en 14 OO uur kwamen diverse vluchten binnen zodat om 14.00 uur er een enorme rij en chaos ontstond voor de receptie die iedereen toen hartelijk welkom heette. Wat een mismanagement. Dit mismanagement bleek ook later uit een tekort een bestek (koop toch honderd vorken en 100 koffie kopjes)
Maar misschien zijn we wel te verwend en is wachten tot maximaal 12 uur voor je kamer en 1 uur voor bestek heel gewoon? Maar van hotelgasten die samen met ons kwamen maar naar andere hotels gingen hoorden wij dat ze na uiterlijk 10 minuten al naar hun kamer konden.
Als je over deze ergernissen heen kunt zetten, bestek koopt, buiten de deur eet en van de zon geniet kan je er toch wat van maken. Klagen bij de hostess? Trek daar maar een ochtend voor uit ivm de vele klagenden.

met vrienden, Sept. 2011
"Verschrikkelijk hotel (zeker niet boeken)"
Theo
13-9-2011 Bus met 40 gasten! bij aankomst waren er 2 dames achter de balie waarvan er maar een ons hielp.Echt vriendelijk waren ze niet en helpen om ons de weg te wijzen was er ook niet bij.Als je de sleutel wilden halen vonden prive bellen belangrijker dan de gasten.Met een woord de balie medewerkers zijn onbeschoft en onvriendelijk.We hadden een kamer met als begin letter F.Dit wil je niet weten gang vies kamers vies echt ik had dit nog nooit gezien.En wat de eetzaal niet beter.Kopjes,soepkom enz enz waren soms nog gewoon vies,er was altijd tekort aan alles (borden,bestek,kopjes,glazen).De liften die altijd kapot waren.Ik kan eigenlijk niks positiefs vertel over dit hotel. Ze zeggen wel eens dat Nederlands klagen,met wie ik ook sprak of het nou Duitser,Britten,Hollands waren ze hadden het allemaal over hoe vies dit hotel is,zelfs als je uit ging en de Bulgaren vroeg waar je verbleef hadden ze daar geen goed woord voor.Dit is zeker geen 4*hotel waard.Onvriendelijk personeel en onbeschoft.

"Nooit meer terug naar Bulgarije"
Jos
16-9-2011 We zijn er 3 jaar geleden geweest en toen alles top. Maar het is in Russische handen overgegaan en dat is te merken. Er is een ressort bijgebouwd. Tijdens ons verblijf een grote eetzaal gesloten wegens hygienische redenen. Dus de 2 hotels naar 1 eetzaal. Zeer lange rijen om binnen te komen en lange rijen om een glas te krijgen. Als je je tafel niet goed bewaakt wordt het direct afgeruimd terwijl je niet eens klaar bent. 's Morgens geen plek aan het zwembad tenzij je om 05.30 uur wilt opstaan. Wel genoeg ruimte op het strand. Maar 2 ligbedden en parasol kost je € 10,00 per dag. Het personeel is er zeer onvriendelijk en nors. Met name de receptie. Geef geen kaarten aan receptie af om te versturen want ze komen nooit aan. We hebben all inclusive geboekt maar je kan beter l.o boeken. Eten buiten de deur is goedkoper. De bezetting is voornamelijk oostbloklanden wat irritant gedrag oplevert en veel lawaai. Totaal geen vriendelijkheid aanwezig in hotel. Voor ons nooit meer Bulgarije

