Beoordelingen Djuni / Dyuni / Duni

19 mei 2013

Djuni / Dyuni / Duni
Beoordelingen Djuni / Dyuni / Duni
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Djuni / Dyuni / Duni. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Djuni / Dyuni / Duni. Ben je zelf op vakantie geweest naar Djuni / Dyuni / Duni? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Djuni / Dyuni / Duni scoort een 8,3 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Bungalow en 6 Hotels in Djuni / Dyuni / Duni. Op Zoover vind je bovendien 44 vakantiefoto's van Djuni / Dyuni / Duni. Je kunt 1 video van Djuni / Dyuni / Duni bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Djuni / Dyuni / Duni. Bekijk ook andere accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije.

20 beoordelingen over Djuni / Dyuni / Duni

6,4
met jonge kinderen, Sept. 2010
"Schitternd resort"
Fam Schepers
Sfeer
1-10-2010 Wij zijn er geweest met onze kids op huwelijksreis en hebben het er super gehad.
Het eten was heerlijk. Zo veel om uit te kiezen. De kamers prachtig en heel netjes verzorgd.
En het personeel is vriendelijk en in grote getale.

"Duni: rustig maar prachtig gelegen"
Maaike
Stranden
27-6-2010 In juni hier geweest. Ik herken absoluut niet de berichten hieronder over afval langs de weg. Mss één keer ergens gezien. Ik heb vaker mensen gezien die, zelfs op drukkere kruispunten, de weg vegen (echt!).
Het landschap is prachtig, veel natuur en prachtige vergezichten. Via de touroperator kun je voor 95 leva (ca.50 euro) een dag een auto huren. Bezoek Nessebar en Sozopol en als je wilt Burgas Plaza (shoppen). Wij hebben ook een rondvaart gemaakt door natuurgebied Rapotamo, vlakbij Duni. Ook de excursie Blauwe Bergen/Sliven, waarbij je met een stoeltjeslift afdaalt naar de stad is erg mooi. Met een auto naar het binnenland is lastiger, omdat de bewegwijzering slechts in het Bulgaars is aangegeven. Langs de kust is het echter geen probleem. Duni is een prima lokatie als je een rustig verblijf wilt, maar de cultuur moet je echt erbuiten zoeken. Strand is mooi en zee loopt langzaam af.

met partner, Juni 2010
"Rustig"
Patrick
Sfeer
13-6-2010 Rustige plek goed voor strandvakantie en wandelingen in het resort.
Mooi strand zwak aflopend in zee , heel goed voor kleine kindjes.

"Buiten het hotel is het echt vuil"
mjc
Omgeving
9-9-2009 Buiten de resort is alles beduidend vuil, plastiek, matrassen, bouwafval, enz... liggen met hopen langs de kant

met jonge kinderen, Juli 2009
"Super!Fantastische vakantie gehad"
Kristel Van den Eyn...
Stranden
21-7-2009 Genoten van de rust,er is genoeg te zien op resort zelf.Propere kamers,lekker eten genoeg te drinken.Kinderen hebben zich reuze geamuseerd.
Een reis dat voor herhaling vatbaar is,we gaan zeker nog eens terug misschien volgend jaar al.

"Topper"
fanny
Omgeving
23-4-2009 voor shoppen in duni resort, moet je een taxi nemen, maar voor ons was dat geen probleem.Ook vanaf het strand van het hotel kan je met de boot naar Sozopol,waar vele winkeltjes zijn en ook markt

met partner, Sept. 2008
"Prachtige vakantie"
Fam Struving
Stranden
16-9-2008 het was een hele mooie vakantie ,vriendelijk, lekker eten in overvloed, hele mooie schone kamers,hartelijk personeel,mooie lligbedden op strand in overvloed met parasol en handdoeken service voor herhaling vatbaar

met partner, Juli 2008
Benny en Martine
Stranden
2-8-2008 zeer groot complex heel mooi verzorgd en vooral proper altijd aan het poetsen,zeer lekkere en uitgebreide bufetten voor ieder wat,zeer ruime zwembaden en grote terrassen,zeer ruime plaats rond het zwembad en op het strand nooit drummen voor een plaatsje . personeel heel vriendelijk en behulpzaam,ook zeer ruime kamers in een woord een super de luxe hotel zeker een keer een bezoekje waard.

met partner, Juli 2008
"Wat een topper"
Fanny en Frank Bel...
Stranden
28-7-2008 Zijn net voor de tweede keer terug van een schitterende vakantie in de marina royal palace.Alles was er terug prima in orde net als verleden jaar, proper, vriendelijk personeel, lekker eten en niet te vergeten de lekkere desserts.Ook een aanrader is het Bulgaarse en het Italiaans restaurant. Hebben dit jaar ook meer uitstappen gedaan en het is wel de moeite om eens te doen, alsook de boottocht naar Sozopol die van aan het strand van het hotel vertrekt, vandaar uit en uurtje varen,en in Sozopol heb je een 2uur om te vertoeven echt de moeite ! Zoals Burgas, daar kan men gaan shoppen tot je er bij valt.En nessebar en de jeep safari ook eens doen de moeite waard .

met partner, Sept. 2007
W. Wallenburg
Stranden
17-10-2007 Het land is prachtig veel natuurschoon voorzover wij hebben kunnen zien, de steden echt Oostblok. Duni is echt en alleen maar duingebied het dichtsbijzijnde dorp is 8 km. verwijderd. Het is een prachtig complex je kunt er echt tot rust komen en van zowel de service, lekker eten en drinken en van de animatie genieten, welke naar mijn inziens niet opdringerig aanwezig was.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit