Hotel Balkan** in Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgarije beoordelingen 5.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Balkan**

6,3
4,2
5,3
3,9

26 mei 2012

Hotel Balkan** Zonnestrand (Sunny Beach)

Beoordelingen Hotel Balkan**

Sunny Beach, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Hotel Balkan scoort een 5,6 uit 10, op basis van 106 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Balkan**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Balkan** in Zonnestrand (Sunny Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Hotel Balkan** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Balkan** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Balkan** met andere accommodaties in Zonnestrand (Sunny Beach).

103 beoordelingen over Balkan**

6,3
4,3
5,4
4,1
"Goedkoop, leuk"
lotte
23-12-2011 Als je niet te veel eisen stelt en niet te veel wilt betalen is dit een perfecte vakantie

met vrienden, Aug. 2011
"Gillend naar huis!"
balkanbabes
20-8-2011 LAAT DIT EEN WAARSCHUWING ZIJN VOOR IEDEREEN DIE BALKAN WIL BOEKEN!

Wie op zoek is naar een vakantie vol schimmel, vlekken en koude douches is bij Balkan aan het juiste adres!Wij zijn echt geen meiden die een luxe verblijf hadden verwacht,maar dat je vakantieverblijf leefbaar en hygiënisch is, mag je wel verwachten toch?

Wat wij meemaakten op een kamer in het ''nieuwe gebouw'' (niet overdreven):
#Badkamer vol schimmel,op deur en muren
#Vlekken op ‘’schone’’ handdoeken, lakens,behang en gordijnen
# Stofwolken onder bed en op vloeren
# Balkon miste groot deel spijlen,dak bladdert af
# Regelmatig koude douche, wanneer je dit aangaf bij receptie gaven zij lachend toe:’’wij hebben niet genoeg water voor het hele hotel’’
#Water spoot bijna de gang op,douchekop mag je zelf vasthouden,standaard kapot
#Schoonmaakster mag je zelf attenderen op nieuwe lakens,handdoeken ed. Zelf doet ze dat niet
#Ontbijt:smerige mokken,vliegen boven ‘’eten’’,tafels/stoelen plakken
Dit gun je niemand

alleenreizend, Aug. 2011
"De grootste vakantie afknapper ooit!!!!!"
a p verhoeven
15-10-2011 Hotel Balkan, is verschrikkelijk, als je daar met asociale jongeren zit, ze hebben geen fatsoen in hun lijf, voelen zich heel wat in een groep, ,Vanaf de vierde etage werden bier flessen gegooid, daarna nog over het balkon plassen?? , Er werd een ruit kapot geslagen, de stukken glas van 4 hoog naar beneden gegooid, de tuin in!!! Door oudere schoonmaaksters opgeruimd!!! . Ongelooflijk, maar waar, overdag liggen ze de hele dag op hun bed, en dan klagen dat de kamers zo warm zijn. Beseffen ze niet dat er niet alleen jongeren in het hotel zitten, maar ook andere mensen, en gezinnen??? Denken jongeren nu echt dat ze alles mogen en kunnen??? Over het ontbijt wil ik dit nog zeggen: de mensen zijn gewoon aasgieren, nemen zoveel mee, denken niet dat andere ook iets willen eten, en dan een laag cijfer geven, thuis heb je niet zo"n ontbijt, het is wel Bulgarije, maar je wil niet weten hoeveel er meegenomen werd.Hopelijk lezen jongeren dit, en gaan ze ook aan de andere vakantie gasten denken!!

"Prijs kwalitiet verhouding oke!"
vd Oever
12-8-2011 Wie voor zijn/haar vakantie relatief weinig kwijt wil zijn moet niet verwachten in een luxe hotel aan te komen.
De lobby ziet er goed uit, geen luxe maar wel oke! Er is 24 uur per dag iemand in de lobby aanwezig wat ik erg prettig vondt.
De liften zijn aardig snel.
De kamers zijn niet erg groot en ons matras lag niet prettig. De lakens waren niet schoon en handdoeken zijn bij ons niet 1 keer verschoont (kwam misschien omdat we ze altijd op hingen). Verder hadden wij uitizcht op discotheek Orange, altijd wat te bekijken en een lekker muziekje erbij. Wanneer je voor je rust komt is dit hotel daardoor misschien minder geschikt.
Het zwembad was oke, gratig ligstoelen en een zwembad jongen ging regelmatig met een zeef door het water.
Op nog geen 5 min. lopen stond je midden op de boulevaard en bij de zee, top locatie dus als je het mij vraagt!
Voor de mensen die meer luxe nodig hebben, betaal meer dan is de kans op succes groter.
Er is altijd wel iets waarover geklaagd kan worden.

"Gebouw valt van elende uitelkaat"
Angelique
5-8-2011 Niet met kids, stopkontakten liggen zo goed als open en los vd muur.
Balkon, roest weg en de brokstukken liggen los
Bedden, spiralen komen door matras heen
Tv op de kamer, staat in de brochure, ze hebben maar 60 tv's over ruim 300kamers???
En dan nog 80% geen ontvangst
Ontbijt, van 8 tot 10, om 8.30 is er niets meer soms ook geen drinken meer
idem met avond eten meteen bij begin komen...!!!!
Zwembad, is groen, niet schoon dus
Geen airco, wil je ventilator kost t je geld, en dan nog is de ventilator met plakband aan elkaar vastgezet en de bladen etc zijn zwart vd vet en stof.
Douche, als je gaat douchen kan een ander niet naar de wc,
Verf bladert vd deuren, schoonmaken kennen ze niet echt, let op dat je ook echt schone handdoeken krijgt elke 2e dag
Bedden worden niet verschoont verder...
Internet doet vaak niet, krijgt je geld niet terug,
Ze schuiven alle problemen af op een ander, kan niet bij receptiehotel
Al was 't gratis, niet doen, verdient niet eens 1 ster !!!!!

"Mooi hotel prijs kwaliteit"
yolande
31-7-2011 Zou er zo weer terug naar toe gaan. Elke dag schone handdoeken enlakens, bed werd opgemaakt en kamer schoon.
Jeugd maakt zelf een troep rond hotel en zwembad.Personeel doet er alles aan om het netjes te houden.
Ontbijt was in orde!

met vrienden, Juli 2011
"Dronken hotel"
Wesley Blowers
29-7-2011 Goed hotel voor dronken lui die na een avondje stappen niet normaal naar hun bed kunnen gaan en vervolgens ongestoord midden in de nacht een pokke herrie maken, staan kloppen tegen muren of schoppen weet ik het maar ik trilde m'n bed bijna uit!
Hotel is verder prima, goed personeel en wij hadden alleen ontbijt maar dat was niet echt super, ben 2x geweest daarna gewoon ergens anders ontbijten maar dat maakte mij niet uit. Eigendommen bleven gewoon in de kamer liggen en werden niet aangeraakt.

Zwembad ben ik niet in geweest maar zag er goed uit.

Als het niet voor die dronken lui was zou ik zeker dit hotel nogmaals boeken maar als ik elke nacht om 5 uur wakker ben en niet meer kan slapen omdat ze tot 7 uur door gaan met een pokke herrie te maken zal ik de volgende keer een hotel nemen waar ze strenger optreden tegen deze lawaai schoppers!

zakelijk, 2011
"Zeurende mensen."
Klaagniet
15-7-2011 Iedereen zijn eigen mening, als je wat te klagen heb moet je van te voren even kijken hoe het hotel aangeschreven staat, dit was jullie keus terwijl je het ook had kunnen voorkomen

met vrienden, Juli 2011
"Prima voor jongeren en een vriendelijke service!"
Mark - Utrecht
15-7-2011 Wij zaten aan de rechterzijde van het hotel (als je voor de deur staat). En dan op kamers 473 en 475. Op het eerste gezicht denk je: Wat is dit goedkoop en verrot, terwijl je er 420 voor hebt betaald...

Achteraf zie je pas hoe goed het is in tegenstelling tot de negatieve reacties op zoover.nl.

De service was erg goed! Ondanks dat bij ons iets afbrak kregen wij toch de borg terug, de balie was erg vriendelijk en behulpzaam en de schoonmaaksters deden elke dag(!!!!!!) Goed hun werk, vouwen de kleding op, dwijlen de vloer, maken het bed op met elke dag nieuw beddengoed en elke dag krijg je nieuwe schone handdoeken!

Het ontbijt was iets minder, maar ik denk dat dat iets bulgaars is. In bulgarije is letterlijk elk brood dat je koopt droog.

Voor jongeren is het echt perfect! dicht genoeg bij het uitgaanscentrum, 5-10 minuutjes lopen. En voor de zeikerts, voor 1 Lev (50cent) kan je met de bus overal naar toe!

Voor ons was het vaak rollend naar huis door de drank!

"Nooit meer!!!!!!"
Dirk en Gudrun
5-7-2011 In 1 woord een drama.
Matrassen vol vlekken. Handoeken en lakens idem.
Ontbijt zeer slecht. Koffie bij ontbijt niet te drinken
Bij lang douchen loopt water de kamer in en gehele "badkamer"" wordt nat inkl. WC en wastafel.
Sommige Ligstoelen bij zwembad onder de vogelpoep.
Psitief is deligging en groot zwembad.