30-9-2009
Relaxed!! Toplocatie, groen, ruisende palmbomen, branding op de achtergrond, degelijke bungalows met eigen terras met hangmat, en onze meisjes (1 en 3) hebben een geweldige tijd gehad in het zwembad (binnenkort wordt een tweede zwembad geopend).
Op prettige reisafstand tour te maken naar Praia des Fortes, Salvador en Chapade Diamentina. Auto is ter plekke te huren.
Braziliaanse gastvrijheid afgestemd op Europese behoefte, de mooi mix die Ger (NL) en Maria (BRA), de eigenaars, samen neerzetten. Emmertjes & schepjes voor de kinderen, zoeken en boeken van lokale vluchten, bezoek van de lokale helden van voetbalclub EC Bahia, tips voor lokale trips ... wat je maar wilt en als je niks wilt ook helemaal prima.
Mochten we ooit tegen een burn-out aanlopen, is een trip naar deze plek de beste therapie.
18-9-2009
Eén dag thuis vanuit 'ons Paradijsje': Dat is wat Pousada 'Praia das Ondas' voor ons, ook de tweede keer, was!
Hopen daarom het volgende jaar weer naar deze prima plek terug te keren, Eigenlijk wilden we het voor onzelf houden, maar aangezien het zo niet werkt: hierbij onze 'geheime' tip:
Voor de rustzoeker, lezer, wandelaar, strandmens, kortom:De GENIETER... op zoek naar orginaliteit, lekker eten (!) mooie -bloemen, dieren, én de voordelen van een prima accomodatie met alle comfort.
Oa: 2 verfrissende zwembaden, prima kamers/bungalow's , goede bedden, hangmat op je veranda, bediening op terras of in je 'huisje' ,niks is Ger of Maria en hun personeel te veel.
Voor verdere info: Ga maar even googelen op de site van Praia das Ondas en vorm je eigen mening, onze woorden en het aantal karakters op deze site schieten te kort!