Vakantie Beoordelingen Varna Bulgarije vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Varna

26 mei 2012

Varna

Beoordelingen Varna

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Varna. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Varna. Ben je zelf op vakantie geweest naar Varna? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Varna scoort een 7,7 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 1 Vakantiehuis, 1 Hostel, 55 Hotels en 1 Pension in Varna. Op Zoover vind je bovendien 59 vakantiefoto's van Varna. Je kunt 1 video van Varna bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Varna. Bekijk ook andere accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije.

20 beoordelingen over Varna

alleenreizend, Mrt. 2011
"Erg leuke bestemming"
Patrick
Sfeer
10-4-2011 Varna is een zakelijke bestemming voor mij, eens per jaar in Maart. Ik heb er ook bijna 3 jaar gewoond, en uit die ervaring kan ik zeggen dat Mei-Juni en September-Oktober hele mooie maanden zijn. Wil je heet en druk: doe dan maar Juli en Augustus.

Ik logeer in een prachtig apartment, in een villa in een buitenwijk van Varna, "Trakata".

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooie, maar helaas criminele stad"
Willeke
Sfeer
27-8-2011 Varna had perfect geweest, als wij niet te maken hadden met 2 aangiftes. Politie is absoluut NIET medewerkend! Maar.... Varna heeft leuke stranden, leuke winkels, leuke markt, veel bezienswaardigheden en is goed betaalbaar.

met een groep, Juni 2010
"Super!!"
Monique
Sfeer
13-7-2010 Super goed hotel, heerlijk eten, aardige mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!

"Leuk voor een paar dagen"
Kelly Vanpraet
Omgeving
4-11-2008 Wij zijn er drie dagen geweest, op doorreis. Leuke propere binnenstad. Wij zijn niet naar het strand geweest.
Je kunt in de binnenstad lekker en goedkoop eten.

met partner, Juni 2008
"Uitstapje naar Varna"
Esther
Stranden
27-6-2008 We verbleven in Sunny Beach maar hadden een auto gehuurd om naar Varna te gaan. Was een leuke dag en ik heb me prima vermaakt daar.

Zolang je trouwens op de snelweg blijft is het prima rijden maar de overige wegen zijn erg slecht.

Ron
Stranden
15-7-2007 Wij zijn op vakantie in Bulgarije geweest en op 10 juli 2007 weer thuis gekomen.
Hotel Edelweis aan de kust was onze thuisbasis. een goed hotel maar een paar kanttekeningen.
Het hotel ligt hoger dan het strand om naar het strand te gaan moest je een trap met 90 treden bedwingen niet er handig voor mensen die slecht ter been zijn. het eten: het ontbijt is goed, s'avonds buffetvorm met weinig variatie. verder is het een schoon hotel meteen mooi zwembad de stad Varna, weinig te beleven allemaal winkeltjes met soms nog kleding die hier al lang uit de mode is. verder wel een leuke vakantie gehad maar 8 dagen Bulgarije is lang zat

M Goossens
Stranden
1-10-2006 Dit jaar 2 weken in Bulgarije op vakantie geweest. 9 dagen in Varna en 5dagen 'n rondreis gemaakt met 'n taxi. Varna heeft heel veel dingen om te gaan bekijken. Zoals de Kathedraal, Park, Historisch Museum, de haven, Marinemuseum. Het is ook heel leuk winkelen, op de boulevard wandelen, op terrasjes zitten, op de markt te snuffelen, achter de Kathedraal langs de kraampjes te lopen. Kortom heel veel mogelijkheden. Met de bus van de ene kant van de stad naar de andere voor 0,30 eurocent!. Let wel op zakkenrollers. (gebeurt ook in Nederland). Wij gaan volgend jaar weer!
Voor info kan je me mailen.

Stephen en Toine
Stranden
9-9-2006 7 sept terug van Goudstrand. 2x naar Vaarna geweest. Grote stad, maar viel tegen. 90% alleen (nep merk) kleding winkels en schoenen. De rest veel restaurants. We hebben ook veel rond gelopen in de stad, zelfs naar de "volksbuurt"en het centrum voor de lokale bevolking. Maar dat viel ook allemaal tegen. Geen "snuffel" winkels o.i.d. Picadilly shopping mall is niks. De grootste (iets buiten Varna): Picadilly Park is hier veel kleiner dan de Bijenkorf in Amsterdam. Prijs ook aan de hoge kant (voor Bulgaarse begrip, voor Ned. begrip nog steeds goedkoop). De Kathedral (tevens taxi standplaats) is wel mooi om te zien (de buitenkant; we zijn niet binnen geweest). Bij de "sea garden" is er strand. Voor ons is Bourgas, Nessebar en Zonnestrand veel leuker, mooier en de mensen zijn stuk vriendelijker. Ter info: op het vliegveld (terugreis) moet je je aanstekers inleveren (sinds dit jaar verboden).

Martin
Stranden
2-9-2006 Ik kwam, ik zag en .. ik ben gebleven.
Hier wonen betekend aangenaam leven, veel goedkoper leven dan i/h westen, maar niet goedkoop.Top-vaklui maarlonen zeer laag, werkloosheid zeer hoog,dus armoede en jong sterven vooral door autoongevallen, kanker, zelfmoorden]Vroeger hadden de mensen hier ondanks alles,een goed en zorgenloos leven, elektriciteit/verwarming, huur, levensmiddelen en benzine bijna zo duur als i/h westen, maar veel veiliger dan i/h westen. Politie is ok, rechtszaken afhankelijk v."relaties"?! Wetgeving sinds 2006 bijna [99%] hetzelfde als i/h westen. Met 600 euro/maand + eigendom[goedkoop en top-investering], ben je hier rijk. Pvba oprichten kost zeer weinig en bied ook zonder diploma tal v. inkomstemogelijkheden. Ik heb een produktiebedrijfje en blijf hier net als veel andere belgen en nederlanders, etc..

Familie, Sept. 2006
Rodenburg
Omgeving
22-10-2006 Varna is een 'gewone' stad. Bulgarije is nog niet zo lang bezig met modern worden, dat zie je niet alleen aan de oude gebouwen maar ook aan de achterstallige onderhoud.
In Varna is een mooie stadspark met een soort pretparkje er in waar kinderen zich heel goed kunnen vermaken. Je koopt een kaart met een X aantal ritten en kan dan bij meerdere atracties terecht. Wij zijn hier met onze zoon van 2,5 een groot gedeelte van de dag zoet geweest. Het is vrij entree en je hebt er ook een speeltuintje waar ze lekker kunnen schommelen en glijden. Het was voor ons in eerste instantie moeilijk in te schatten waar en hoe groot het centrum is. De bus bracht ons bij de cathedraal en we zagen geen enkele winkel en dat terwijl er gezegt werd dat we midden in het centrum waren. Wat achteraf ook klopte, gewoon even een stukje lopen.