Vraag & Antwoord Bonaire

1 2 volgende

wie? (0 reacties)
An *** a
4-2-2013
Wat zijn jullie ervaringen op Lagoen hill bonaire? Mensen hoor ik wel klagen maar is het daadwerkelijk zo erg?

Appartementen (2 reacties)
Appartement Windsock****
Frank Waelpoel
29-1-2013
Wie kan mij vertellen welke appartementen mooi liggen ivm uitzicht op de tuin en hoe de stroming is met het snorkelen.

Anja
1-2-2013
Misschien kan ik je binnenkort er meer over zeggen,want wij vertrekken op 9 Feb.voor 1 week naar Windsock!

Werner
10-4-2013
De appartementen op Port Bonaire liggen volgens mij het mooiste. Ben er enkele keren geweest, heerlijk rustige tuin met zwembad en ook directe toegang tot de zee. Heb gekeken op seasideportbonaire.com.

stranden (1 reacties)
Appartement Djambo Bonaire***
Ilona
26-1-2013
Welke mooie zand stranden liggen hier in de buurt? En hoever is de afstand naar deze stranden (hoeveel minuten? Lopend? Auto?)

D. van der Molen
28-2-2013
Het strand van het Plaze Resort. 5 minuten lopen.

kosten eten en drinken (1 reacties)
Hotel Plaza Resort Bonaire****
john
9-1-2013
hallo is er iemand die mij kan vertellen wat de prijzen zijn van eten en drinken op bonaire tijdens mij vacantie daar

Leo en Jenny
20-3-2013
Bonaire is niet echt goedkoop. In de betere restaurants ben je gemiddeld voor een voorgerecht USD 12 en Hoofdgerecht USD 24 kwijt. een glas wijn kost gemiddeld USD 5 en een biertje USD 4

Hoe zit het met de muggen in januari / februari ? (1 reacties)
Aparthotel Captain Don's Habitat***
Jolande
11-10-2012
Zijn er veel muggen in januari/februari ? Ze moeten mij altijd hebben en ik ben bang voor die dengue-mug.

yvanerkelens
12-2-2013
Altijd insmeren met antimuggenspray,trek s'avonds iets aan met lange mouwen en lange broek. Ik vind zelf dat er niet veel muggen zijn heeft ook te maken met hoe nat is het.2011 bijna geen mug gezien 2012 waren het er meer.De denque mug komt hier voor maar is ook in Nederland en Italie. Goed tegen muggen beschermen evt een klamboe.

strandlakens (1 reacties)
Bungalow Hamlet Oasis Bonaire***
Jose van Gaalen
2-10-2012
Hallo,ik vroeg me af of er ook strandlakens aanwezig zijn, of moeten we die zelf meenemen?

djeetje
22-10-2012
Er zijn handdoeken in de appartementen aanwezig. Ook grotere. Je kunt ze altijd vragen bij de receptie.

autohuur vanaf Lac Bay (1 reacties)
Appartement KonTiki Beach Club & Lac Bay**
vanes
20-9-2012
Wij gaan met de jaarwisseling 2 weken naar Kontiki en ik heb een beetje rond gekeken naar de autoverhuur. Bij veel verhuurbedrijven zie ik dat ze wel een haalservice hebben (om je huurauto vervolgens op te halen op de airport), maar er is geen vervoer weer terug als je de auto hebt ingeleverd. Weet iemand een verhuurbedrijf waar dit wel allemaal geregeld is? Nog beter als ze de auto komen brengen en weer ophalen! En wat kost anders een taxi terug van airport naar Lac Bay? Of is er ook nog een mogelijkheid et openbaar vervoer? Maar dat zal dan wel een ezel zijn ;-)

kontiki Beach Bonaire
22-9-2012
Beste meneer vanEs Budget Car Rental komt u ophalen bij, en brengt u ook weer terug naar, uw hotel/resort. De prijs per dag, in de periode dat u bij KonTiki verblijft is, tot 5 januari, vanaf US$ 63,55 en vanaf 5 januari, vanaf US$ 51.19. Deze prijs is inclusief verzekering (ook diefstal) en tax. Wij maken graag een reservering voor u. Met zonnige groet. Carla, Kontiki Beach Bonaire, info@kontikibonaire.com

beoordelingen (1 reacties)
Bungalow Hamlet Oasis Bonaire***
J.C. Leeflang
20-8-2012
Laatste review van november 2011, zijn er recente reviews beschikbaar?

Do
6-12-2012
Ik zit er nu, dus hoe recent wilt u het hebben? vraag maar

wat is extreem verouderd (2 reacties)
Hotel Sorobon Beach Resort***
beatrijsoosterhof
13-7-2012
Wij willen graag naar dit resort maar schrikken een beetje van extreem verouderd, hoe moeten we dit zien? En wat zijn de voorzieningen in de buurt? Of niks?

Martine
26-8-2012
Extreem is een groot woord. Ze ziet sporen van gebruik maar realiseer je dat het resort direct aan zee ligt, veroudering en slijtage gaat dan natuurlijk sneller. Het werkte en het was schoon. Onze airco was nieuw en goddelijk! Denk bij veroudering aan bekleding van de stoelen waar vlekken in zitten en wat afbladderend schilderwerk. Inventaris van de keuken vond ik magertjes. De koelkast was aan de buitenkant roestig. Wij hebben het hier fantastisch gehad en deze minpuntjes moet je doorheen kijken, ze doen wat ons betreft geen afbreuk aan het vakantieplezier.

A.F
6-9-2012
Het is net hoe je weggaat. Bedenkende dat het geen `nederland` is, zoals je thuis gewend bent. Wij zaten in een `verouderd` appartement, en hebben ons hier prima vermaakt. de bedden lagen prima, alle apparatuur deed het goed, wat wil je nog meer:) Geniet van het prachtige eiland

Jansen
5-5-2012
Wij willen graag snorkelen en vragen ons af hoe het huisrif is voor het hotel?

Anne
21-5-2012
Je kunt voor Plaza prima snorkelen. Alleen wel overal waterschoentjes aandoen en bij voorkeur ook zwemvliezen. En natuurlijk een duikbril niet vergeten.

Wie weet (2 reacties)
Appartement Windsock****
eline
10-12-2011
Wie weet hoeveel keer per week de handdoeken verwisseld worden bij Windsock?

cora
11-1-2012
weet ik ook niet

Mirjam
11-6-2012
1 keer per week, maar je krijgt wel 3 grote en 1 kleine handdoek per persoon. Dus ruim voldoende( 1 voor douchen, 1 voor strand, 1 extra) Het kan vaker als je het vraagt, kost wel een klein bedrag. ( geschreven vanaf ,mijn heerlijke balkon in Windsock)

Ilse
25-9-2011
Wij staan op het punt om een vakantie te boeken naar Captain Don's. Maar wij hebben nog niet zo veel duikervaring. Is dit een probleem? Of kun je makkelijk zelf op pad, of anders een gids mee vragen? En wat is jullie advies voor duikpakketten? Alvast bedankt voor jullie reacties, Groet, Ilse

ellis
27-9-2011
geen probleem bij weinig ervaring duiken. je kan zo vanaf de steigers in t water en bent zo binnen paar minuten bij t rif, zwemmend!duikpakket niet noodzakelijk, je kan ook per dag huren. je pakketje leggen ze dan voor je klaar. we aanrader om eigen flippers/snorkel/duikbril mee te nemen.

Ilse
30-9-2011
Dank voor uw reactie, ellis! Hier kunnen we wat mee. We gaan boeken zonder duikpakket bij te boeken. We hebben een complete snorkelset, dus dat komt mooi uit.

MaschaG
26-10-2011
Als je naar klein Bonaire gaat om te duiken is dat een boot trip. Op de boottrtips is altijd een begeleider aanwezig. Ben je (zoals wij) een onervaren duiker misschien handig dit de eerste dag 92 duiken) te doen. Dan zit je er weer lekker in en kan je daarna (ook gerust) zelfstandig kantduiken maken.

supermarkt (1 reacties)
Appartement Djambo Bonaire***
Ingrid
7-8-2011
weet iemand of de supermarkt aan te lopen is bv voor de eerste dag ,en waar kun je het beste een auto huren?We zijn al op Bonaire geweest maar dat was 6 jaar geleden en er is erg veel veranderd.Ligt Djambo vlakbij divi divi of nog verder van Kralendijk? Bedankt alvast oja we gaan over 5 weken verdere tips zijn altijd welkom

Marion van Beek
31-8-2011
er vlak bij is een kleine chinese supermarkt, bij de rotonde ligt een hele grote, warehouse bonaire, waar je alles kunt kopen. Een auto heeft djamboo mogelijk nog zelf, anders is abcarrental redelijk goedkoop.

1 2 volgende

Bestemmingen in de buurt

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit