Jawohl liebchen! Pak je spullen maar, we gaan een weekendje weg. Naar gemütlich Duitsland. Ultiem chillen met een flammkuchen in je hand en een dikke pul vol vloeibaar goud voor je neus. Of slenteren door de natuur en authentieke dorpjes vol vakwerkhuizen. Duitsland, hier komme ich! Een hotelletje boeken is ook zo gepiept. Kies eenvoudig uit deze best beoordeelde hotels: stuk voor stuk kansmakers voor een Zoover Award.

Zoover Awards Duitsland

Vind je ook dat jouw favoriete, Duitse accommodatie in deze lijst met topscoorders hoort? Lees hier hoe je daarvoor kunt zorgen. Jouw vakantieadres van je weekendje weg of zomervakantie nog niet beoordeeld? Doe dat dan nu hier en maak zelf ook kans op een fantastische prijs.

Zoover Awards Duitsland

5x Duitse hotels voor een wunderschön verblijf

Een geschikt hotel vinden voor je vakantie of weekendje weg kan een flinke kluif zijn. Maar niet als je vertrouwt op het advies van je mede-vakantiefan. In buurland Duitsland vind je de onderstaande 5 hotels die allemaal zó goed zijn, dat ze kans maken op een Zoover Award. En die prijs sleep je niet zomaar in de wacht. De accommodatie moet hiervoor dit jaar tenminste vijftig reviews hebben ontvangen met een gemiddelde score van een 9. Dan moet er wel heel goed voor je gezorgd worden. Staat jouw Duitse favoriet er tussen? We kunnen je alvast verklappen dat het vooralsnog een kwestie is van tienden en honderdsten! Dit is de stand tot nu toe:

Hotel Bei Schumann

Beeld: Bastian Werner.

5. Hotel Bei Schumann & Spa Tempel in Kirschau

Een topper. Dat vinden jullie van Hotel Bei Schumann & Spa Tempel in het Duitse plaatsje Kirschau. De ene na de andere tien volgt. ‘De inrichting is super. Het eten is goed en de mensen zijn vriendelijk.’ Een dikke 9,5 waard (9,52 om precies te zijn). Doe ons zo’n kamer met privé-sauna! Al is die spa-tempel op z’n zachts gezegd ‘niet verkeerd’. 

Hotel Brunner

4. Hotel Brunner in Amberg

In de kreisfreie stad Amberg, op steenworp afstand van slot Amberg, vind je tophotel Brunner. Dit hotel scoort een 9,53 en was vorig jaar de winnaar van een Orange Award. Dit jaar weer? Als we de reviews mogen geloven is dit hotel tegen het mooie centrum van Amberg aan zeker een aanrader.

Strandhotel Duhnen

3. Strandhotel Duhnen in Cuxhaven

Ooit gehoord van Cuxhaven? Nee? Toch moet je er heen aan het gemiddelde cijfer (9,53) van Strandhotel Duhnen te zien. Zeker als strandliefhebber. Tiny de Vogel schrijft in haar review dat het écht vakantie is in dit hotel. ‘Vanuit het hotel loop je zo via de boulevard het strand van de Waddenzee op. Terrasjes, winkels en fietsverhuur in directe omgeving.’

Hotel koning Albert

2. Hotel König Albert in Bad Elster

Een hotel vernoemd naar een koning moet ook koning-waardig zijn zou je verwachten. En dat is Hotel König Albert in Bad Elster in het Ertsgebergte zeker. Hier voel je je de koning te rijk. Als een god in Frankrijk. Eh, Duitsland. Er wordt in de reviews dan ook enthousiast met tienen gestrooid. En zo staat hij voorlopig met een 9,56 op de tweede plaats. Tijd om je lief te verrassen met een romantisch weekendje Duitsland.

Hotel Romantik

1. Romantik Hotel Jagdhaus Eiden am See in Bad Zwischenahn

Over een romantisch weekendje weg gesproken… Er is geen beter hotel dan eentje waarbij ‘romantik’ al in de naam zit. Die heeft een naam hoog te houden. En dat doet hij ongetwijfeld in Bad Zwischenahn. Het uitzicht op het meer draagt hier zeker aan bij. Al nippend aan een wijntje de zon in het meer zien zakken? Ja, bitte! En dat denken meer vakantiefans. Die mooie 9,63 zorgt ervoor dat dit hotel vooralsnog aan kop gaat.

Verdient jouw favoriete camping, hotel of B&B ook een Zoover Award? Laat dan snel een vakantiereview achter en help ze aan een Zoover Award.

Schrijf een review op Zoover over een bestemming, accommodatie of bezienswaardigheid en help andere vakantiegangers!    

Marloes

Redacteur

14 november - 2017

Reacties