Hotel Madara**** in Goudstrand (Golden Sands) Bulgarije beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.018 bezoekers online
Home > Bulgarije > Goudstrand (Golden Sands) > Hotel Madara****

Beoordelingen Hotel Madara****

-7  °C

30 januari 2012

6,7
Hotel Madara**** Goudstrand (Golden Sands)

Hotel Madara scoort een 7,6 uit 10, op basis van 152 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Madara****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Madara**** in Goudstrand (Golden Sands), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Hotel Madara**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Madara**** met andere accommodaties in Goudstrand (Golden Sands).

142 beoordelingen over Madara****

Goede prijs kwaliteitsverhouding!
Robert & Stefanie
24-9-2011 Wij zijn net 2 weken terug van onze vakantie naar hotel Madara en het is ons heel goed bevallen! Kamers waren keurig, wij zaten aan de kant van het zwembad. Het nadeel daarvan is dat we wel last hadden van het naastgelegen hotel Allegra (muziekoverlast)
Na vorig jaar (vakantie Sunny Beach) waren we huiverig voor de klantvriendelijkheid.
Maar daar was hier juist zeer sprake van! Personeel was erg aardig en altijd behulpzaam.
Het eten was ook goed, echter als je 2 weken of langer verblijft dan wordt het wel wat eentonig. Het klopt dat het wat verder lopen is naar het strand.Waar wij wel van mening zijn dat mensen van te voren toch worden geinformeerd over de afstanden naar centrum/ strand (10 min.) als je omloopt welliswaar! Al met al hebben wij genoten van onze vakantie!

met jonge kinderen, Sept. 2011
Mooie plaats, hotel wat minder
femke
29-9-2011 hotel kamers waren erg schoon, elke dag kreeg je schone handoeken en er werd gezogen. het eten was minder, vaak stond het om 16.uur al klaar terwijl de zaal pas om 18 uur open ging. wat koud was was lauw en wat warm moest zijn was lauw. ook vaak het zelfde eten, of maakte ze van de kip van 2 dagen geleden soep van etc. sommige mensen waren vriendelijk en sommige niet. maar als je ze aan het begin van de vakantie een klein fooitje gaf, deden ze bijna alles voor je. entertaiment leek er niet veel zin in te hebben. op een avond hadden ze feest voor leraren in de eetzaal die om 20 uur al dicht ging die avond ipv 21 uur. 3 jongetjes traden op in bulgaarse kleding. vaste gasten mochten er niet bij, en de kussensvan de stoelen waren ook al weg gehaald, dus je kon niet lekker buiten zitten. langs zwembad is erg glad, en koud water, maar verder was het een heel mooi verzorgt en schoon hotel. op de kinderbedje na, waar in het midden een enorme hobbel zat, waardoor baby altijd tussen ons in sliep

met jonge kinderen
Best leuk
van der ploeg
9-8-2011 We waren hier op vakantie met een baby van 6 mnd. voor ons dochtertje was alles goed verzorg. het eten was de ene dag echt goed en de andere dag viel het enorm tegen. de wachtrij voor de gebakken eieren 's ochtens was niet normaal. wil je naar het zwembad dan is het vroeg opstaan. waar ik me wel ontzettend aan geergerd heb is dat je op het balkon 's avonds wel gek kan worden van alle muziek die afkomstig is van de naastgelegen hotels en allemaal door elkaar heen gaat. De kamer was verder mooi en goed schoon.

Redelijk hotel maar te ver van het strand.
Barbara
10-8-2011 Het personeel is van zeer vriendelijk tot zeer onvriendelijk. De kamers zijn keurig schoon maar het balkon bij de familiekamer is veels te klein en dicht bij de grote weg. Mooie inloopdouches maar kale vloerbedekking. De koelkast is niet erg koud en doet het niet als de hotelkaart niet op z'n plek is. Wij hadden elke dag plek op een bedje aan het zwembad. Het eten was prima als je veel van salades houdt. Het hotel ligt vlakbij stentjes en een grote kermis. Er is dus genoeg te doen.

met oudere kinderen
Leuke vakantie
Mike Laeven
19-8-2010 We zij in de periode van 7 augustus t/m 14 augustus in hotel mandara geweest. de sfeer was zeer goed. ook het animatietaem. zij regelden elke donderdag een club tour voor kinderen samen met het animatie team. Voor oudere kinderen was er weinig te doen. Het lopen naar het strand kan je korter doen. loop gewoon door hotel mosza heen. Op staat waren de mensen niet zo vriendelijk voral de ouw knarren niet. het betallen in euro´s gaat niet dan krijg je lira er is niets aftedwingen. oudere kinderen krijgen op staat blaadjes voor uit te gaan. ze vallen je daar best wel lastig mee. het zwembad en het eten waren goed en alles werd meteen schoongemaakt. hey was een leuke vakantie.

