Beoordelingen (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I

Blue Cruise Xenos I
Beoordelingen (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I
cruise
Overweeg je om een verblijf te boeken in (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I in cruise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
(Cruise)schip Blue Cruise Xenos I scoort een 9,5 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I in cruise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van (Cruise)schip Blue Cruise Xenos I vinden.

15 beoordelingen over Blue Cruise Xenos I

met een groep, Juni 2011
"Fantastisch Geweldig!"
Ariënne
23-6-2011 Enorm genoten, fantastische bemanning, heerlijk schip!

zakelijk, Apr. 2011
"Geweldige tijd gehad!"
Maartje
2-5-2011 Ik kan iedereen aanraden om deze zeilcruise te maken. Van begin tot eind was alles tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijke bemanning die er alles aan doet om het voor jou comfortabel te maken. Heerlijk eten met verse producten. Knusse en schone kamers. Verder is de setting in het Turkse landschap adembenemend. Wij wilden nog lang niet naar huis!

met een groep, Apr. 2011
"Sprookjes bestaan echt."
svk
2-5-2011 In de brochure van Touroperator beschreven ze het als een sprookjes-gebeuren. Ja: En dan , wordt je toch wel een beetje nieuwsgierig. Zou het dan ZOOOOO byzonder zijn?
Ik ging en dat...is tot nu toe de allerbeste beslissing in mijn leven geweest.
/ Een luxe hotel op een azuurblauwe waterspiegel;
/ Een crew, die je op handen draagt;
/ Je de heerlijkste hapjes, drankjes voorzet;
/ VERWENNEN, HOOG IN HET VAANDEL HEEFT;
/ De kust, die in verschillende kleuren aan je voorbij trekt;
/ Nooit, eentonige contouren kent, olijf-boomgaarden; bergen; baaien;

En last but ot least ::: Die stoere houten gulet heeft me de liefde voor boot en water weer
teruggegeven.
- Ik ben niet meer bang! Want dat was ik namelijk....
- Ik weet: de captain en de bemanning? Zij brengen je weer veilig in de haven van Bodrum.

Dit jaar gaan we met de gehele familie!!!

IK KIJK ER NAAR UIT!!!!!!!!!!!

Groetjes, Sjoukje

met partner, Apr. 2011
"Aan te bevelen!!!"
Anita
2-5-2011 Een geweldige zeilcruise rond de Turkse kust met van alles te doen. Aan land en stadjes bekijken, zwemmen, snorkelen, kanoen, waterskieen en relaxen in de zon. Het eten was heerlijk mediterraans en de crew is geweldig

met een groep, Apr. 2011
"GE-WEL-DIG!"
Esther
2-5-2011 Xenos 2: absolute aanrader voor iedereen die van de aqua kleurige zee houdt, van watersporten, zonnen op het luxe dek, de Turkse natuur en de gezellige stadjes, van lekker Turks eten en wil lachen met de verschrikkelijk aardige bemanning.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Een droom"
A. Paardekooper
2-11-2010 De touroperator heeft de reis van boeking tot de terugreis tot in de puntjes verzorgd. Het was in 1 woord fantastisch. omdat het weer in oktober niet altijd mooi kan zijn (wij hadden de helft van de weke mooi weer, twee dagen regen, niet de gehele dag), verdient het de voorkeur om van mei tot en met september te gaan.

De service aan boord is van ongekend niveau. De boot is prachtig en zeer goed onderhouden. Niets is de bemanning te veel. de bemanning kent haar plaats, en is altijd op de achtergrond aanwezig op een heel prettige manier.

Fam. Paardekooper

met partner, Okt. 2010
"Gewoon geweldig"
Hanny Bot
19-10-2010 Van 2 t/m 9 oktober meegevaren en gezeild op de Xenos I met captain Nedim.
Het was 'n geweldige ervaring. Prachtig schip, super schoon en comfortabel.
Heerlijk eten en drinken en een supere service door de crew. Echt een verwennerij.
Het heeft onze verwachting ver overtroffen. Het zeilen vonden we geweldig.
Volgend jaar gaan we zeker weer.
Hanny en Ger.

zakelijk, Okt. 2010
"Een ervaring om nooit te vergeten!"
Michelle Peeters
26-10-2010 Ik ben al jaren professioneel fotograaf en heb in oktober dit jaar voor het eerst een fotografie-wrokshop gegeven op een van de schepen van Xenos Yachting. Ik heb dit samen met Nedim Danaci (een van de eigenaren en kapitein) georganiseerd. We kennen elkaar al jaren, nog vanuit de Tussock tijd. Het was enorm spannend of dit concept zou werken. Je zit tenslotte een week lang samen op een schip en moet daar allerlei lastige fotografische opdrachten zien uit te voeren. Het resultaat was buiten verwachting, de groep was uitzinnig enthousiast en ze hebben, naast een fantastische zeilweek, ook nog alle kneepjes van fotografie bijgekregen gekregen. Nedim heeft zich enorm uitgesloofd om een goede sfeer te creeren waarbij iedereen zich lekker voelde en heeft daarnaast alles in het werk gesteld om alle opdrachten mogelijk te maken. Dus dit is een perfecte combi en we hebben vanwege dit succes al meteen een nieuwe datum voor een fotografie-workshop in 2011 gepland, namelijk 4-11 juni. Een aanrader

met partner, Juli 2010
"DE perfect vakantie"
mk
18-9-2010 Een TOP zeil vakantie met deze touroperator.
Varen in Turkije, dat hadden we nog niet gedaan. Nieuwsgierig en vol verwachting vertrokken we van Schiphol naar Bodrum. Inmiddels zijn we – helaas – al weer een week terug in Nederland, want varen op de Xenos I heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan; een echte TOP vakantie!

De boot is prachtig, prima onderhouden, niet te groot en niet te klein, alles er op en er aan, perfect voor een familievakantie. De natuur van Turkije is erg mooi, met zijn ruwe kustlijn vol met stenen, olijfbomen, wilde schapen en geiten, en natuurlijk zijn prachtige baaien; helemaal TOP vanuit de boot gezien!
Maar het is meer. Er wordt heerlijk voor je gekookt, vers bereid aan boord; wij zijn geen gemakkelijke eters, maar door de hoeveelheid verschillende gerechten is er keuze zat. De bemanning is ongekend. En echte aanrader!!!!!

met een groep, Juni 2010
"In een woord, GEWELDIG!"
Annet Brouwer
9-11-2010 Sing&Sail 2010, een prachtige ervaring...
Als onbekenden van elkaar een week doorbrengen op een prachtige zeilboot in Turkije en je na een week zo verwant met elkaar voelen, uniek!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit