Lodge Nata Lodge in Nata Botswana beoordelingen 7.7 | Zoover

Onze lodge

Beoordelingen Lodge Nata Lodge

Gulf Shores Pkwy Highway 59 S 3947, 36542, Nata
Lodge Nata Lodge scoort een 7,7 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Nata Lodge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Nata Lodge in Nata, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Lodge Nata Lodge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Botswana. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Botswana. Vergelijk Lodge Nata Lodge met andere accommodaties in Nata.

7 beoordelingen over Nata Lodge

9,5
met partner, Apr. 2010
"Mooie plek"
Yvonne
27-8-2010 Nata Lodge ziet er allemaal erg mooi en luxe uit. De chalets zien er netjes uit en alles is er voorzien. Als je hier verblijft vergeet je even dat je in Afrika zit en dat eromheen heel veel armoede is.

met partner, Jan. 2010
"Niet te beschrijven zo mooi"
Willemien
22-1-2010 Na een brand in september 2008 hebben ze dit in 1,5 jaar weer helemaal opgebouwd en het ziet er echt fantastisch uit. Zo ontzettend mooi. We hadden een lodge van wel 70 m2, je weet neit wat je ziet. Een bad midden in de kamer, buiten douchen maar wel op een hele mooie manier en het bed ook midden in de kamer. Heel romantisch ingericht, helemaal super.
Lekker zwembad, barretje en restaurant. Eten was heerlijk en de bediening was ook super. Niets anders dan lof.

met partner, 2009
"Ziet er super uit"
Amy
3-8-2010 Wij zijn er de zomer van 2009 geweest. Ze waren nog aan het bouwen maar het ziet er allemaal super uit. We hebben er gestaan met onze auto en daktent (kamperen) de plekken zijn redelijk, wel veel los zand en doordat ze aan het bouwen waren hadden ze niet erg veel plaatsen.

met partner, Apr. 2009
"Afgebrand....."
P.K.
16-5-2009 De lodge werd in september 2008 door een bushfire verwoest.
In september 2009 hoopt men te kunnen heropenen.
Als alternatief werd ons Planet Baobab, nabij Gweta, 96 km. verder richting Maun aangeboden.

met partner, Mrt. 2008
Hans
6-4-2008 Is een van de weinige mogelijkheden om vanuit Z-A naar Chobe leuk te overnachten. Luxe-tent is prima en het eten (a la carte) ook prima. De excursie naar het pangebied was zonde van het geld want er waren geen van de duizenden Flamingo's die hier normaal zitten en dat vertelt men niet van te voren. Men rijdt gewoon naar de uitkijkplek over het water en staat dan een uur stil. Als er flamingo's zijn ongetwijfeld mooi. Als je een 4x4 heb gewoon lekker zelf rijden.

Dionne
19-2-2008 prima lodge en geslapen in een luxe tent met wc en douche. Prima restaurant, zwembad aanwezig. Bieden excursies aan naar het pan gebied. In de ochtend en avond.

met partner, Apr. 2006
Dionne
19-2-2008 Prima plek om te overnachten, wij sliepen in een luxe tent die voorzien was van toilet en douche. Prima eten en ze bieden excursie's aan.