Aparthotel Sunset Resort**** in Pomorie Bulgarije beoordelingen 7.5 | Zoover

Aparthotel Sunset Resort**** Pomorie

Beoordelingen Aparthotel Sunset Resort****

219, Knyaz Boris I Street, 8200, Pomorie
Aparthotel Sunset Resort scoort een 7,5 uit 10, op basis van 83 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sunset Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sunset Resort**** in Pomorie, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 85 vakantiefoto's van Aparthotel Sunset Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Sunset Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Aparthotel Sunset Resort**** met andere accommodaties in Pomorie.

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Sunset Resort****

6,7
6,2
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Alarm!! Niet boeken!!! Zeer slecht"
Jan
2-10-2011 Boek deze absoluut niet. Houd u van algen in het zwembad, valpartijen door slecht onderhoud, belabberd moddervet eten, opgewarmd van de dag ervoor, slechte service, nul faciliteiten voor kinderen tot 1 jaar en dus absoluut geen waar voor uw geld?? Dan moet u dit hotel boeken. Zeer, zeer zeer slecht.

"Nooit meer"
johan kuppers
18-9-2011 Bestek is niet altijd proper, koffiemachine dikwijls leeg, tassen niet bijgevuld,etc.
Personeel wel behulpzaam, animatie stelt niets voor, om 23h00 draaien ze zelfs het licht uit op hun terras, het eten stelt eveneens weinig voor is tevens lauw, en in de omgeving is weinig te beleven, mij zien ze er nooit meer terug

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Dit nooit meer, al krijg ik geld toe!"
De Vries
2-10-2011 Wat een blunder hebben wij gemaakt met deze vakantie. Slechte service, heel slecht eten, vieze zwembaden, scherpe tegels in zwembad en in het hele complex, enmwat ik nog het ergste vond is dat ze je liever weer zo snel mogelijk zien vertrekken.
Dit is echt geen all inclusive status waard. Ze sluiten gewoon alle restaurants in de 2 de week van september en laten je dan lauw warm buffetten gebruiken.

Tevens touroperator nog even bedanken dat ze vergaten te vermelden dat in september het bij Sunset naseizoen is!! €635 voor 8 dagen All Inclusive. Pure oplichterij.

met een groep, 2011
"Zeer ongezellig"
Paul Nijsten
2-9-2011 Sunset Resort is een prachtig gebouw in verval. Onderhoud staat op een zeer laag pitje (tuin, tegels zwembad, gordijnen et cetera). Animatie heeft geen enkel niveau. Als je van gezelligheid houdt, moet je dit hotel te allen tijde mijden. Het leek of 's avonds de grootste moeite gedaan werd eenieder zo snel mogelijkj in bed te krijgen. Het merendeel van het personeel was zeer onvriendelijk. Onze appartementen werden slecht onderhouden. Bij het kort verlengen van de verblijfsduur (in verband met een late vlucht) werd duidelijk met twee maten gemeten. Dit hotel verdient maximaal vier sterren. Het eten was redelijk, wel vaak lauw. Naar mijn mening zijn voor de prijs veel betere hotels te boeken. Wij zijn vaak in Egypte, Turkije en Tunesië geweest. We zijn wel het een en ander gewend. Dit hotel raad ik dan ook ten zeerste af! Let op Belgen en Nederlanders. Boek niet te snel!!! De meeste appartementen zijn overigens prachtig, maar toch..... Derhalve, nooit meer dit hotel. Jammer.

"Heerlijke vakantie!!"
smit
31-8-2011 Net terug van 11 dagen Sunset in Pomorie. Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Het hotel ligt aan de zee (zonder kwallen die wij in Sunny Beach wel heel veel zagen) en wij hadden een prachtig uitzicht en een mooi 3-kamer appartement. Elke dag schone handdoeken en schoonmaak. Pomorie is met de taxi prima te doen (5 euro) en als je keer geen zin hebt in de all-inclusive maaltijd kun je daar prima eten voor weinig geld (8 personen voor ongeveer 50 euro). Wil je een keer de drukte in kun je met de bus naar Sunny Beach voor €1,25 en ook het aquapark Nessebar is een aanrader. Wat betreft all-inclusive; er zijn meerdere restaurants waar je kan ontbijten of dineren en de ene keer is het beter of meer naar je smaak dan de andere keer. Wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt en een supervakantie gehad!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"De ergste vakantie ooit!"
Ruben
12-5-2012 Het resort is heel erg mooi! en de mensen zijn er ook wel vriendelijk wel een goede servus. Maar het eten was dramaties. Ik had in het restaurant een pizza genomen en de onderkant was helemaal nat en de pizza was zo slap dat hij uitelkaar viel! ik nam 1 hap en had de hele tafel ondergespuugt. zo vies was het bijna bij al het eten behalven maar op 1 plekje waar je kon zien hoe het werd gemaakt. Ik had daar friet gehaaalt want daar was de eenigste plek waar het lekker was maar naar 12 dagen friet komt dat ook je strot uit.
In de avond is er helemaal niks tedoen na de 3 e dag wouden we naar huis. het was zo verschikkelijk dat veel uit het hotel bleven want daar was toch helemaal niks te beleven. Mensen echt waar nooit dit doen ik overdrijf helemaal niet! dan gooi je al je geld weg!

met een groep, Aug. 2011
"Aanrader, tophotel"
ronald
25-8-2011 Net terug van 8 dagen, hotel ligt wel ver van sunny beach, maar voor een all inn resort topkamers met mooi uitzicht over de zee, afwisselend eten, heerlijk weer, veel ruimte etc. Ik snap echt geen bal van de negatieve reacties, ik ga zeker volgend jaar terug!

"Prachtig méga groot hotel"
Duchêne
22-8-2011 Zijn net terug van onze vakantie.Het hotel was mega-groot. Net een paleis.Personeel was niet echt vriendelijk en erg wantrouwig. Wanneer je het poetspersoneel een fooi gaf kreeg je er alles van gedaan, toen verscheen er pas een glimlach op hun gezicht. Je kan dit zeker niet vergelijken bv Spanje. Wat het eten betreft, men had de keuze uit een verschillende restaurants.Het 'warm' eten is er niet echt warm. Je had wel de mogelijkheid om in verschillende restaurants te gaan eten.Alle dagen had je ook de mogelijkheid om de handdoeken die je gebruikt had om te wisselen voor propere. Het zwembad is proper. Er is voldoende animatie. Aan het zwembad komen ze vragen of je mee komt volleyballen, petanque,.. s'avonds was er een "comedy show', dansschow,vuurwerk. Rondom dit hotel was er wel niets te zien. Pomorie ligt op een 2 à 3 tal km daar vandaan. Je kan daar met de bus naartoe maar dan moet je telkens 1 uur wachten.Wij hebben een taxi genomen en dit kost omgerekend 10 euro voor heen en terug.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima hotel, voor herhaling vatbaar!!"
Fam.Van de Logt
25-8-2011 enkele dagen geleden terug gekomen van een prima vakantie in dit hotel. her en der wat recencies gelezen over onvriendelijk personeel enz. maar wij hebben dit totaal niet zo ervaren. als je het personeel aldaar normaal behandelt zijn ze zeer welwillend, vriendelijk en behulpzaam. het appartement zelf was zeer ruim en werd goed schoongehouden dagelijks. we verbleven aldaar obv all-inclusive en het aanbod qua eten en drinken was ook prima, het eten had wel wat warmer mogen zijn, maar dat is logistiek bijna niet mogelijk met dergelijke buffetten en zoveel gasten. Als er al min-puntjes te noemen zijn, worden die eigenlijk veroorzaakt door de gasten zelf: kinderen die door restaurants heen rennen en gillen, kinderen die alleen/zelf eten gaan halen en daarbij knoeien en flodderen, mensen die veel eten en drinken bestellen/opscheppen en dan veel laten staan, mensen die nagenoeg in hun badkleding komen dineren, mensen die al hun rotzooi van de hele dag gewoon achterlaten bij hun zwembadstoelen

"Mega groot hotel"
met jonge kids
11-12-2011 Dit is geen hotel dit is gewoon een verschrikkelijk mega groot hotel. Kamers waren ok, groot, mooi, netjes. Personeel was vriendelijk of beter ok. Vloer rond zwembad was zeer glad. Er is iemand aanwezig 'rond' het zwembad om de kids ivm de glijbanen in 'bedwang' te houden, echter die hangt er ergens rond. We hebben alle dagen wel iemad gezien met verband, gebroken armen, benen, gescheurde lippen...
Eten ééntonig, nooit warm.
Ligging is ok, maar voor het centrum moet je wel een taxi nemen. Nessebar is een aanrader, ook voor 's avonds te doen, afspreken met de taxi. Sommige komen je ook daar weer oppikken als je een uur en prijs afspreekt. Bulgaren zijn wel heel vriendelijke mensen! Wil zeker nog terug naar Bulgarije maar niet meer naar dit hotel.

1 2 3 4 5 6 volgende