"Zeeeer slecht hotel!"
Alice
29-8-2011 Wc lekte. Dagelijks melding van gemaakt. Niet gerepareerd. Kamer was niet schoongemaakt. Gevraagd om schone handdoeken. Niet gekregen. Diverse liften zijn kapot (gedurende mijn hele vakantie) Er is geen plek aan het zwembad. Mensen lagen zelfs op de grond. Je staat in de rij om de eetzaal (vreetschuur) binnen te komen. In de rij om een glas te pakken (zijn er regelmatig niet). In de rij voor je eten. Om vervolgens een tafel te vinden met een vies tafelkleed (werden niet tussendoor vervangen). Het eten is slecht. Groente was amper gekookt. Vlees was meer vet en bot. Maar het hotel ziet er van buiten wel mooi uit en de ligging is goed. Sunny Beach is leuk, maar neem absoluut niet dit hotel!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Als je van schimmel ijs houdt is het uw hotel!"
Lisa
27-8-2011 Geen beleefd personeel, het liefste willen ze dat je ze niet stoort! ( VOORAL RECEPTIE)
Geen schoonehanddoeken tot dat je FOOI legt.
Geen bestek, vieze mokken en kapot.
Geen besef van hygiene, of hou je van beschimmeld ijs? De randen waren beschimmeld het water niet verschoont.. hmmmm lekker (ahum)!
Niet duidelijk wat en waar is.
ALL INCLUSIEF? Nee.. vergeet dat maar of wil je 's avonds je drankjes drinken aan de beach met geen sfeer of een fatsoenlijke vloer, je kon er zo door heen vallen! De stoelen waren kapot! En dan wel luxe baren voor het hotel of het zo geweldig te laten lijken! FORGET IT!!!
Wil je heerlijk aan het zwembad liggen? Geen kans alleen als je om 6 uur handdoeken al neer legt!
Strand is prima, kost alleen geld 7 leva per stoel of parasol!
DE REISJES ZIJN WEL AAN TE BEVELEN HELEMAAL DE JEEPSAFARIE (die gerelged word door de touroperator)
Sunny beach is trouwens harstikke leuk en heerlijk eten!
Wij hebben verder wel genoten, buiten het hotel om!

met jonge kinderen, 2011
"Gewoon goed"
B en A
17-8-2011 Dit is wel het mooiste hotel, de ligging is perfekt vlakbij het strand. De Mac. is op de hoek...is altijd makkelijk. Lekker lange boulevard om 's avonds een wandeling te maken langs terrasjes en winkeltjes...alleen er is geen "alternatief" Fred !

"Geweldige vakantie gehad, geen all inclusive"
Chantal
23-8-2011 Op aanraden van de vele reviews hier een kamer geboekt met alleen overnachting en ontbijt. Geen all inclusive is overigens ook prima te doen, wij waren voor gemiddeld 10 euro p.p. per avond klaar. (Moet je je wel inhouden met cocktails, anders wordt het wel duurder.)

De ligging is geweldig, wel is het 's nachts wat rumoerig (niet altijd). Het Bulgaarse volk is verschrikkelijk. Wat een stel chagrijnige mensen bij elkaar zijn dat zeg. Ook de bellboys in het hotel zijn erg asociaal (om fooi durven vragen voor 10 seconden werk, onze badkamer was van binnenuit in het slot gevallen).

Maar: het hotel vonden wij verder geweldig. De schoonmaaksters doen ook enorm goed hun werk. Elke dag weer een schone kamer.

Verder.. Ga alsjeblieft niet met kinderen naar Sunny Beach. Gezinnen en ook ouderen hebben er werkelijk niets te zoeken. En, mocht je nog naar Sunny Beach gaan: restaurant (en bar) Condor is een grote aanrader. Zeer goedkoop en lekker eten en drinken (cocktails).

met vrienden, Aug. 2011
"Prima Hotel"
Arnout Vos
13-8-2011 Net weer gekomen met een groep van 8 jongeren ( 17 - 21 jaar ) 4 kamers afgehuurd. Voor jongeren prima hotel, geen borg, geen toezicht! beetje fooi & schoonmaaksters leggen allerlei extra's neer.. Eten daar houd je geen week vol, is ook geen probleem voor €15,- kun je goed uit eten. ook ligt er pal naast het hotel een McDonalds. Wel oppassen voor bulgaren in sunny beach, zeer corrupt volk & zeker niet alleen door steegjes etc. lopen. Aangifte bij politie doen kost je als toerist zo'n 2 tot 4 dagen! ID kaart verliezen is geen aanrader, Sofia heen & terug ben je zo'n 13 uur onderweg met taxi ( 180 euro )