Beoordelingen (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan*****

9,7
Blue Cruise zeiljacht GanGan*****
Beoordelingen (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan*****
cruise
Overweeg je om een verblijf te boeken in (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan***** in cruise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
(Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan scoort een 9,4 uit 10, op basis van 184 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan***** in cruise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 162 vakantiefoto's van (Cruise)schip Blue Cruise zeiljacht GanGan***** vinden.

184 beoordelingen over Blue Cruise zeiljacht GanGan*****

9,6
9,7
alleenreizend, Mei 2013
"Wat een topweek!"
Bianca
16-5-2013 Wat een heerlijke week op de GanGan! De transfer naar Marmaris verliep voorspoedig en in de haven lag de GanGan al op ons te wachten. De eigenaren zorgen ervoor, dat je je snel thuis voelt. Caner zorgde er iedere keer weer voor dat er iets heerlijks op tafel stond. Ook de plaatsen waar we geweest zijn waren erg leuk. Kortom: een heerlijke week met leuk gezelschap en super weer! Een zeilreis om niet snel te vergeten!

alleenreizend, 2013
"Super genieten"
Mylene
14-5-2013 Voor de derde keer met de GanGan meegevaren en het was weer een heerlijk weekje. Genieten van de prachtige uitzichten, zwemmen in helder blauw water en smullen van de kookkunsten van Caner.
Germaine en Gerard staan altijd voor je klaar en met hun tips zijn de uitstapjes aan land altijd een succes. Huiselijke gezelligheid op een Turkse boot, voor mij super ontspannen. Dit jaar waren de dolfijntjes bij de boot een hoogtepunt.

met partner, Mei 2013
"Yoga Cruise"
Patrick
15-5-2013 Dit jaar had Germaine van reisorganisatie voor ons een uitdaging in petto: Een yoga cruise!.Na een prima transfer van Dalaman naar Datca met een Touringcar maakten we kennis met de groep en onze yoga lerares ,Eelke.
De bemanning kenden we al : Kok en reisleider Caner , en kapitein Omar.
Tijdens de kennismaking onder het genot van een lekker wijntje hebben we de plannen voor de komende week besproken.En gezeild hebben we! De wind was goed en het weer was perfect; veel zon en ’s avonds een aangename temperatuur.De Yoga lessen waren zeer aangenaam en ook wel spannend omdat we ’s middags Acro-Yoga lessen kregen.Caner zorgde voor voldoende Yoga matjes en leidde ons naar de mooiste locaties voor de Yoga lessen.Zo vroeg in Mei konden we toch al buiten op het dek slapen , we zagen zelfs een felle vallende ster;Ik hoop dat mijn wens uitkomt….(nog een cruise met de Gan Gan , dit jaar nog)’s Morgens wordt je dan al lekker vroeg gewekt door de warme zonnestralen op je gezicht , heerlijk!

alleenreizend, Mei 2013
"Alles wat je wil na een koude winter"
Anne-Mieke kruuk
14-5-2013 Het was een heerlijke vakantie, ontspannend en afwisselend. En zwemmen, wat fantastisch is dat in een helder blauwe zee.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Fantastisch"
N. van Mastrigt
12-5-2013 Wij zijn net terug en hebben een SUPER tijd gehad. Gezellige mensen, veel zon en zwemplezier. Ook de havenstadjes gezellig en konden naar hartenlust shoppen .Omgeving mooi tot schitterend met leuke baaitjes, en dolfijnen spotten, zwommen zo onder de boot door, geweldig. Complimenten voor Canner, ik had hem zo mee willen nemen, zo lekker eten, beter dan aan wal. Van ochtend tot naar bed gaan verwend worden met lekker eten, hapjes en drankjes. Maar ook complimenten voor Gerard en Germaine zij waren de kers op het toetje. Bedankt voor deze week en natuurlijk ook onze medereizigers

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Geweldig, mooie & ontspannende zeilvacantie"
Mike van Mastrigt
11-5-2013 Wij hebben met ons gezin een week doorgebracht aan boord. Prachtig schip met mooie zeilen. Gezellige medepassagiers, vriendelijke kapitein & stuurvrouw (door toeval de eigenaren), fantastische en vriendelijke kok / bemanningslid Jannar, glashelder zeewater en dartelende dolfijnen rondom de boeg en die met ons mee zwommen en boven het water uitsprongen. Kortom een aanrader voor iedereen, die van zon, zeilen/varen, zwemmen, snorkelen, ontspannen en lekker eten houdt.
Van harte aanbevolen. Groetjes Mike

met vrienden, 2013
"Echt een feestje"
Femkedekker
7-4-2013 Afgelopen zomer hebben we een weekje doorgebracht op de GanGan en dat was echt een belevenis. Een manier van vakantie vieren die wij niet gewend waren, maar waarschijnlijk niet meer anders willen.

Compleet verzorgd en elke dag weer een ander uitzicht.
Alles klopte, een hele week zon, de boot, de maaltijden, het enorm heldere water van de zee, gezellige mensen aan boord en de goede verzorging voor en tijdens de vakantie.

Het was echt heerlijk, beslist een aanrader.

met vrienden, Okt. 2012
"Mijn ideale vakantie!"
Antje Dries
30-10-2012 Met vrienden aan boord van de GanGan gezeild afgelopen jaar. Wat een feestje! Verwend worden met lekkere hapjes en drankjes, telkens weer op een andere mooie plek. De GanGan is een klassiek schip met een hele gezellige warme uitstraling. Slapen op het dek en wakker worden met helder blauw water om je heen. En met z'n allen lekker loungen op het voor of achterdak is echt heerlijk. Voor mij is dit het ultieme genieten. Echt even helemaal niets en weer opladen na een jaar hard werken.

met partner, 2012
"Keywords: gezellig, genieten, zeilen, lekker eten"
Greetje Hoekstra
13-10-2012 Samen met mijn man ben ik een week met het zeilschip Gan Gan mee geweest. Ik zelf ben niet zo’n zeiler (mijn man wel), maar dit schip bleek zo stabiel dat je geen last hebt van hoge golven. Tijdens het zeilen kan je rustig een boek lezen op de kussens aan de achterkant van het schip. Of gezellig een wijntje drinken op het leuke bankje aan de voorkant. De kok is echt enorm goed. Twee keer zijn we aan land wezen eten. Een keer in Griekenland en een keer in Turkije. Ook lekker, maar eigenlijk aten we het liefst aan boord. De transfer naar Datca is wel een beetje lang, maar het mooie uitzicht maakt veel goed.

met vrienden, 2012
"Optimaal ontspannen en verwend worden"
Wibe Veldman
10-10-2012 Na verschillende keren een cruise in dit gebied te hebben gemaakt, hebben we dit keer besloten om te gaan voor een schip dat echt zeilt. Wat een wereld van verschil! Nadat we de haven van Datca verlieten werden onmiddellijk door kok Caner en Kapitein Eren de zeilen gehesen en ging de motor uit. Wat een rust. Dit hadden we vele jaren eerder moeten weten. Verder valt vooral de persoonlijk benadering van de bemanning op. Geen superstijve bediening maar gewoon twee vriendelijke jongens die goed zijn in hun vak, begaan met het schip en altijd in voor een vriendelijk gesprek. GanGan tot volgend jaar.
Ps niet vergeten om het prachtige Griekse eiland Simi te bezoeken.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit