(Cruise)schip Blue Cruise Sea Angel 2**** in beoordelingen 9.2 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Blue Cruise Sea Angel 2****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Blue Cruise Sea Angel 2**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 193
vakantiefoto's
van (Cruise)schip Blue Cruise Sea Angel 2**** vinden.
Minder tekst <<
(10)
alleenreizend
(15)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(141)
ALL
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Het was een heerlijke vakantie"
Coosje.Kok-Dieterma...
9-5-2012
Bemanning was goed in alles en zeer behulpzaam, fantastisch. De accomodatie luxe, de omgeving van de vaarroute geweldig, dolfijnen zijn een stukje meegezwommen. We hebben heerlijk gegeten op het dek
.Prijs/kwaliteit verhouding prima.De kamer was mooi, schoon en ruim voor zo,n boot. Het is tot op zekere hoogte kindvriendelijk. Geen speeltuin maar wel veel water aktiviteiten, zwemmen, snorkelen, kano vissen,t.v.enz.
alleenreizend, Apr. 2012
"Heerlijk!!!"
Danielle
7-5-2012
Een prachtige vakantie gehad aan boord! Heerlijk gegeten, fantastisch weer gehad, lekker gevaren, veel gezwommen, leuke spelletjes gespeeld. Een vakantie om lekker te relaxen! Af en toe een 'berg' op om cultuur te snuiven, verder heerlijk aan boord in een mooie baai. De zee is je zwembad; geweldig. Halverwege de week wisselde de groep met Australiers, jammer, want ze waren zo gezellig... De andere groep was ook leuk hoor. De voertaal was voornamelijk engels. Leuk om deze mensen te ontmoeten! En voor 't entertainment zorg je toch zelf... Veel dolfijnen gezien; gaaf!!!
met een groep, 2012
"Het was oke"
Kevertje
28-4-2012
reis op de boot werd verkocht als een 5-sterren cruise en dat is het zeer zeker niet: meer 3-sterren, qua eten, accommodatie en entertainment.
Varen stelde niet veel voor, gemiddeld een half uur per dag, uiteindelijk dus weinig van de Turkse kust gezien.
geen spijt gehad van de reis, maar het is gezien de prijs niet waard
met partner, Apr. 2012
"Ons eerste bootreis Turkye"
brand71
Bekijk foto's
9-5-2012
onze eerste indruk aan boord was erg mooi, dit verwacht je niet. het ontvangst was perfect meteen al een vakantie gevoel en je voelt je thuis (schoenen uit !!) toegesproken in nederlands, engels en turks. Was een beetje vroeg in het seizoen dus het heldere blauwe water nodigt je uit in een van de mooie baaien, je kon vragen of de roeiboten het water in konden en werd verzorgd. ondanks het koude water toch gezwommen
je moet wel n leuke gezelschap hebben die ook deze vakantie gevoel delen, nou in ieder geval bij ons zeker.( enkele daar gelaten)
varen tussen het ontbijt, lunch en diner en s avonds heerlijk rustige echt blauwe water onder een heldere sterren hemel wie wil dit niet ???
ook mijn vrouw had haar verjaardag gevierd gewoon perfect speciaal taart gemaakt door de kok heerlijk.
met partner, Apr. 2012
"Mooi op papier, minder in het echt"
vakantie Turkije
30-4-2012
Prachtig weer en een mooie boot, een goede basis voor een supervakantie.
Echter weinig te doen gedurende de hele vakantie. De boot gooit anker uit in een baai waar helemaal niets te zien noch te doen is. De eerste twee dagen geniet je nog van het vakantiegevoel daarna slaat de verveling toe.
Na een week is het duidelijk dat je zoveel mogelijk geld spendeert aan drankjes op de boot (blikje bier: 2,50 fles wijn 12,50) en dat je zo weinig mogelijk aan wal gaat.
Gelukkig hebben we rond de 500 Euro met z'n tweeen voor de reis betaald en niet de astronomische bedragen die op de website genoemd worden. Is het echt NIET waard.
"Perfecte vakantie!"
Sara
3-11-2011
Het is een onbeschrijfelijk relaxte, mooie, ultieme, gezelige vakantie. Gewoon perfect.
"Écht vakantie!"
Mandy
26-10-2011
Deze week op de Sea Angel 2 is super geweest. Mooi schip, prima bedden, cabines schoon en netjes, zeer vriendelijke bemanning en een erg goede kok. Ondanks het slechte weer aan het begin van de week waardoor we niet de geplande route konden varen, hebben we veel gedaan én heerlijk gerelaxed. Kortom, dankzij de leuke groep (die elkaar van tevoren niet allemaal kenden) en Ali, Amanda en crew een heerlijke week.
"Voor herhaling vatbaar"
Dorien van Oosten
Bekijk foto's
22-10-2011
Wegens het slechte weer begin van de week, hebben we het programma omgegooid en werden daarbij goed geholpen door onze gastvrouwe
mooie boot, grote hutten, goede bedden, lekkere douche, goed gezelschap, leuke vriendelijke bemanning, perfecte kok
start en eindput Fethiye, leuk plaatsje
zou zelf niet zo gauw met mijn gezin dit ondernemen, maar heb hierin geen ervaring. met 13 verschillende volwassenen en 5 bemanningsleden hadden we een leuk gezelschap bij elkaar
"Onvergetelijk"
wieneke
19-10-2011
Geweldige dagen gehad ondanks het slechte weer. Het eten was heerlijk, de slaapcabines prima, alles heel schoon en aardig en behulpzaam personeel. Ik wil het zeker nog een keer doen.
met vrienden, Okt. 2011
"Vakantie om nooit meer te vergeten!"
Lieke Gooskens
8-11-2011
Ik oktober 2011 hebben we met 9 meiden van rond de 25 een heerlijke vakantie gehad! Mooie, schone boot, fijne bemanning en het eten was zo lekker en uitgebreid, geweldig! Vanaf Fetiye een week een cruise gemaakt en in de mooiste baaien aangelegd en heldere water gezwommen. We werden behandeld als prinsesjes en het ontbrak ons aan niks. Mogelijkheden voor een klein wandeling, dagexcursie naar modderbaden en koningsgraven, spookstad en raften. Het is echt een cruise, AANRADER!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie