Vakantie Beoordelingen Bourgas / Burgas Bulgarije vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Bourgas / Burgas

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bourgas / Burgas

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bourgas / Burgas. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bourgas / Burgas. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bourgas / Burgas? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bourgas / Burgas scoort een 8,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 12 Hotels en 1 Pension in Bourgas / Burgas. Op Zoover vind je bovendien 17 vakantiefoto's van Bourgas / Burgas. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bourgas / Burgas. Bekijk ook andere accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije.

12 beoordelingen over Bourgas / Burgas

met partner, 2011
"Fantastische plek"
Radka Angelova
Sfeer
8-9-2011 uitstekende bestemming voor strand zon cultuur natuur, uitgaansleven, heel goed combinatie van strand en berg/bos, heel goed ook met kinderen

alleenreizend, Sept. 2011
"Zeker aan te raden"
Henk D
Sfeer
24-9-2011 Bij uitstek een plek in het voor of na seisoen, goedkoop maar toch goed, en een fijne maar vooral vriendelijk omgeving, met vele mogelijkheden voor excursies

alleenreizend, Aug. 2011
"Fantastische land en zeer goedkoop"
Bennie Kuiper
Sfeer
1-9-2011 Hret was mijn eerste keer dat ik vloog en gelijk naar Bulgarije. De vlucht was perfect verlopenen zowel heen als terug.
Bulgarije en dan vooral Kiten, Tsarevo, lozenets en Primosko zijn voor de 50ers aan te bevelen super gewoon en wat een gast vrije mensen.

EEN ECHTE AANRADER>

Ben

met vrienden, Juli 2011
"Heerlijk!"
Lotte
Sfeer
4-1-2012 Mooie vakantie gehad samen met vriendinnen! Appartement kon beter, maarja wat wilde we voor die goedkope prijs! Zon was echt overheerlijk! Lekker bruin geworden en het uitgaansleven is er top! Alleen zou ik daar nooit alleen over straat gaan lopen!!

met partner, Juli 2010
"Gezellige stad."
Pascal de Koning
Sfeer
15-7-2010 Een stad vol met leuke tentjes.
Tot diep in de nacht was het er vrij druk en er heerste een echt zomersfeertje,

met vrienden, Juni 2010
"Gezellig leuk koud"
bassie
Sfeer
25-12-2011 goede bestemming voor het winkelen en uitgaan en de sfeer en monumenten zien er ook mooi uit en de bezienswardigheden zijn leuk om te zien je kan ook ene toer doen.

met een groep, 2010
"Top feestvakantie"
Stefan
Stranden
17-1-2011 Vooral voor de liefhebbers van een feestvakantie, is sunnybeach geweldig. Veel uitgaansmogelijkheden en veel jeugd.

met partner, Mei 2009
"Top"
Henk van Roes
Stranden
16-5-2009 Mooiste stad van Bulgarije wat mij betreft. Vooral in de zomer een indrukwekkende en gezellige stad.

alleenreizend, Juli 2007
Ron
Stranden
1-8-2007 Een week in sunny beach geweest.
In een woord: geweldig.

Mooie stranden, mooie hotels, lekker eten, veel uitgaansgelegenheden en veel heel veel mooie vrouwen.

Ik was alleen heen maar heb me prima vermaakt daar. Ook voor kinderen is er genoeg te doen hoewel het leven op straat er pas om een uur of 8 savonds tot leven komt. Maar dan is er ook genoeg te doen en te zien voor jong en oud.

Het hotel (kiparisite) was een prima hotel maar het eten was er vreselijk slecht maar dat schijnt gebruikelijk te zijn in Bulgariaanse hotels.

Jammer genoeg was ik de enige nederlander in het hotel. En als dan ook nog blijkt dat de gemiddelde gast niet eens engels spreekt dan is het wel erg lastig communiseren.

In heel Sunny beach zijn overigens niet veel nederlanders te vinden. Vooral veel duitsers, engelsen, scandinaviers, russen en polen.

Toine en Stephen
Omgeving
20-8-2006 Wij zijn vorig jaar van Zonnestrand met "prive" taxi (spot goedkoop) 2x naar Bourgas geweest (ong. 20 min rijden). Een vrij grote stad om te winkelen (erg veel gekocht dus). Veel winkels, rustig en niemand trekt je naar binnen of lastigvalt. Verwacht geen moderne winkels of shopping malls. De echte sfeer van oud Bulgarije is hier nog goed te voelen. Verder is alles erg goedkoop, stuk goedkoper dan Zonnestrand of Nessebar. Veel echte Bulgaarse terrassen te vinden. Geen strand, maar wel een park met een mooi zeezicht. Bijna niemand spreekt hier vreemde taal. Maar met handen en voeten kom je ook heel ver. Kijk wel uit voor "schoensmeer"-mensen, voordat je het weet heb je een grote, onverwijderbare vlek op je schoen. En ga niet naar de buurt van het busstation, erg onveilig. Maar met al en al het is echt een aanrader. Niet voor niets zijn we 2x geweest :-)