Kies een internationale website
22 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel La Pura Vista****
Kaya Turkesa 7, P.O. Box 250, Bonaire
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Pura Vista**** in Bonaire, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Pura Vista**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel La Pura Vista
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Pura Vista**** in Bonaire, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Pura Vista****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel La Pura Vista**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19
vakantiefoto's
van Hotel La Pura Vista**** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel La Pura Vista**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
(12)
met een groep
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(14)
ALL
met partner, Apr. 2012
"Absolute aanrader"
peter_de_maagt
30-4-2012
Brabantse gezelligheid en gastvrijheid met een vleugje Boneriaanse charme!
Fantastisch uitzicht vanuit de kijktoren.
met partner, Feb. 2012
"Deze vakantie was een topper!"
Monique Metsemakers
20-2-2012
Het hotel is klein en daardoor bijzonder persoonlijk, iets wat wij enorm op prijs stellen. Kamers zijn luxe ingericht, airco en plafondventilator maken het verblijf, ook 's nachts, bijzonder aangenaam. Koelkast op de kamer heeft absoluut een toegevoegde waarde, net als de koffie/thee faciliteiten. Het uitzicht is meer dan prachtig vanaf deze hoogte. De foto's vanaf de toren zijn allemaal geweldig mooi geworden. De zonsondergang vanaf dat punt is adembenemend. De service is echt wat je van Bonaire verwacht, warm en vriendelijk. Heel fijn dat ze milieubewust te werk gaan, een wasmandje staat gereed voor de te verwisselen handdoeken, erg netjes. Ook de service dat je opgehaald wordt vanaf het vliegveld is erg prettig.
met partner, Feb. 2012
"Een paradijsje op een prachtig eiland"
Frieda
4-3-2012
Pura Vista is een kleinschalig hotel waar alles mogelijk is en waar niets hoeft maar alles mag. Wij hebben genoten van een super vakantie, in een heerlijke relaxte, luxe omgeving. Lekkere ontbijtjes verzorgd door Asinta.
Gezellig borrelen met Marco, Joop en Yvonne. Prachtige sunsets etc. etc.
Een echte aanrader als je van rust en gastvrije mensen houdt.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel La Pura Vista**** bij:
met partner, Jan. 2012
"A Home away from Home"
pepino100
24-1-2012
Een schitterende villa, omgetoverd tot een klein hotel met 4 luxe kamers waarvan 1 suite en nog een studio. De kwaliteit van de 4 luxe kamers, ieder met een luxe ingerichte badkamer, is uitstekend. Uitmuntende service, van het ophalen van de gasten van het vliegveld tot het heerlijke dagelijkse ontbijt aan het zwembad. De kleinschaligheid is precies wat wij nodig hadden. Rust en privacy maar desgewenst ook alle ruimte om samen met de andere gasten te eten of wat te drinken. Na dit verblijf hebben we meteen geboekt voor een volgende keer, iets dat we nog nooit hebben gedaan. Dat zegt voor ons genoeg.
met partner, Jan. 2012
"Een plek om nooit meer weg te gaan!"
1964
24-1-2012
Wat een verassing als je op het vliegveld van Bonaire al enthusiast ontvangen wordt door de medewerkers van La Pura Vista! Service op het hoogste niveau! Meteen de huurauto halen en samen naar het hotel. Wat een schitterende villa, omgebouwd tot een kleinschalig luxe hotel met slechts 4 kamers en een studio. Wij hadden een schitterende kamer met balkon met uitzicht op zee. Hoge kwaliteit, prachtige badkamer en een uitstekend bed.
Elke ochtend een heerlijk ontbijt, geserveerd op het terras aan het zwembad. We hebben genoten van de rust en privacy. Dit is echt een plek om nooit meer weg te gaan!
met partner, Jan. 2011
"Puur genieten op Bonaire-Caribisch Nederland"
desiree en eric
17-1-2011
La Pura Vista de naam zegt het al.
's Morgens een heerlijk ontbijt met verse jus d'orange, eitje, broodjes en beleg en heerlijke koffie.
Relaxen aan het zwembad, koud biertje of glas wijn en een formidabel uitzicht !
In een woord perfect!
met partner, Nov. 2010
"Prachtige locatie met geweldig uitzicht!"
Rainier & Jose Woud...
29-11-2010
La Pura Vista in Bonaire is een ideale plek om te genieten in het Caribisch gebied. Rustige, groene omgeving met prachtig zicht op Kalendijk en Klein Bonaire. De service in de villa is uitstekend!
met een groep, Mei 2010
"Een droomplek!"
Remco & Karla
12-6-2010
La Pura Vista is een plek waar je alleen maar van kan dromen. Geweldig uitzicht over het eiland, een ruim zwembad, goede luxe slaapkamers met badkamer en uitstekende verzorging door de gastvrouw.
Na een heerlijk vers ontbijt, een plons in het zwembad en dan lekker luieren in de hangmat met uitzicht over Bonaire en 's avonds een barbeque bij het zwembad. Niet verkeerd zou ik zeggen.
Wij zijn een week lang met een kleine groep bij La Pura Vista geweest in verband met ons huwelijk. Het management van La Pura Vista, Debby, heeft ons huwelijk op een zeer persoonlijke en professionele wijze georganiseerd. Er was overal aan gedacht. Na de ceremonie op het strand hebben we een intiem feest gevierd bij de vila. Zeker een aanrader.
met een groep, Mei 2010
"Werkelijk Puur Genieten"
Nellie Mennen
22-5-2010
"La Pura Vista" in Bonaire, de locatie waar onze dochter haar droom waar maakte trouwen op Bonaire, om precies te zijn op Eden Beach.
De bruiloft was tot in de puntjes geregeld door Debbie en ons verblijf werd één feest, door de goede zorgen van het team van La Pura Vista, bijna onzichtbaar, maar altijd daar!! We zijn zo verwend.
Dit "kleine" hotel zorgde voor een onvergetelijke vakantie voor ons hele gezin.
Waar anders kun je zó Samenzijn. Dagen met een gouden randje
en werd het te warm, dan was er het zwembad!!!!
"Paradijs!"
C. Antoin
9-4-2009
Wat een heerlijke locatie. Als je echt helemaal wilt relaxen en genieten moet je hier naar toe gaan. Je voelt je direct thuis door de opzet (villa met huiskamer en ruime keuken, internet, zwembad en alles er op en er aan), maar je slaapt in een luxe (hotel)kamer met ruime badkamer. Heerlijke bedden, fantastisch ontbijt iedere ochtend vers bereid door gastvrouw Rasjka. Onze vakantiebestemming in november '09 staat alweer vast!
volgende
Kaart Bonaire
Foto's Bonaire
Video's Bonaire
Vraag en Antwoord Bonaire
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie