13-8-2009
Goed hotel waar in de directe omgeving veel gebouwd wordt. Verwacht geen drukte maar geniet van de rust. Redelijk strand op loopafstand 10 min, druk overvol jeugdig strand 10 min met shuttlebus. In ons negendaags, tot 9 aug,verblijf deed het hotel zijn naam eer aan veel wind. Hotel is netjes, geen lange wachtrijen bij eten, bar of waar dan ook. Geen handdoekje leggen om 7 uur 's morgens bij het zwembad, geen onbeschofte gasten uit welk land dan ook die eten en drinken weggooien een grotere sport vinden dan opeten. Hotelpersoneel doet zijn best en helpt je waar mogelijk. Animatie is Duits georiënteerd maar gelukkig hadden wij ook Belgische animatie, welke super hun best deden. Twee dagen auto gehuurd en bergdorpje in Blauwe bergen bezocht (heel speciaal), Sozopol (mooi oud stadje) + boottrip ong 15 km verder(schildpadden live gezien, neem de niet commerciële aan de rechterzijde van de weg dan zie je wel iets, de andere kant is alleen maar een uur op en neer cruisen) kan niet meer typen: