Hotel Festa Panorama**** in Nessebar Bulgarije beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Festa Panorama**** Nessebar

Beoordelingen Hotel Festa Panorama****

Chan Krum Str., 8230, Nessebar
Hotel Festa Panorama scoort een 7,7 uit 10, op basis van 95 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Festa Panorama****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Festa Panorama**** in Nessebar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 84 vakantiefoto's van Hotel Festa Panorama**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Festa Panorama**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Festa Panorama**** met andere accommodaties in Nessebar.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Festa Panorama****

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijke plek vooral kamers op zeezicht"
van leeuwen
18-9-2011 hotel prima,
plaats ook heerlijk, snel in stadje nessebar en met de bus ook zo op sunny beach. Alleen het eten in het hotel is wat minder, ontbijt niks mis mee, maar middag en avond eten erg vet,niet helemaal warm meer....wat je het beste kan doen is aan schuiven als er nieuwe bakken eten worden neer gezet. Je kan er wel 8 dagen mee door, maar onze keus is uit eten !!!

met oudere kinderen, 2011
"Net hotel, niks op aan te merken!! augustus 2011"
sil
4-9-2011 hoi,
wij zijn een weekje in dit hotel geweest.
8 augustus 2011 zijn we geweest.
Wat een onzinverhalen hier op de site!!!.
het hotel is zeer netjes,eten was ook goed.
animatie ook heel erg aardig!..wij hebben een leuke vakantie gehad..zwembad ook schoon...het oude stadje nessebar zeker de moeite waard om te bezoeken.
personeel was ook aardig!!..zeker doen!!

"Hartstikke leuk joh!"
Young Couple
29-8-2011 Festa Panorama is een hotel dat in het nieuwe gedeelte van Nesebar ligt,
binnen 10min ben je langs de zee naar het oude centrum gelopen,
maar voor 3 lev (1lev voor een kind) kun je met een treintje gereden worden.
stap je in Nesebar op? Dan kun je helemaal mee naar Sunny Beach.

4* hotel in Bulgarije is niet gelijk aan een 4* hotel in Nederland, het hotel is prima verzorgd en de kamers worden elke dag schoongemaakt. Het personeel is over het algemeen behulpzaam en vriendelijk. De animatie is echt super! (zeer kindvriendelijk).

Het eten varieert redelijk en is gewoon warm. Maar het is zeker aan te raden om eens bij restaurantjes in de buurt (of in Oud Nesebar) te gaan eten. Wij waren met 2 personen maximaal 70 lev kwijt (en dan eet je echt veel), dat is +- 35 euro.

De tegeltjes in het zwembad laten hier en daar inderdaad los, maar dit levert verder niet echt een gevaar op. Als je t mij vraagt zijn de Duitsers in het hotel een groter gevaar :S

Top vakantie gehad!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed hotel"
Carolien
17-8-2011 Goed hotel,kamers schoon,eten is goed,maar had wat meer varieatie in gekund,vaak het zelfde,brood droog maar dat is overal in Bulgarije zo,broodjes goed.
Annematie is goed en vriendelijk.
Zijn er met 6 pers geweest 12 dagen.
Zwembad niks mee aan de hand schoon dus

"Het viel reuze mee"
leonie Wijnen
21-8-2011 nou, we zijn 3 dagen terug van vakantie, en aangezien de negatieve beoordelingen viel het ons reuze mee. De kamers waren groot en schoon, we hadden straatkant uitzicht, en hebben geen last gehad van lawaai, zeezicht is natuurlijk wel mooier. Eten prima en warm genoeg en gaar. ga wel rond 19.30 eten, minder druk. Om 18.30 sta je in de rij. Ontbijt ook prima, brood inderdaad droog. Zwembad prima, bedjes genoeg, alleen de kussens voor erop waren schaars en snel weg. Personeel vriendelijk genoeg, maar ik heb me enorme geergerd aan vakantievolk. Vooral oost-europees, erg brutaal! Ligging is ook goed, bus stopt voor het hotel. nessebar is erg leuk. Alleen hadden wij excursie geboekt bij 'touroperator', en dat ging mis, maar we kregen netjes ons geld terug. En kinderanimatie genoeg, leuke dingen werden er gedaan, en de kindjes werden ook gevraagd. Kortom we hebben leuke vakantie gehad!!

"Goed complex, leuke stad"
D en P
17-8-2011 Zoals hieronder al beschreven is er niks aan te merken op dit hotel.
Gewoon goed en gevarieerd eten. Een glimlach van het personeel zou af en toe wel mogen.
Zwembad was in onze periode goed en we hebben er de hele week lekker aan gelegen. Fijn omdat er aan de ene kant van het strand (Sunny Beach kant) alg lag, en de andere kant het een stuk lopen was naar een plek waar je gratis mocht liggen.

Kamers zijn top, er wordt de gehele dag door schoongemaakt in het hotel.

Het oude Nessabar is erg mooi en vermakelijk. Aardige mensen en veel tourisme. Wel nog een stuk lopen. (10 min.)

Een leuke aanrader is het waterpark Nessebar. Busje komt voor het hotel om de 15 minuten waar er op het waterpark leuke glijbanen zijn. Tip: halfpipe en de rood-witte trechter!

Kortom, top!

"Dik in orde"
ingrid
9-8-2011 We zijn nu een week terug van vakantie in Bulgarije. We waren van te voren een beetje ongerust aangezien er sommige reacties niet veel goeds voorspelden, maar alles is super meegevallen. Hotelpersoneel loopt inderdaad de hele dag op te ruimen, te poetsen, te dweilen... Kamers werden elke dag schoongemaakt, bedjes opnieuw opgemaakt etc. Het eten was wat ons betreft ook in orde, veel keuze, bij elke maaltijd ook ruime keuze tussen warm en koud buffet. Elke dag verse soep, brood dat je zelf kon roosteren (is wel aan te raden) en een grote keuze aan desserts. Zwembad was in orde, enkel idd de tegeltjes die loskwamen op sommige plaatsen. Oud Nessebar is een aanrader, te voet of met het treintje (3 leva per persoon = 1.5€) Sunny Beach is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, halte voor het hotel (1 leva = 0.50€)
Animatie is ook heel verzorgd, elke dag activiteiten, ook voor de kids.
Ik snap niet goed wat die klagende mensen dan wel zouden willen... wat ons betreft was het dik ok

met jonge kinderen, 2011
"Geen 4* waard!"
Carmen
19-7-2011 Zwembad vies.Veel keuze in eten maar weinig variatie. Het entertainment is top! Nette en schone kamers. Een aanrader is Oud Nessebar.Leuke vakantie gehad maar het hotel is geen 4* waard. Je zou niet zeggen dat het vroeger een Iberostar hotel is geweest. Boek een zeezicht kamer. Schitterend uitzicht! In de kamers aan de achterkant zit je in de herrie.

"Ongezellig hotel"
Roy van Sloten
23-7-2011 Hotel Panorama geeft je echt niet de service van een 4 sterren all in.Personeel heel chagrijnig (wat wil je ook als ze 15uur achter elkaar werken)Kan geen lachje vanaf.BAH. Het ontbijt is karig met droog brood en diner moet je om 18:30 direct zijn anders heb je koud eten en er wordt ook niks bijgevuld.
Water van het zwembad was groen toen wij aankwamen en de dag voor vertrek weer blauw.Geen frisse duik dus! het enige is dat het hotel wel een goede ligging heeft, je bent voor 1 euro p.p in de stad.BOEK DIT HOTEL NIET ALL-IN MAAR GA GEWOON LEKKER ETEN IN DE STAD. VEEL GOEDKOPER EN LEKKERDER.(piljes kosten er( 0,80euro). maar niet voor herhaling vatbaar, wat ik zowieso voor bulgarije vind.

"Super vakantie!"
Klaartje
23-7-2011 Wij hebben meer dan een top vakantie gehad!
Het eten was naar ons idee zeker gevarieerd, in tegenstelling tot de bericht geving onder ons! Elke dag van alles een andere soort. Voor iedereen wat wils! En elk gerecht werd elke dag weer anders gemaakt. En werd de hele tijd bijgevuld, en je hoeft dus ook niet percé om 18:30 te gaan eten, want als je om 20:00 binnen kwam, had je gewoon nog alle keus en heerlijk warm eten. Brood was inderdaad taai ( overal in Bulgarije ) ,maar gelukkig stond er een rooster klaar, waar je elke keer je broodjes door heen kon halen!
Zwembad was inderdaad in onze week vies, maar toen wij weg gingen , was hij alweer bijna helemaal helder. Zwembad naar onze mening aan een kleine opknap beurt toe.
Kamers top, werden elke dag schoon gemaakt als je dat wou.
Meereendeel van personeel is niet erg aardig en verwacht dit ook niet van jou.
Animatie erg aardig, doen super hun best! Jammer dat het in de avond niet helemaal aansloeg op het publiek.
Kortom, SUPER

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende