Appartement Grande Hotel Canada*** in Rio de Janeiro Brazilië beoordelingen 6.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Grande Hotel Canada***

5,5

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Grande Hotel Canada***

Av. Nossa Senhora de Copacabana, 687, 22050-002 , Rio de Janeiro
Appartement Grande Hotel Canada scoort een 6,1 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Grande Hotel Canada***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Grande Hotel Canada*** in Rio de Janeiro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement Grande Hotel Canada*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Brazilië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brazilië. Vergelijk Appartement Grande Hotel Canada*** met andere accommodaties in Rio de Janeiro.

1 beoordeling van Grande Hotel Canada***

alleenreizend, Apr. 2010
"Mooi hotel vlakbij copacabana"
Jessica Eekels
2-8-2010 Ik heb hier 3 weken gelogeerd. De eerste week had ik een schitterende kamer op de 9e etage. 4 persoonskamer met 2 bedden een bank, een onderschuifbed, apart halletje met koelkast, kledingkast etc. grote badkamer. Nadat ik een paar dagen ergens anders had gelogeerd kwam ik terug, kreeg een kamer op de 13 etage, die een stuk kleiner was, wel met 2 persoonsbed. De airco werkt goed, is gratis. Ontbijt is goed, al is de ontbijtzaal klein, 1x op zondagochtend gehad dat er geen plaats was. De liften duurt het soms uren eer je erin kunt. Persooneel meestal vriendelijk, al wouden ze niet hebben dat ik een vriend/in mee de kamer op nam. 's avonds gaat de deur opslot, maar je belt aan en bent zo binnen. De buurt, ik voelde me er veilig, vrij drukke straat, dichtbij metro en strand, alleen na een bepaalde tijd +/- 22 uur schat ik is het erg rustig op straat, dus opletten. Als je vragen hebt mail me maar.