Vraag & Antwoord Praia da Pipa

Vraag & Antwoord Praia da Pipa

1 2 3 4 volgende

Bart en Carmen
5-5-2013
Wij willen in juni twee weken naar Pipa gaan en we vroegen ons af of er voldoende excursies zijn om te doen.

pipalover
9-5-2013
Er zijn genoeg excursies te boeken bij lokale reisbureaus of op straat.

Geke
24-5-2013
Er zijn voldoende excursies in Pipa. Wij hebben 2 excursies via Martijn de Bot geboekt (Martijn is een Nederlander, woont in Pipa en werkt voor zichzelf). Deze waren erg leuk. Hij gaat met een klein groepje op pad. In ons geval met 4 personen en hijzelf. Je kunt zelf aangeven wat je graag wilt zien. Onze 1e excursie was een mix uit 2 excursies. Zelfs tijdens de excursie vroeg hij nog of wij andere dingen wilden zien. Echt een aanrader om bij hem een excursie te boeken. Ik had voor onze vakantie al een email naar Martijn gestuurd om alvast informatie op te vragen. Ik kreeg een uitgebreide email terug met info over o.a. waar je het veiligst kunnen pinnen, goede restaurantjes en welke excursies hij organiseert. Zijn emailadres is: pipatoerisme@gmail.com. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Kluisje op kamer ? (2 reacties)
carlanoot
28-3-2013
Zijn de kamers voorzien van een (huur) kluisje ? Zijn er ligbedden en parasols te huur op de stranden ?

pipalover
11-4-2013
Je kunt op alle strandjes bedjes huren voor ongeveer R$15(2 bedjes+parasol). Of je kunt afspreken om daar ook wat te eten en dan hoef je vaak niet te betalen voor de bedjes.

L. Kooijman
29-4-2013
In alle kamers van Coco Fresco is een klein kluisje. Hiervoor krijg je bij de receptie een sleutel.Wij zijn begin april geweest en was het gratis.

duiken in pipa (0 reacties)
lieve
20-3-2013
Weet er iemand of je een duiktrip kan maken vanaf Pipa? Wij gaan in juni daarnaar toe .

Weer Pipa in juni (1 reacties)
Raymonsmit
5-3-2013
Beste mensen, Wij willen in juni naar Pipa op verschillende website staat 228mm regen in juni wat behoorlijk veel is. Is het wel aan te raden om in juni te gaan. Is het lange periodes regenachtig of korte hevige buien? Wij zijn zeer benieuwd Plesse help ons hiermee om onze beslissing te maken. Dank u.

Marco
30-5-2013
Wij zijn in mei geweest. Dus ook in het regenseizoen. Alleen een keertje 's avonds en 's nachts regen gehad. Overdag altijd mooi weer gehad.

Beste reistijd Pipa (1 reacties)
Eva
24-2-2013
Hi! Ik lees overal dat de zomer in Nederland geen goede tijd is om naar dit gebied in Brazilie te reizen. Zijn er mensen die hier in juli en augustus geweest zijn? En hoe is het weer in deze periode?

jorinde22
13-5-2013
Wij zijn in juni 2010 geweest, hebben 1 flinke regenbui gehad, en verder af en toe een druppeltje regen, wat heel apart was met ruim 30 graden.

Welke restaurants hebben vlees en vega eten ? (0 reacties)
Adrie
28-12-2012
Graag een tip voor goede restaurants voor vlees en vegetariche eten. Zijn de ligbedden al vernieuwd ? Bedankt.

geschikt met kindje? (1 reacties)
Hotel Pipa Ocean View****
m_martino
17-12-2012
is dit hotel geschikt voor kinderen? we hebben kindje van 3 jaar

Gaston1987
5-3-2013
Het kan, er is een gedeelte in het zwembad dat ondiep is...verder wat wipjes e.d. Alleen Praia de Pipa is makkelijk te bereiken met een kind van 3. Overige strandjes moet er van te voren echt geklommen worden, overigens wel de moeite waard. Je moet niet alle dagen op het hotel willen doorbrengen.

