Hotel Radisson Blu Grand Sofia***** in Sofia Bulgarije beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Grand Sofia*****

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Grand Sofia*****

4 Narodno Sabranie Square, 1000, Sofia
Hotel Radisson Blu Grand Sofia scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Radisson Blu Grand Sofia*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Radisson Blu Grand Sofia***** in Sofia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Radisson Blu Grand Sofia***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Radisson Blu Grand Sofia***** met andere accommodaties in Sofia.

1 beoordeling van Radisson Blu Grand Sofia*****

alleenreizend, Mrt. 2011
"Perfect hotel midden in het centrum"
Patrick
10-4-2011 Eén keer per jaar moet ik om zakelijke redenen in Sofia en Varna (BG) zijn. Normaal neem ik voor die paar dagen in Sofia een familiehotel in Simeonovo (buitenwijk van Sofia). Dit jaar niet omdat de weg naar Simeonovo opgebroken is vanwege groot onderhoud.
Het Radisson is deel van de Carlson groep. De lokatie ligt helemaal super in het centrum. Mijn auto kon ik keurig voor de deur parkeren: helemaal top. Kamers zijn ruim in orde. Upgrade werd niet gedaan, hoewel ik daar met mijn Goldkaart wel recht op zou hebben en het hotel echt niet vol zat.
Qua service is het matig gesteld, hoewel de receptie wel meteen mijn naam onthouden had: keurig!
Qua eten zijn er heel veel andere tentjes te vinden die beter, leukerder en beter geprijsd zijn, neem MOTTO of de Sushi-bar van Happy: helemaal top en op 2min lopen.
Het hotel zelf is een aanrader in het 4*-segment.