(Cruise)schip Brilliance of the Seas**** in beoordelingen 8.5 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Brilliance of the Seas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Brilliance of the Seas**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 79
vakantiefoto's
van (Cruise)schip Brilliance of the Seas**** vinden.
Minder tekst <<
Aanbieders
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Brilliance of the Seas**** bi...
Verklein aantal aanbieders
(2)
met een groep
(3)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(40)
ALL
met partner, Mei 2012
"Noorse Fjorden zijn in het voorjaar een aanrader!"
rik_mantel
20-5-2012
Korte cruise naar Noorwegen is een nieuwe bestemming en men had de zaakjes nog niet op orde. Excursies werden op het laatste moment gewijzigd, uitgeputte voorraden, openingstijden die niet klopten etc. Kleine ongemakken die de pret niet mochten drukken en de volgende cruise waarschijnlijk niet meer zullen voorkomen. Vervelend waren problemen met het drinkwater. Zo nu en dan kwam geel of donker bruin stinkend water uit de kraan! Blijkbaar een onbedoelde vermenging van de waterstromen. Met een overmaat aan chloor wist men een ramp te voorkomen. Drinken van flessenwater is dus aan te raden. De crew is geweldig. Het eten is goed maar mist finesse. Het buffet heeft zowel bij ontbijt als lunch weinig variatie. Echter wie geen keuze kan maken uit het aanbod moet toch echt bij zichzelf te rade gaan. Het is vooral een schip voor mensen (met kinderen) die aan bord veel willen kunnen doen. Het schip is in de cruisewereld terecht gewaardeerd met drie sterren op een schaal van vijf.
met partner, Mei 2012
"Te veel om op te noemen"
koos van der werf
19-5-2012
Net terug van een schitterende cruise naar Noorwegen.
Dit schip kan zich meten met ieder 5 sterren hotel. De shows aan boord zijn zeer professioneel en onderhoudend.We hebben genoten en gaan zeker nog eens met dit schip cruisen.
met partner, 2012
"Cruise naar U.A.E"
m.embrechts
10-2-2012
prima schip, goed geregeld.
Alleen op formal night , mensen in spijkerbroek aan tafel. Casual , teen- slippers en korte broek in het restaurant waar je bediend word vind ik toch niet kunnen, heb de gerant erop aangesproken. Ik voel me niks meer dan een ander maar hier ga ik zo ook niet aan tafel in een restaurant. beachwear is wat anders dan casual. Er is ook een buffet restaurant waar dit niet verlangd wordt.
De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip...
Verklein aantal aanbieders
Captain Cruise
VCKTravel
Meer aanbieders
met partner, Okt. 2011
"Een prachtige cruise op de middellandse zee"
Piet en Marleen Gij...
31-10-2011
wij zijn 6 dagen met de brilliance of the seas gevaren,en in een woord geweldig.Het eten en de balkonhut was mooi verzorgt,maar mijn moeder werd plotseling ziek en wij moesten naar huis komen.Alles goed geregeld
op de brilliance of the seas,de volgende keer gaan wij weer met dit schip.
met partner, Okt. 2011
"Het beste wat je kan doen (niet het goedkoopste)"
Frank & Annette
Bekijk foto's
Gereisd met
25-10-2011
Een super vakantie je hotel bij je en toch bijna elke dag ergens anders rond kijken
met een groep, Aug. 2011
"Valt tegen,had beter verwacgt"
cupres
24-8-2011
Als ervaren cruisegangers dit keer gekozen voor de Brilliance of the Sea van de Royal Caribbean.
Zoals jullie kunnen zien een dikke onvoldoende voor het eten en de service.
Het eten valt tegen want voor een cruiseschip is de keuze beperkt.
We hebben zelfs meegemaakt dat het eten op was en er een alternatief gekozen moest worden.
Je kunt vooraf kiezen voor een drankpakket waardoor je onbeperkt frisdrank kunt gebruiken.
Wat opvalt is dat je dan geen blikjes of flesjes krijgt maar gewoon de frisdrank uit de automaten. Wil je toch een blikje cola dan moet je vreemd genoeg gewoon betalen. Hoe bedoel je misleidend?
De service is echt beroert. We zijn 10 x bij de guestrelations geweest voor fouten die gemaakt zijn op onze account.
De rederij rekent zelf de dollar met je af, wij gaven hiervoor geen toestemming en wachten nog op de 83 euro teruggave door hun koers
Het schoonmaken op dek gebeurt slecht
De shows op het schip zijn echter de beste die we tot nu toe hebben gezien op een cruiseboot
met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Positieve ervaring, voor herhaling vatbaar."
Hans Megens.
1-4-2011
Cruise naar VAE Dubai etc , zeer positief. Tweede maal een cruise geboekt.
Actief programma aan boord waarin je geheel vrij bent. In de havens alles goed geregeld met transport. Ruime boot met veel faciliteiten. niet extreem druk.
met een groep, Dec. 2010
"Goede prijs/kwaliteitsverhouding!"
yvettewesterveld
13-8-2011
In december onze zesde cruise gemaakt met de Brilliance of the Seas. Dit was onze eerste reis met de RCI, daarvoor gevaren met de HAL en Celebrity Cruises. De RCI bleek een uitstekend alternatief. Mooi schip, prettige cabins en uitstekende bediening. Het eten vonden wij iets minder dan op de HAL/Celebrity maar nog steeds erg smakelijk. Vooral het buffet bood voldoende keus in lekker eten. Wij gaan zeker nogmaals met de RCI!
met partner, Nov. 2010
"Voor de 8e x met RCI weer groots"
Gerrit Aafjes
28-11-2010
Voor de eerste maal met de Brilliance of the Seas. Alleen het ijs en de salades waren koud, maar wat warm moest zijn was warm en vers. Weer uitstekende service en goed schone hut. Kortom, gewoon RCI kwaliteit. In april met de Vision, ook daar verwacht ik weer een heerlijk ontspannende cruise met fantastisch personeel, goed eten en goed entertainment.
met partner, Nov. 2010
"RCI kwaliteit"
Gerrit Aafjes
28-11-2010
Voor de eerste maal met de Brilliance of the Seas, maar ik begrijp totaal niets van de kritiek van sommige mensen. Alleen het ijs en de salades waren koud, maar wat warm moest zijn was warm en vers. Weer uitstekende service en goed schone hut. Kortom, gewoon RCI kwaliteit. In april met de Vision, ook daar verwacht ik weer een heerlijk ontspannende cruise met fantastisch personeel, goed eten en goed entertainment.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie