Hotel Pelican (Pelikan)**** in Djuni / Dyuni / Duni Bulgarije beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pelican (Pelikan)****

25 mei 2012

Hotel Pelican (Pelikan)**** Djuni / Dyuni / Duni

Beoordelingen Hotel Pelican (Pelikan)****

DUNI ROYAL RESORT, 8133, Djuni / Dyuni / Duni
Hotel Pelican (Pelikan) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pelican (Pelikan)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pelican (Pelikan)**** in Djuni / Dyuni / Duni, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Pelican (Pelikan)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Pelican (Pelikan)**** met andere accommodaties in Djuni / Dyuni / Duni.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Pelican (Pelikan)****

met jonge kinderen
"Zeer goed!!!"
kathleen van oudenh...
12-7-2010 fantastisch resort in duni. Eten is echt zeer lekker en veel keuze...

met partner, Juni 2010
"Prima vertoeven"
jan baas
19-7-2010 voor de zesde keer in pelikan.kregen voor verterek uit holland te horen dat we overboekt waren. 2 nachten in holliday village.mooie kamer. jammer dat het een eindje lopen was naar het hotel. onze host alexander heeft goed zijn best gedaan om het in goede banen te leiden. beste vent.
voor de rest perfect. het eten de drankjes het personeel prima.
volgend jaar weer

"All-in zoals het hoort"
Ruud
4-9-2009 All-in zoals het hoort. Goed en erg uitgebreid eten. Mooie ruime kamer. Overal bars met openingstijden van 07:00 uur tm 02:00 uur. Sfeervolle professionele voorstellingen. Veel gezelligheid en vriendelijkheid. Goed animatieprogramma. In elk hotel mag je gebruik maken van de faciliteiten van dat hotel. Resort top! Hotel zelf prima.

met partner, Aug. 2009
"Goede prijs/kwaliteitverhouding"
de groot
20-9-2009 Keurig hotel, eten prima (af en toe wat aan de lauwe kant, maat dat is daar normaal). Genoeg variatie, en zag er altijd schoon en fris uit.
Je komt niet makkelijk van het park af, d.w.z. je kan niet zomaar even een winkelstraat inlopen, daarvoor moet je echt een taci nemen. Maar doordat je ook gebruik mag maken van de andere all-inn hotels op het park, hoef je je eigen daar echt niet te vervelen. Alle hotels even mooi en schoon!!!
Wij zijn 11 dagen geweest begin september, en helaas 4 dagen met minder weer,waarvan 1 dag echt met heel veel regen. Maar desondanks een prima vakantie gehad.
De Belgische reisleider Dieter was ook een heel spontaan persoon, en was altijd aanwezig in het hotel op de afgesproken tijdstippen.
Ik ben daar samen met mijn man geweest, je kon zelf kiezen of je de drukte wel of niet op wilde zoeken bij de hotels. Ook met kleine kinderen is dit het geval, je hebt n.l. verschillende zwembaden, maar het hotel waar wij zaten was het gewoon lekker rustig.

met partner, Aug. 2009
"Mooie ligging voor ouderen die goed ter been zijn"
Hans Buitenhuis
24-9-2009 Het hotel ligt ver van zee en is erg rustig .
Het eten is goed maar de koude gerechten en zuivel zijn 25 graden en worden dus niet gekoeld.Niet volgens onze maatstaven (VWA).
Het personeel (jonge meisjes)maakt lange dagen en wordt slecht gehuisvest achter de tennisbaan in barakken. en krijgen niet goed te eten .Dagen van 10/12 uur 7 dagen per week stil staan niet toegestaan voor 40 euro per maand.
Er wordt een feodale manier van leidinggeven toegepast.
Het zwembad wordt handmatig van chloor/desinfectiemiddel voorzien als het donker is een kopje hier en daar.Voor de vorm wordt er een monster genomen van het zwemwater in het donker ?
Het is een arm land maar willen graag bij de EU horen dan zal er nog wel wat moeten veranderen.Als ik dit alles had geweten was ik er niet heen gegaan.
De bouw van het hotel is bordkarton met gips en geen beton klop maar op de granieten pilaren.

"Hotel pelican"
Ilke
8-8-2009 Hej we zijn juist terug van duni, het hotel zelf is zeer goed maar je bent altijd gebonden aan taxis er is geen bus ofzo iets. Het eten vond ik niet zo heel goed maar het was goed, er is veel keus dus dat is wel positief. De receptie is vriendelijk tot je een probleem hebt. Wij zaten onder mensen die om 11 uur keiveel lawaai maakten en de receptie kon daar niet veel aan doen. Dan vraag je je af waarom er zoveel security rondloopt. De animatie was ook maar zielig. Veel contact was er niet, en er is aan 1 zwembad "active pool" alleen maar animatie. Kinderen en vrouwen mochten zelf niet mee doen bij bepaalde animatoren.

"Barmannen zijn de beste!"
Ashley
5-8-2009 We zijn met een twijfelachtig gevoel vertrokken naar Bulgarije, maar zijn toch blij voor dit land en resort gekozen te hebben! Zeer aangenaam hotel, alleen bij onze aankomst een klein probleempje met de kamer. Het personeel aan de receptie kan ook bijna geen woord engels! Voor de rest alles zeer goed! vooral in de bar aan het zwembad een leuke sfeer en vriendelijke bartenders!
We zijn met een goed gevoel teruggekeerd van dit hotel.

"Nog veel te leren qua "vriendelijkheid""
Nadia
4-8-2009 Het hotel,kamers,zwembad en all-in was perfect,heel netjes,maar toch zo een onvriendelijk,nors volkje. En ja zelfs na tips kon er nauwelijks een glimlach af,en de taal is ook een groot probleem.Op dat gebied hebben ze nog veel te leren.Is wel afgelegen,maar dat wisten we,taxi naar omliggende stadjes geen probleem en zeker niet te duur,tip:in Promorsko
is het goedkoper als Sozopol en meer winkeltjes.Al bij al was het een goede vakantie ,maar hebben ze dringend een "klantvriendelijke" cursus nodig.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Echt vakantie"
Marianne
15-8-2009 Een heerlijke vakantie gehad in Pelican, heel schoon, lekker eten, heerlijk zwembad. Als je van een wat levendiger vakantie houdt kan je beter in het Marina beach hotel boeken. Wij vonden het Pelican lekker relaxed.

met partner, Juli 2009
"Super vakantie"
benjamin sergeant
14-7-2009 hotel pelican is een relatief rustig hotel, met heel vriendelijk personeel.
vooral de mensen achter de bars zijn super vriendelijk.
het eten is ook lekker, en het hotel beschikt over ruime kamers
prijs kwaliteit een echte aanrader

1 2 3 4 5 6 volgende