Hotel Sunrise Obsor*** in Obzor Bulgarije beoordelingen 5.5 | Zoover

Hotel Sunrise Obsor*** Obzor

Beoordelingen Hotel Sunrise Obsor***

OBZOR, 8250, Obzor
Hotel Sunrise Obsor scoort een 5,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunrise Obsor***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunrise Obsor*** in Obzor, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Sunrise Obsor*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Sunrise Obsor*** met andere accommodaties in Obzor.

2 beoordelingen over Sunrise Obsor***

met een groep, Sept. 2011
"Nooit meer."
Berry
16-9-2011 Dit hotel nooit meer,eten was erbarmelijk slecht ,er werd alleen rijst ,kipfilet,worstje,tomaatje en komkommer geserveerd.Wat ook nog eens koud was.Geen fruit of dessert.Geen aardappel gezien in wat voor vorm dan ook.Als je van de kaart wou bestellen, was het op.Er word zeer slecht schoongemaakt ,dus niet elke dag schone handdoeken ,er word nauwelijks geveegd of gedweild.Rolstoelers zullen het moeilijk krijgen vooral om het hotel in te komen.Er is niks te doen in het hotel. Als je wat wil zul je de taxi moeten nemen of een auto huren.Lopen naar Obzor is bijna niet te doen als je wat moeilijk loopt.Trouwens ook levensgevaarlijk omdat je over de enige weg die er is moet lopen.

"Schitterende vakantie gehad!!"
Ebru&Haydar
12-7-2011 super mooie vakantie gehad het weer, mensen, eten, strand, hotel enz alles was gewoon super. eenige wat ik jammer vond is dat ik mijn dochter niet mee had genomen er was heel veel te doen voor kinderen in het centrum. hotel was hartstikke schoon het was 5 sterren waard en geen 3. ik heb nog nooit zo een goedkope land gezien wij gaven nooit meer 15 euro uit als we uit eten gingen. wij gaan zeker nog terug!!!!!!!!!!