Vakantie Beoordelingen Borovets Bulgarije vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Borovets

Uitgaansleven
Cultuur

25 mei 2012

uitzicht

Beoordelingen Borovets

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Borovets. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Borovets. Ben je zelf op vakantie geweest naar Borovets? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Borovets scoort een 7,6 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Appartementen, 2 Aparthotels, 1 Bungalow, 2 Chalets, 20 Hotels en 1 Pension in Borovets. Op Zoover vind je bovendien 11 vakantiefoto's van Borovets. Je kunt 2 video's van Borovets bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Borovets. Bekijk ook andere accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije.

22 beoordelingen over Borovets

6,7
Familie, Mrt. 2008
Houttekier- Decrock
Après ski
9-3-2008 We zijn net terug van onze skireis in Borovets-hotel Samokov. Hotel is erg verouderd en eten had niet altijd warm en was vaak vettig. Tijdens het warm eten is drank zelf te betalen!Opvang voor kinderen was goed, jammer dat ze geen nederlands spraken. Wij hadden les van Albena-leraar Bobby/Boris. Niet echt één van de meest geduldige en motiverende mensen, maar al bij al veel de reis goed mee. Het is wel wennen aan de oude infrastructuur en de nogal norse bulgaren.

jolie
Après ski
2-2-2008 een leuk klein gezellig dorpje.
De mensen in bulgarije zijn wat stug en er zijn veel engelsen maar daar heb je weinig last van.
Wij zijn in hotel Lion geweest een super hotel een echte aanrader.

Volgend jaar gaan we er zeker weer heen.

met partner, Feb. 2008
sven
Après ski
3-3-2008 zijn geweest laatste week februari en het was prachtig weer +-15graden. Voor de beginner uitstekend(albena school) in het nederlands. Ze trochelen wel het geld uit je zak hoor,6euro voor een tas "soep" op de piste.En altijd proberen te passen want ze hebben nooit wisselgeld bij.En er stond altijd wel iets op dat we niet besteld hadden maar we konden het toch niet lezen.De leraar heeft verschillende keren moeten ingrijpen. En ookbijna 1u30 aanschuiven om in de lift te kunnen.Maar eenmaal op de piste.........prachtig.Ondanks alles toch een zeer geslaagde reis en volgend jaar terug naar daar hoor.saluut en veel plezier in bulgarije

Familie, Feb. 2008
bart van den berg
Après ski
29-2-2008 weinig sneeuw op dit moment. wij hebben gehad dat het 17 graden celcius was dat is rottig wand je krijgt dan pap om in te skieen. verder nog dat er overal zulke enorme rijen staan voor die liften.

Familie, Feb. 2008
Siep en Ans Bos
Après ski
10-2-2008 We gaan nu voor de 4e maal naar Borovets en wederom met veel plezier. Het skigebied is met name voor beginners en de lichtgevordeden werkelijk perfect.
Voor het vierde jaar nemen wij ook nu weer skilessen, omdat het gezellig is en ook omdat je altijd wat opsteekt.\
De skilessen nemen we bij skischool Albena, zeer goede leraren en de meesten spreken heel goed Nederlands.
Wij kunnen dit gebied echt aanraden voor de iets oudere skiers en ouders met kinderen.
Jongeren die vooral willen feesten en hossen kunnen beter ergens anders heengaan.
De verschillende bars en restaurants zijn allen onder aan de piste en de prijzen zijn werkelijk om te lachen.
Wat betreft de hotels: wij hebben er 3 gehad, namelijk Samokov, Rila en Flora.
Wij gaan dit jaar voor de 2e maal naar naar Hotel Flora omdat deze in onze ogen het beste uit de bus komt.

Familie, Jan. 2008
leen Verreyt
Après ski
27-1-2008 op zich zeer mooie pistes maar ze worden zo goed als nooit geprepareerd met gevolg dat je vrij veel op ongelijke zeer moeilijk beskibare pistes moet skiën.
weinig gezellige hutjes op de pistes en het eten en drinken is er zeer duur op de piste. voor een flesje water betaal je al gauw 4€ en een warme choco met rum al 6€. alles wordt teveel commercieel uitgebuit en ze proberen de prijzen van oostenrijk te vragen maar de service, hygiene en kwaliteit blijft ver achter. er zijn geen wandelwegen dus als er te weinig sneeuw ligt kan je niet veel doen.
aan elke bar staat iemand om je binnen te lokken en dit is soms heeeel vervelend.
skimateriaal (skidepot albena) is duur en ongelooflijk oud. slechte staat en heel onvriendelijk onbehulpzaam personeel. Een goed management zou dit skidorp veel gezelliger en aangenamer maken en minder kunstmatig.
ook foefelen ze met streke drank. in cafés gieten ze zonder blozen een goedkope fles wisky over in een fles jack daniels ...

met vrienden, Mrt. 2007
Wim
Après ski
20-3-2007 We zijn begin maart naar Borovets getrokken,het weer was fantastisch,alle dagen zon.
Dus was de sneeuw kwaliteit heel wat minder,boven de 2500m was de sneeuw goed! Hieronder van minder tot heel slecht in het skidorp!! Het skigebied is eigenlijk wel groter dan wordt voorgesteld en voor ieder niveau is er wel een piste. Het enige nadeel is dat iedereen langs dezelfde piste naar beneden moet komen! Het dorp is heel charmant t.o.v. van andere ski landen,maar je moet rekening houden dat je in Bulgarije bent en dit land heel wat jaren achter stand heeft op onze leefomgeving!! Het uitgaansleven is best wel in orde van kleine cafe's tot erotische bars.... Eten en drinken is er ook in overvloed! Een goede raad voor de vertrekkers,geld is baas in Bulgerije,dus alles is mogelijk....

Familie, Jan. 2007
Meykens Rudi
Après ski
6-8-2007 Persoonlijk ga ik er graag naar toe,er zitten altijd wel wat luidruchtige Engelsen maar daar valt mee te leven.

Inge en Carl
Après ski
12-3-2006 Borovets is een klein, maar gezellig dorpje. Het enige minpuntje was het soms wel lang wachten aan de liften. De pistes waren voor elk wat wils, zowel voor beginners als voor gevorderden. Voor gevorderden zou ik de pistes aan de gondel aanraden en voor beginners de pistes aan hotel Rila en Samokov.Wij hadden een nederlandstalige ski-leraar ( Viktor )en hebben nog veel bijgeleerd. De aprés-ski is er echt de max. Kortom als je voor een goede skivakantie wil kiezen, raad ik jullie Borovets zeker aan.

met partner, Mrt. 2006
Hans en Ans
Après ski
12-3-2006 Borovets is heel geschikt voor families, maar ook voor jongeren. Leuk uitgaansleven en voor elk wat wils. Heel handig dat alles te belopen is. De prijzen zijn laag en hoop dat dat nog wel even blijft. De omgeving is schitterend en je kan ook een dag naar Sofia om te kijken en te shoppen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, dus vervelen doe je je echt niet.