eten en drinken (1 reacties)
elsemieke
27-8-2012
kan iemand mij vertellen wat de prijzen van het eten en drinken zijn. is het vergelijkbaar met de prijzen van nederland of is het goedkoper ik hoor het graag van iemand

wij
10-9-2012
Op zich vallen de prijzen wel mee maar spotgoedkoop is het niet. Een gemiddeld hoofdgerecht kost ongeveer 25 real excl. drank. De wijn is in verhouding wel duur, in een restaurant 50 real per fles. Havaianas slippers zijn wel spotgoedkoop.

ligbedden (1 reacties)
Adrie
27-7-2012
Wij zijn 2 jaar geleden in Villas da Pipa geweest, de ligbedden, waren toen niet in zo'n beste conditie, weet iemand of dit nu beter is ??

kpeters1
13-8-2012
Hoi Adrie, deze zijn nog steeds niet beter. Gasten die tegelijk met ons in Villas da Pipa verbleven hebben nog een klacht ingediend, omdat ze diverse chloorplekken in hun kleding hadden gekregen. Maar met een handdoek over het ligbed was het wel te doen.

Muggen (3 reacties)
Hellboy
15-7-2012
Moet je een een klamboe meenemen,is dat nodig?

Riet
21-7-2012
niet veel last gehad van muggen

Gerard
8-8-2012
Hallo Nee je hoeft geen klamboe mee te nemen zijn daar 2 weken geweest en nog geen enkele mug gezien .zijn ook zeer nette kamers .En wil je exurcies maken goed koop bij een hollander hier een tip goed en goedkoop m_de_bot@hotmail.com Gr en veel plezier

wij
10-9-2012
Weinig last van muggen gehad.

regen in augustus (1 reacties)
joran
2-7-2012
Ik ga 14 augustus naar pipa maar zie dat weer niet egt goed is weet iemand wat voor weer het is in augustus en wat ik het beste mee kan nemen in deze maand Mvg joran

Lianne
8-7-2012
Augustus is nog winter, en het kan dus nog regelmatig regenen. Neem dus genoeg kleding mee zodat je droge aan kan trekken :-) Wij zijn net terug en hebben de 2e week best veel regen gehad. Toch is het altijd warm en krijg je het dan niet koud, ook al valt er een bui op je hoofd ;)

koelkastje? (1 reacties)
Jèsica
26-4-2012
Hoi, Wie weet of de huisjes zijn ingericht met een koelkastje/keukentje oid? Wij willen deze pousada gaan bezoeken met onze 4 jarige zoon en ik lees dat het ontbijt pas om 800 uur is ivm een jetlag is dit nl aan de erg late kant. Bedankt voor het antwoord. Groeten Jèsica

Jèsica
26-4-2012
Al gevonden :-) er is idd een koelkast op de kamer

gay vriendelijk?? (2 reacties)
robert
26-3-2012
ik wil samen met met vriend dit jaar naar villas da pipa.. kan iemand mij vertellen of het gay vriendelijk is? en is het veilig om daar in de avond ergens een terras of barretje te pakken? ben zelf een beetje bang dat het een erg kalm stadje is kwa stappen/barretjes enz.

Huub
30-3-2012
Hallo Robert. Mijn vrouw en ik zijn net terug van een rondreis in brazilie. Onze reisleider Gustaaf is zelf ook gay en zei dat je als gay in brazilie geen last hebt van anderen en dat het bijna overal geacepteerd wordt.

josephine_van_diesen
16-4-2012
Hallo Robert. Pipa is een rustig plaatsje,en zeker niet crimineel. Mijn vriend en ik zijn er al 3 keer geweest en volgend jaar gaan we weer,je kunt er gerust met je vriend naar toegaan,het is er super gezellig,meestal gingen we eten bij golfinho,echt een aanrader,ze kwamen vaak naar buiten met een pilsje van de zaak heel erg gastvrij,als ze je eenmaal kennen. Waneer gaan jullie? Groetjes Josephine.

Pinnen (6 reacties)
Jolanda
14-3-2012
Ik ga 14 augustus naar Pipa. Hotel Coco fresco. Mijn vraag is als je in de buurt kan pinnen.

1 2 3 4 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?