super relaxed
Samen met mijn dochter van 12 een heerlijk ontspannen week gehad.
Alles was perfect tot in de puntjes geregeld. Een week vol zon, zee en zaligheid.
Zelfs aan onze beide verjaardagen is gedacht. TAART en CHAMPAGNE!!!
Amanda, Ali, Ohmet en Ibo, heel erg bedankt voor de super week. Tot volgend jaar!!!!!! liefs Jodi en Sandra
Fantastische vakantie
Een vakantie op de Sea Angel 2 is geweldig, gezellig en zeker een aanrader! Ook met de groep hebben we het getroffen en heel leuk gehad.
Het schip is prachtig, bemanning geweldig en alles is prima verzorgd. Tot een volgende keer!
Prachtige en comfortuinlijke cruise
Eerst en vooral willen we u feliciteren met het prachtschip Sea Angel 2 en dit wat zowel het uiterlijk comfort als de inrichting van de kajuiten betreft . Wat het aanwezige personeel betreft ook een dikke proficiat want ook hierop kon niets aangemerkt worden. De vriendelijkheid en de aangeboden eetmalen waren goed en verzorgd. Alhoewel de uitstappen eerder beperkt bleven vonden de meeste dat 's avonds aangemeerd in een dorp en de mogelijkheidgeboden werd om dit dorpje een bezoekje te brengen nogeen plus punt zou betekenen.
Besluit: Een vakantie waarvan door iedereen genoten werd. De twijfelaars die ook deze cruise willen meemaken raden we aan , niet te twijfelen maar doen.
Nog eens proficiat aan allen die mee gezorgd hebben tot het welslagen van onze onvergetelijke vakantie.
In één woord geweldig.
Wij hebben een enorme fijne week gehad op de Sea Angel 2. Zon, zee, rust, mooie excursies, taart en bubbels op mijn verjaardag ( gekregen van de bemanning ) In één woord geweldig.
Het schip is ontzettend mooi, alles is super schoon, het eten is heerlijk, de bemanning is ontzettend aardig en behulpzaam, alles kan en niets hoeft.
Een reis op de Sea Angel 2 kan ik aan iedereen aanbevelen.
Amanda, Ali en bemanning, bedankt voor een ontzettende fijne week. Wij komen volgend jaar terug.
Rob en Jacqueline Hermans
geweldig ga het zeker nog een keer doen
Zo ontspannen, heerlijk eten en vooral fijne bemanning
Leuke excursie,s en niet te vergeten een hele mooie omgeving
Super vakantie!
Voor het eerst alleen op vakantie geweest en heb een super leuke vakantie gehad.
Een week om niet meer te vergeten, elke dag is anders van parasailen, waterskieen, boottocht en schilpaden spotten en 3x per dag heerlijk eten. Wij hadden een groep van 13 personen varierend van begin twintig tot beging vijftig, een groep met heel diverse mensen en persoonlijkheden maar erg leuk.
Twijfel je nog? niet doen en gewoon gaan want je hebt een week van heerlijk eten en vooral niks moeten!
mega leuk!!!
de sea angel 2 is een grote en luxe boot.waarop je heerlijk kunt relaxen.en ook het eten is van topkwaliteit . als je in een baai ligt kun je heerlijk zwemmen en snorkelen. maar als je in een haven ligt heb je de gelegenheid om eens lekker te gaan winkelen. maar natuurlik zit je niet alleen op de boot, je zit met een gezelschap dus je kan met de mensen ook eens lekker kletsen en spelletjes spelen.
de matroos en de kok zijn heel erg aardig en staan voor je klaar.
dus ik hoop dat we volgend jaar nog eens terug kunnen komen!!!:-p
***** Vakantie
Voor ons een 5 sterren vakantie omdat deze Bleu Cruise precies voldoet aan onze behoefte van Rust en Relaxen in een prachtige omgeving. Excursies cq inspanning naar keuze ... Niets moet.. alles mag. Werd er nog bij gezeild .... dan was deze vakantie voor ons van superieure kwaliteit geweest.
De crew was zoals je mag verwachten. Vriendelijk, Behulpzaam en zelfs aan het einde van het seizoen nog opgewekt. Dat zie je echt niet overal.
Begin oktober was de temperatuur ook nog geweldig. Wie zou dat geregeld hebben??? Amanda kan door haar ervaring veel regelen maar het weer lukt haar echt niet.
Ali, Amanda, Crew en zeker onze medevarenden,
Geweldig bedankt voor jullie inbreng bij deze geslaagde vakantie.
Wellicht komen we elkaar op de Sea Angel 2 nog eens tegen.
Groetjes aan iedereen,
Ton en Ria
Fantastische plek
Weer een heerlijk weekje amanda!
Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk en ik heb erg genoten!
Ontspannen genieten van de Turkse kust
Met een blue cruise op de Sea Angel 2 kom je volkomen tot rust. Er hoeft niets. Het personeel staat voor je klaar, problemen worden opgelost, waar mogelijk. Relaxen aan dek, zwemmen in de mooiste baaien, excursies, meestal zonder lange reistijden, want je vaart er zo dicht mogelijk naar toe. Voor wie tot rust wil komen, maar het ook leuk vindt om met andere mensen in contact te komen, is dit een ideale manier van vakantievieren. Er is genoeg ruimte aan boord om je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. Een groot voordeel boven sommige andere blue cruises, is dat de vlucht bij de prijs in zit en de transfers van en naar het vliegveld en/of hotel ook. Een verlenging van de reis met een hotelverblijf wordt op verzoek geregeld. Bij een late terugvlucht wordt er een (voordelige) hotelkamer in de buurt geregeld als men dat wil om de dag door te brengen. Ook het vervoer er naar toe wordt geregeld.
meld misbruik