9-3-2008
Heel groot hotel, relatief eenvoudig, grote ruimtes (eetzaal en lobby) dus niet erg gezellig. Lawaai overlast als je kamer aan de voorkant van het hotel is (door pubs en gasten op straat), rustig aan de 'achterkant'. Ontbijtbuffet goed, avondbuffet matig (zowel vwb kwaliteit, diversiteit als vwb temperatuur van de maaltijden). Drankjes moet je meteen afrekenen (cash)! Receptie vriendelijk en behulpzaam (wij mochten meteen van kamer wisselen ivm het lawaai). Vlakbij de Borovets ski-liften, de gondel naar de andere pisten is op 5 min loopafstand. Skimateriaal redelijk en vlakbij hotel (ook opslag). Skigebied vrij beperkt, met name gericht op de betere skieër (veel rode pistes) en niet zoveel afdalingen. Daardoor wel weer overzichtelijk. Uit eten redelijk van kwaliteit en prijs.
13-1-2008
net terug uit bulgarije, onze eerste ervaring met skieen en sneeuw in deze hoeveelheid. is ons erg goed bevallen. verwacht nog niet al teveel van de mensen.. het is zeer merkbaar dat alles nu in ontwikkeling is en groeit naar onze maatstaven. dus als je beter gewend bent bv oostenrijk zal dit tegenvallen. maar wij hebben genoten. prima hotel en goed eten, voor ieder wat wils. bedden niet niet erg goed maar das het enige minpuntje wat wij konden vinden. in het dorpje kan je gezellig uitgaan vooral de mexicaan mamcita is aan tebevelen. ook een tocht met de gondel naar 2630meter hoogte is indrukwkkend. en een bezoekje aan het postkantoor is een bezoek 45 jaar terug in de tijd.al met al erg leuk voor een week skie vakantie,
3-3-2007
Kom net met gezin terug van een heerlijke Ski-vakantie in Borovets Bulgarije. We hebben in Rila gezeten, een overigens uitstekend appartement met hotelvoorzieningen. Alles is er aanwezig, zoals zwembad, gokhal, grote lounch, speelhal voor kinderen en kleine winkeltjes, het eten is voor Bulgaarse begrippen prima. Neem wel oordoppen mee vanwege de luidruchtige Engelse, zeker als je met je gezinnetje gaat en om half 10 in je mandje wil. Verder zijn de prijzen nog steeds prima te doen. Leren skieen kun je hier uitstekend, oefenweide vlak voor het hotel en ook op voor gevorderden zijn er rode en zwarte pistes.
De kinderen ( 10 en 12 jaar) hebben in 6 dagen skieen geleerd en gaan zelfs al van de rode piste. Zelf kunnen wij ( tussen de 45 en de 50 jaar) lekker rondjes maken op de groene maar hebben nog wel 6 dagen nodig om blauw uiteindelijk te gaan beheersen. Tevens kan je er heel leuk apre skie doen, genoeg tentjes en allemaal erg gezellig.
En o ja, Ineke bedankt voor alles....