20-8-2011
LAAT DIT EEN WAARSCHUWING ZIJN VOOR IEDEREEN DIE BALKAN WIL BOEKEN!
Wie op zoek is naar een vakantie vol schimmel, vlekken en koude douches is bij Balkan aan het juiste adres!Wij zijn echt geen meiden die een luxe verblijf hadden verwacht,maar dat je vakantieverblijf leefbaar en hygiënisch is, mag je wel verwachten toch?
Wat wij meemaakten op een kamer in het ''nieuwe gebouw'' (niet overdreven):
#Badkamer vol schimmel,op deur en muren
#Vlekken op ‘’schone’’ handdoeken, lakens,behang en gordijnen
# Stofwolken onder bed en op vloeren
# Balkon miste groot deel spijlen,dak bladdert af
# Regelmatig koude douche, wanneer je dit aangaf bij receptie gaven zij lachend toe:’’wij hebben niet genoeg water voor het hele hotel’’
#Water spoot bijna de gang op,douchekop mag je zelf vasthouden,standaard kapot
#Schoonmaakster mag je zelf attenderen op nieuwe lakens,handdoeken ed. Zelf doet ze dat niet
#Ontbijt:smerige mokken,vliegen boven ‘’eten’’,tafels/stoelen plakken
Dit gun je niemand
15-10-2011
Hotel Balkan, is verschrikkelijk, als je daar met asociale jongeren zit, ze hebben geen fatsoen in hun lijf, voelen zich heel wat in een groep, ,Vanaf de vierde etage werden bier flessen gegooid, daarna nog over het balkon plassen?? , Er werd een ruit kapot geslagen, de stukken glas van 4 hoog naar beneden gegooid, de tuin in!!! Door oudere schoonmaaksters opgeruimd!!! . Ongelooflijk, maar waar, overdag liggen ze de hele dag op hun bed, en dan klagen dat de kamers zo warm zijn. Beseffen ze niet dat er niet alleen jongeren in het hotel zitten, maar ook andere mensen, en gezinnen??? Denken jongeren nu echt dat ze alles mogen en kunnen??? Over het ontbijt wil ik dit nog zeggen: de mensen zijn gewoon aasgieren, nemen zoveel mee, denken niet dat andere ook iets willen eten, en dan een laag cijfer geven, thuis heb je niet zo"n ontbijt, het is wel Bulgarije, maar je wil niet weten hoeveel er meegenomen werd.Hopelijk lezen jongeren dit, en gaan ze ook aan de andere vakantie gasten denken!!