Wintersport in Oostenrijk: Top 5 accommodaties

Redactie - 7 oktober 2017

Wintersport in Oostenrijk: Top 5 accommodaties

Redactie - 7 oktober 2017

[zcontent href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover_content/zoover-vakantieweken-spanje/”]

Hoe kies jij jouw wintersportaccommodatie in Oostenrijk? Omdat ook wij geen idee hebben waar die knappe skileraar zich ophoudt (tips zijn welkom!), besluiten we op de cijfers af te gaan. Jullie cijfers, wel te verstaan. Dit is de top 5 van best gewaardeerde wintersportaccommodaties in Oostenrijk.

Wintersport Oostenrijk - Robinson-Club-Amade

5. Robinson Club Amade, Kleinarl, Salzburg

Van ‘alles klopt‘ tot ‘pure verwennerij‘ en van ‘leuke kinderopvang‘ tot ‘heerlijke sauna’s‘. Robinson Club Amade krijgt de ene na de andere topreview. Het skihotel ligt in Kleinarl, in de buurt van het gigantische ravijn de Liechtensteinklamm. Het resort heeft behalve een binnenzwembad en een spa ook skiklassen voor jong en oud.

Wintersport Oostenrijk - Alpendomizil-Ausserfern4. Appartement Alpendomizil, Lermoos, Tirol

Appartement Alpendomizil heeft een gemiddelde score van een 9,8. Het heeft een plek in deze top 5 van wintersportaccommodaties in Oostenrijk dan ook dubbel en dwars verdiend. Waarom de appartementen zo goed scoren? De kamers zijn comfortabel, het uitzicht vanaf het balkon adembenemend en de service perfect. Ook Oma Petz, die in het complex woont, schijnt enorm gastvrij te zijn. En de locatie? Die is bepaald niet verkeerd. Alpendomizil ligt midden in Lermoos, een klein dorpje in een goed skigebied.

Wintersport Oostenrijk - sneeuw

3. Hotel Oberkarteis, Grossarl, Salzburg

Bij het gezinsvriendelijke Hotel Oberkarteis in Grossarl is aan werkelijk alles gedacht. Het ontbijtbuffet is zeer compleet (ze hebben zelfs babyvoeding), het restaurant heerlijk traditioneel, het uitzicht prachtig en er is een wellnesscentrum. Je zou bijna vergeten dat je kwam om te skiën. Ook dat kan vanuit Hotel Oberkarteis overigens prima. De gratis skibus brengt je graag naar de dichtstbijzijnde piste.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/wintersport-met-kinderen-in-oostenrijk-dit-is-waar-je-zijn-moet/”]

Top 5 acco's in Oostenrijk - Schlosser2. Appartement Schlosser, Zell am See, Salzburg

De bus naar de piste stopt recht voor de deur van Appartement Schlosser. Het gemoedelijke stadje Zell am See en het prachtige bergmeer liggen op loopafstand. Je zit hier dan ook nooit ver van een smeuïge schnitzel of een kop dampende glühwein. En het appartement zelf? Volgens jullie reviews zijn die comfortabel ingericht en enorm huiselijk. Review score: 9,9(!).

Top 5 acco's in Oostenrijk - Schederer Haus1. Appartement Schedererhaus, Going, Tirol

Midden in de natuur, een verpletterend uitzicht op de Kaiserberg en ‘een schat van een gastvrouw‘ (reviewer Chris). Appartement Schedererhaus in het Tirolse Going is al jaren favoriet. Het enorme skigebied Wilder Kaiser Brixental ligt letterlijk recht voor je deur. Voor kinderen is er een gezellige speelkamer en ook de sauna staat voor je klaar. Kortom: het kiezen van een wintersportaccommodatie in Oostenrijk wordt opeens erg makkelijk!

Wat is jouw favoriete wintersportaccommodatie in Oostenrijk? Laat een review achter en voeg jouw mooiste foto’s toe.