Appartement Villa's West** in Albena Bulgarije beoordelingen 5.2 | Zoover

4,9
4,1
6,3

25 mei 2012

het zwembad waar we gebruiik van mochten maken.

Beoordelingen Appartement Villa's West**

Mary St. Box 642 278, 9620, Albena
Appartement Villa's West scoort een 5,2 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Villa's West**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Villa's West** in Albena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Villa's West** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Appartement Villa's West** met andere accommodaties in Albena.

19 beoordelingen over Villa's West**

met jonge kinderen
"Vreselijk!!!!!"
cisca lubomirov
2-8-2010 vies, vervallen en vol met ongedierte
totaal verwaarloosd, muf en vies
natte bedden, vieze beesten en alles kapot
overal honden

met jonge kinderen, Juli 2008
"Prima plek!"
Nancy
27-5-2009 De villa's West in Albena hebben achterstallig onderhoud maar zijn goedkoop. De inrichting bv de kasten zijn ook niet helemaal optimaal maar we hadden twee slaapkamers en een leefkeukentje met een kookplaatje en een koelkast. En drie balkons. De mensen zij er heel vriendelijk en de appartmenten werden goed schoongehouden. We zijn er nu al twee keer geweest en ik vind het jammer dat ik dit jaar te laat was met boeken naar deze accommodatie. Je kunt ook gebruik maken van het zwembad bij een hotel iets verderop.

met partner, Aug. 2007
C. Chang
17-8-2007 Appartementen zijn uit de oostblok tijd (is niet negatief bedoeld). Hebben zowel voor als achter een terras (erg prettig). Alleen voor afwassen is in de keuken geen gootsteen, maw afwassen in badkamer. Een waterkoker zou wel handig zijn. Rustig uitzicht en is ons in het algemeen goed bevallen !!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Villa's West** bij:

Familie, Juli 2007
H. Hoogsteden
2-8-2007 Het zijn hele simpele appartementen, maar wat je nodig hebt is er. Het is een groot vakantiepark met diverse hotels e.d. Je hoort wel de hotels eromheen, maar rond 23.00 uur is het rustig.

Saskia
9-8-2006 Vreselijk vieze appartementen! Veel ongedierte en het valt allemaal bijna uitelkaar. De ligging is wel goed, maar Touroperator heeft belooft om dit volgend jaar uit het programma te halen! Zo slecht zijn de appartementen dus. Hotel Magnolia en Orchidea zijn wel super!!

met vrienden, Juli 2006
Nijsbert
7-9-2006 prima appartementen, je moet wel van traplopen houden. het strand ligt een 200 traptreden lager... voor de rest is hte een oud appartement maar wel perfecte schoonmaak! elke dag de afwas en kamers opruimen...van ongedierte hebben wij geen last van gehad... maar verwacht van de appartement niet te veel... een aanrader: neem niet de all inclusive... tis veel leuker om elke avond ergen anders heen tegaan... en voor de prijs maakt het uiteindelijk ook niks uit!

wies
1-1-2006 Van 1 t/m 8 augustus 2005 wij zijn hier geweest met 8 personen in 3 huisjes. Iedere avond moesten we eerst honderden torren doodtrappen, de appartementen waren er door vergeven. Waarschijnlijk ligt dat aan de tijd van het jaar, maar leuk was het niet. Verder stammen de huisjes nog uit het tijdperk van de batavieren, tientallen jaren oud. Wij hadden het gevoel in bedden te slapen die al door honderden beslapen waren inclusief oude verstelde lakens.

Michel
23-11-2005 Oud en armoedig (bij regen lekkage, 2 gordijnen voor 3 ramen, stroomstoringen) maar toch schoon en met veel liefde onderhouden. Veel waar voor je geld. Geen last gehad van ongedierte. Personeel is erg vriendelijk, als je in de snackbar iets bestelt dan komen ze het brengen bij je appartement. Helaas geen babybed aanwezig toen we 's avonds aankwamen maar dat werd de volgende ochtend meteen rechtgezet. Zwembad is enkele hotels verderop, koud water en arrogante badmeester. Gelukkig is het goed toeven aan het strand.

met vrienden, Aug. 2005
jeroen van Veen
22-8-2006 ik had mijn bedenkingen over dit appartement, maar het was prima. Een beetje oud maar schoon en ruimte genoeg, ik zou niet willen ruilen voor een hotel kamer. Laat niets hangen op het terras, want dan is er een grote kans dat het de volgende dag weg is. Waardevolle dingen bv discman of gameboys niet bij de openslaande deuren leggen want ook dan is er een kans dat het weg is. Wij hebben een aantal dagen all in genomen bij Hotel Magnolia ook helemaal top. Alles bij elkaar een top land en een top vakantie. Volgend jaar weer.

stephan bastian
19-6-2005 ik ben er in 2005 geweest het was een beetje een gammel huisje maar het was wel lekker dat alles op loopafstand zat.
er waren allemaal aardige mensen en het was heel erg gezellig