met partner, Juni 2010
Fijne vakantie gehad in Hotel Madara
Anja
16-6-2010 Wij zijn van maandag 7 juni t/m maandag 14 juni in Hotel Madara verbleven.
We hebben hier een hele fijne week gehad met heel erg mooi weer (de hele week zo'n 30/32 graden)
Ik zal puntsgewijs even wat dingen toelichten:
* De kamer: Nette/ruime kamer (2B) ruime inloopdouche. Kamer werd elke dag netjes schoongemaakt. (eerste ochtend 3 lv op het kussen gelegd voor de schoonmaakster) Bedden lagen lekker, de kussens niet. Het balkon was niet heel groot. Klein kluisje te gebruiken tegen betaling. TV en koelkast zijn ook aanwezig.
* Het eten: Eten was erg gevarieerd, elke dag wel weer wat anders dat je kon pakken. Je moet wel een makkelijke eter zijn wil je hier alles lusten. Voor de niet makkelijke eters (zoals ik) is erg moeilijk gevarieerd te eten.
* Personeel: Aardig personeel, als je hun goed behandeld doen ze dat bij jou ook!
Vooral Mario van de entertainment was cool!

We hebben een hele fijne vakantie gehad!
(helaas is er te weinig plek om een goede revieuw te schrijven!)

met partner, Aug. 2009
Keurig hotel.
Henk en Rie Pinkste...
27-10-2009 Zijn hier 3 weken geweest en een geweldige tijd gehad.
De beoordeling op het eten betrefd, wanneer je hier 3 weken zit, wordt het eentonig. De kamer werd elke dag schoongemaakt en eveneens de handdoeken verwisseld.
Het enige minpunt vonden wij dat men op de balkons geen greintje privacy heeft.
Ook moet men aan de kant van het zwembad zitten want aan de"achterkant" heeft men totaal geen uitzicht n.m.l op bomen.
Verder hoeven we hier geen op en aanmerkingen te plaatsen want net als de overige inzenders is het hier uitstekend te vertoeven.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Goed hotel
P. T
15-9-2009 Goed hotel, ruime familiekamer, grote inloopdouche, maar werd niet zo heel goed schoon gehouden. Iedere dag handdoek wissel.
Buffet weinig variatie, maar voor elk wat wils. Met name dessert steeds 't zelfde. Personeel niet echt vriendelijk.
Zwembad prima en gelukkig plaats genoeg en waren er weinig Nederlanders dus hoefde we GEEN handdoeken klaar te leggen!!!
Prachtige boulevard, super strand, mooie badplaats met veel toerisme en winkeltjes en kraampjes. Strand op prima loopafstand ( kleine 5 minuten tenminste als je door hotel Mimosa loopt!!!!).
Animatie voornamelijk voor kleine kinderen 2 x per dag. 's Avonds mini disco deze was leuk! Daarna nog voor de volwassenen animatieprogramma, maar van zeer lage kwaliteit in een ongezellige ruimte.
All inclusive formule: ontbijt,lunch,diner, alle dranken ( behalve light), laat ontbijt ( zeer beperkte keuze), van 12-15 uur pizza en hamburger, gehele dag wafels, schepijs ( niet meer in de avond!) geen ijs bij diner.
Terug van 5 sept '09

met oudere kinderen, Aug. 2009
Mooie plaats
Maarten
19-8-2009 Hotel is super, animatie voor kinderen is er wel maar afgelegen. Animatie voor tieners is er niet. Het eten is goed de kamers zijn goed. Alleen een stukje lopen tot aan het strand. Het s'avond's is er genoeg te doen in de stad

met partner, Juli 2009
Prima hotel
J. en B. Hijmans
8-8-2009 Wij zijn van 27 juli t/m 6 augustus bij Madara geweest
en hebben het daar prima naar de zin gehad.Wat wij persoonlijk
wel, jammer vonden is dat de animatie helemaal apart van het terras was,je
kreeg er dus weinig van mee.Het eten was in orde, er werd elke dag wel wat op de grill gebakken. De kamers waren erg netjes en werden ook prima bijgehouden door erg aardige kamersmeisjes.

6,7

met een groep (1)