Appartement Summer Dreams**** in Albena Bulgarije beoordelingen 7.3 | Zoover

appartement (C) Geeveewee

Beoordelingen Appartement Summer Dreams****

SUNNY BEACH, 8240, Albena
Appartement Summer Dreams scoort een 7,3 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Summer Dreams****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Summer Dreams**** in Albena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Appartement Summer Dreams**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Appartement Summer Dreams**** met andere accommodaties in Albena.

23 beoordelingen over Summer Dreams****

6,1
6,5
met vrienden, Aug. 2010
"Leuk appartement"
Esther
24-4-2011 Ik ben hier geweest met zes vrienden. We hadden een groot appartement, een pluspunt was dat wij twee badkamers hadden. De bedden in de slaapkamers liggen erg lekker. Maar de slaapbank in de huiskamer ligt voor geen meter.
Er werd elke dag schoon gemaakt en om de twee dagen krijg je nieuwe handdoeken en beddengoed. De poolbar in het zwembad was ook erg gezellig.
Hier heb je altijd happy hour dus , 2 cocktails voor de prijs van 1.
Het centrum van Sunny Beach was ver lopen, maar je kan met de bus of taxi heen.
Als je dichtbij het centrum wil, zou ik dus een ander appartement kiezen.
Den Glade Viking is leuk om met stappen heen te gaan.
Let wel goed op je spullen en ga s'nacht niet alleen over straat.

met vrienden, Juli 2010
"Een aanradertje"
The raver
27-7-2010 Wij zijn met 5 jongens 12 dagen naar Sunny Beach geweest en het was super geslaagd. Niet alleen door het woeste uitgaansleven maar ook zeker door het appartement. We hadden een zeer ruim opgezette kamer. 3 balkons, 2 badkamers, airco (non-stop), keukenapparatuur en zelfs een wasmachine. De ligging is een minpuntje wel 15-20 min lopen naar het centrum en 10 min naar het strand. Echter is er een bus en/of taxi beschikbaar. Het zwembad was erg aangenaam en een supermarkt was binnen handbereik. Ook kun je gewoon goed en goedkoop eten in het zwembarretje. Wel kon het personeel (en Bulgaren in het algemeen) wel wat vriendelijker/gastvrijer zijn en ik zal als ik hun was ook eens een LOI cursus Engels gaan doen. Wel oppassen in Bulgarije voor louche taxi's, stroom uitval, wisselingen qua weer en nooit in je eentje gaan lopen in the dark. Dit appartementencomplex is een aanradertje. No kidding.

met vrienden, Juli 2010
"Super gehad!"
Wil
10-8-2010 Mooi en schoon appartement, afstand naar het centrum is wat ver om te lopen maar taxi's zijn goed te betalen mits je vooraf een prijs afspreekt. De bar in het zwembad was een groot succes, elke middag zat er een gezellig clubje omheen.

"Geweldig"
Joost du Blaauw
8-12-2009 Geweldige periode gehad afgelopen zomer en elke dag los in Glade Viking. Ook vet personeel in het barretje!

met partner, Aug. 2009
"Nooit meer terug naar dit hotel.."
H.
5-1-2010 De aankomst, wat tevens snachts was...die was gewoon al niet leuk.
In de bus wordt je verteld dat je je idkaart niet moet kwijtraken (klinkt logisch), en dat als je hem kwijt raakt je een hele dag kwijt bent voordat je bij de Nl-ambassade bent. Kom je in het hotel aan, moet je meteen je idkaart inleveren aan iemand waar geen lach van af kan. Hij stopt het ook niet netjes weg, nee het wordt tussen de papieren gegooit en je kan de volgende dag je idkaart weer ophalen plus je pasje voor het appartement.
Ik vond het hele appartementencomplex gewoon géén luxe als je kijkt wat je ervoor betaald. wij hadden een klein appartement, erg krap. Wel genoeg spullen zoals waterkoker enz. Pluspunt het balkon, die was ruim. Maar het uitzicht: we keken op een puinbult.
Het zwembad was wel leuk. Verder eigenlijk niets leuks te doen in het appartement.
Stappen/uitgaan/strand: 15/20 min lopen. Eten/drinken is wel goedkoop in Bulgarije! ongeveer 20 euro voor zijn tweeen uit eten. En pas op voor skimmen

met vrienden, Juli 2009
"Volkomen waardeloos"
Petra
1-12-2009 Appartementencomplex Summerdreams in Zonnestrand was een ramp. Vieze kamer, vies beddengoed, vieze keuken en sanitair, slecht management en rondom het comples vuilnis en allerlei bouwactiviteiten. Schoonmaken van kamer stelde niks voor en hostess van reisbureau was heel onaardig. Na één dag wilde ik al weer weg. Ondanks klachten met foto's als bewijs krijg ik geen vergoeding.

"Prima appartement"
G. van Woudenberg
27-9-2008 Kompleet ingericht,veel ruimte in 2 kamer app. Genoeg eethuisjes en supermarkten in de buurt. Strand ong. 10 min. lopen, was goed te doen. Auto huren is geen optie, het zijn allemaal zelfmoord piloten. Service was geweldig. De airco was kapot, indien deze niet kon worden gerepareerd kregen we een ander app. Binnen een half uur was dat geregeld. Tijdens onze periode (08-09-08/22-09-08)weinig andere gasten. Heerlijke tijd gehad, eerste week was lekker warm weer tussen 25 en 30 graden. De tweede week was minder, regen en bewolkten ook een stuk koeler. Maar in deze week de trip naar Sofia gemaakt,een aanrader.

met partner, Sept. 2008
"Nooit meer in het naseizoen"
H. Post
13-10-2008 Helaas waren de faciliteiten bij het complex gesloten en lag dit complex aan een drukke weg.

met partner, Sept. 2008
"Lekker ruim appartement."
G.v.Woudenberg
27-9-2008 Het zijn allemaal privé app. die in de zomermaanden verhuurd worden.Lekker ruim app. niet ver van strand en winkeltjes, ca: 10 min. lopen. Zeer goed ingericht, er was van alles aanwezig. Koelkast, magnetron,broodrooster, waterkoker en genoeg andere spullen. Alles zeer betaalbaar. Biertje (halve liter) op terras 1,50 leva = 0,75 euro. Eten doe je daar voor 15,00 a 20,00 euro met z'n tweeën incl. drinken. Zeer vriendelijke mensen aan de receptie, als er iets stuk was werd dit binnen de kortste keren gerepareerd. De eerste dag bleek dat de airco niet werkte, geen punt, binnen een half uur was er een ander app. geregeld. Geen last gehad van andere gasten want het was heel erg rustig. er waren een paar (gezellige) Nederlanders en verder een paar Britten. Heerlijke tijd daar gehad.

met partner, Aug. 2008
"Lekker relaxed"
Wilma Klimstra
8-8-2008 Mooi appartement, lekker schoon strand, prachtig weer. Excursies zijn prima geregeld. De boulevard is 8 kilometer lang, na een week heb je het wel gezien. Bulgaren zijn een stug volk.