Beoordelingen Hotel Praia Das Ondas***

24 mei 2013

Praia Das Ondas***
Beoordelingen Hotel Praia Das Ondas***
Itacimirim
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Praia Das Ondas*** in Itacimirim, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Praia Das Ondas*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Praia Das Ondas scoort een 8,3 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Praia Das Ondas*** in Itacimirim, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Praia Das Ondas***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Praia Das Ondas*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Praia Das Ondas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Brazilië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brazilië. Vergelijk Hotel Praia Das Ondas*** met andere accommodaties in Itacimirim.

22 beoordelingen over Praia Das Ondas***

met partner, Sept. 2010
"Altijd een zeer speciale plek!"
Magda en Jaap Jagt
2-10-2010 Pousada Praia das Ondas:

De eigenaren Ger en Maria Zwaard, hun Personeel, de Accomodatie, de Locatie met het waanzinnige Strand en de 2 Zwembaden, de heerlijke Keuken, de Gastvrijheid en Zorg voor de gasten, de Rust, de aangeboden Excursies, het Manguezal-project (vraag Ger).....Genieten met een grote G!!!
Voor de derde keer zeggen wij: This feels like Heaven

met partner, Apr. 2010
"Een heerlijke plek om te onthaasten"
J,Sormani
6-3-2011 De ligging aan het strand is prima.
Kamers ruim en watervoorziening (douche)goed
Eten ,uitgebreide ontbijt tafel en lunch en diner prima
Voor de lefhebbers van zwemmen ,de zee enook 2 zwembaden

"Alweer genoten!"
Magda en Jaap Jagt
15-10-2009 Voor de tweede keer, bijna een maand op de Pousada gelogeerd en iedere dag genoten van een heerlijke, relexte vakantie!
Goede temperaturen in September maar vergeet niet een parapluutje mee te nemen voor die ene tropische bui:-)
We verbleven in één van de huisjes, met uitzicht op het zwembad, een tweede zwembad wordt binnenkort geopend(!)
Heerlijk gegeten in het restaurant, waar de dames voor elke smaak iets lekkers bereiden.
Het ontbijt is echt niet te geloven!! De Pousada ligt aan een prachtig strand om lange wandelingen te maken en te genieten van de gigantische golven.
Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor het maken van excursies!
Vraag vooral de eigenaren,Ger en Maria,om advies, ze staan je met raad en daad terzijde.
Wij hopen zeker terug te komen!

met oudere kinderen
"Lekker ontspannen"
Paula
21-9-2009 Fantastische locatie, ideaal om na een vermoeiende rondreis even uit te rusten en te relaxen en genieten van de rust,zon, zee en strand (geweldige golven.
Prima verzorgde bungalows en het eten is meer dan prima.De eigennaren Ger en Maria zijn meer dan behulpzaam en een prima gastheer en gastvrouw.
Qua ligging is het prima als je verder niks wilt dan alleen maar rust en zon, heerlijk gelegen aan het strand.
In het dorpje Icatimirim is niks te beleven en de Pousada ligt toch nog zo een 45 min van de luchthaven Salvador.
Maar het is zeker de moeite waard en onze familie: Man/Vrouw en twee tieners hebben meer dan genoten

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Super!"
fam vd Sluis
30-9-2009 Relaxed!! Toplocatie, groen, ruisende palmbomen, branding op de achtergrond, degelijke bungalows met eigen terras met hangmat, en onze meisjes (1 en 3) hebben een geweldige tijd gehad in het zwembad (binnenkort wordt een tweede zwembad geopend).

Op prettige reisafstand tour te maken naar Praia des Fortes, Salvador en Chapade Diamentina. Auto is ter plekke te huren.

Braziliaanse gastvrijheid afgestemd op Europese behoefte, de mooi mix die Ger (NL) en Maria (BRA), de eigenaars, samen neerzetten. Emmertjes & schepjes voor de kinderen, zoeken en boeken van lokale vluchten, bezoek van de lokale helden van voetbalclub EC Bahia, tips voor lokale trips ... wat je maar wilt en als je niks wilt ook helemaal prima.

Mochten we ooit tegen een burn-out aanlopen, is een trip naar deze plek de beste therapie.

met partner, Aug. 2009
"Alweer geweldig!"
Jaap en Magda
18-9-2009 Eén dag thuis vanuit 'ons Paradijsje': Dat is wat Pousada 'Praia das Ondas' voor ons, ook de tweede keer, was!
Hopen daarom het volgende jaar weer naar deze prima plek terug te keren, Eigenlijk wilden we het voor onzelf houden, maar aangezien het zo niet werkt: hierbij onze 'geheime' tip:

Voor de rustzoeker, lezer, wandelaar, strandmens, kortom:De GENIETER... op zoek naar orginaliteit, lekker eten (!) mooie -bloemen, dieren, én de voordelen van een prima accomodatie met alle comfort.

Oa: 2 verfrissende zwembaden, prima kamers/bungalow's , goede bedden, hangmat op je veranda, bediening op terras of in je 'huisje' ,niks is Ger of Maria en hun personeel te veel.
Voor verdere info: Ga maar even googelen op de site van Praia das Ondas en vorm je eigen mening, onze woorden en het aantal karakters op deze site schieten te kort!

met vrienden, Jan. 2009
"Relaxen!"
David
20-6-2009 We zijn hier enige dagen in 2009 geweest. Relaxed is het juiste woord! Dichtbij salvador voor een citytour. Itacamerim dorpje is te doen met een tax.
Zwembad is wel erg klein. Strand vd golven: zwemmen is dus lastig in zee. Ger is een top vent!

met oudere kinderen, Dec. 2008
"TOP"
veldhuis
22-7-2009 paradijs op strand. Mooie tuin met schone bungalows. Kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen en als volwassene kan je ook rustig ergens zitten.
Strand prachtig. Wilde golven maar super om in te "zwemmen". Iedere ochtend stonden we met hele gezin in de zee.
Lief personeel. heerlijk eten. s avonds lekker wat naborrelen op eigen terras of in restaurant. Met je eigen groep of met andere. Heel gemoedelijk.
Eigenaar en zijn vrouw organiseren van alles en zijn dag en nacht aanspreekbaar.
Feesten heel leuk. Mee swingen met de Brazilianen

"Een perfecte vakantieplek!"
Jaap en Magda
21-9-2008 Voor de individuele,op rust en oorspronkelijkheid ingestelde vakantieganger, is dit dé ideale vakantieplek!
Voor enkele dagen of een langere tijd, bent U op de Pousada van Maria en Ger en hun personeel, omringt door een prachtige natuur en een persoonlijke zorg.
Fantastisch ontbijt, lunch of diner, heerlijke drankjes, prima kamers, bed, hangmat, minibar etc.etc.
Verwacht géén luxe en massatoerisme, maar realex, lees een goed boek en vooral: Geniet!!!

met partner, Sept. 2008
"Klein paradijsje!"
Bo
23-12-2008 Een perfecte plek om een rondreis in Brazilie af te sluiten. Lekker luieren op het strand, aan het zwembad of in je hangmat. Het dorpje Praia do Forte is goed per bus of taxi te bereiken, wanneer je wat wil winkelen of uit eten wilt.
Wij waren in het laagseizoen waardoor het heerlijk rustig was. Een klein paradijsje!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit