De zomervakantie is alweer voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog! En de souvenirs natuurlijk. Wij tippen tien keer hoe je op een originele manier je vakantieherinneringen kunt bewaren.

 vakantieherinneringen

Beeld: www.masonjarcraftsblog.com

Vakantieherinneringen in een weckpot

Het zonovergoten strand zou je vast het liefst mee naar huis nemen. Een alternatief? Neem wat zand mee van het strand, stop het thuis in een weckpot met de leukste strandfoto’s. Supersimpel en in een handomdraai klaar! Zo kun je ook thuis nog even wegdromen bij bijvoorbeeld het prachtige uitzicht vanaf Hotel Sangallo Park in Italië.

vakantieherinneringen

Idee en beeld: Ilse Molenaar uit Heerhugowaard

Het strand in een lijst

Nog zo’n leuke manier om het strand naar je woonkamer te halen: in een schilderlijst. Het glas komt een paar centimeter naar voren. Tussen het glas en het karton stop je zand, schelpen en andere leuke souvenirs. Leuk om met de kids te knutselen!

vakantiehanger vakantieherinneringen

Beeld: www.moodkids.nl

Knutsel je eigen hanger van vakantieherinneringen

Op een regenachtige zondagmiddag weer even wegdromen bij je mooiste vakantieherinneringen. Dat kan perfect tijdens het maken van je eigen vakantiehanger. Veertjes, schelpen, een mooie kaart of foto, hang ze in een leuk patroon aan een touwtje en klaar is je originele wanddecoratie. De kinderen kunnen hun eigen hanger maken met zelfgevonden souvenirs op het strand van Turkije of Griekenland.

vakantiedoos vakantieherinneringen bewaren

Beeld: www.welke.nl

Vakantieherinneringen in een box

Een opgeruimde manier om je dierbare herinneringen te bewaren is in een speciale vakantiebox. Haal een houten kistje bij de groenteboer. Beschilder deze met de naam van jouw favoriete vakantieland. Staat ook nog eens heel hip in de boekenkast! Maak de doos af en toe open en struin erdoorheen met het hele gezin. Bij iedere snuisterij hoort vast een leuk verhaal!

vakantieherinneringen magazine

Beeld: www.blurb.nl

Vakantieherinneringen in je eigen magazine

Een ouderwets fotoboek heb je vast wel in de kast staan. Maar wist je dat je nu ook een trendy magazine kan maken van je kiekjes en verhalen? Al vanaf €4 upload je je mooiste plaatjes en verhalen en je blad wordt afgedrukt. Een stuk makkelijker om mee te nemen dan zo’n groot album.

reisdagboek vakantieherinneringen

Beeld: www.traveldiariesapp.com

Maak je eigen reisdagboek

Ben jij zo’n vakantieganger die elk detail van de trip wil vastleggen? Maak dan al tijdens je vakantie een reisdagboek in een handige app. Elke dag kun je er je leukste foto’s en verhaaltjes direct in kwijt. Leuk om digitaal te bewaren, maar nog veel leuker om af te laten drukken. Dit kan al vanaf €16,95.

vakantiefoto's vakantieherinneringen

Beeld: www.ixxiyourworld.com

Vul een hele wand met vakantieherinneringen

Misschien zijn jouw foto’s wel zo mooi dat je er de hele kamer mee wilt vullen. Kies je lievelingskiekje en laat deze afdrukken in de hoogste kwaliteit op XXL-formaat. Kun je niet kiezen? Maak dan een collage van je beste foto’s.

Op de leukste foto’s sta je natuurlijk het liefst met het hele gezin. Bij Miracle Resort in Turkije staat het animatieteam altijd voor je klaar om een leuk portret te maken!

SteStenen vakantieherinneringen

Beeld: www.welke.nl

Zeg het met stenen

Je kent het vast wel, aan het einde van de dag zitten de broekzakken van je kids vol met stenen. En laten dit nu juist superleuke vakantieherinneringen zijn! Schrijf met een watervaste stift de datum en de plek op de steen. Decoreer ze in een schaal en je hebt meteen een bijzondere eyecatcher in huis.

video

Vakantieherinneringen op film

Bijna iedere vakantieganger komt tegenwoordig thuis met uren aan filmmateriaal. En hoe leuk zou het zijn om er een complete aftermovie van te maken? Monteren kun je beter aan een professional overlaten. Upload hier al je materiaal en je krijgt er een volledige vakantiefilm (inclusief achtergrondmuziek) voor terug.

Sneeuwbol

Een winters aandenken in een sneeuwbol

Sneeuwbollen kun je in bijna elk vakantieland wel kopen. Maar geen één is er zo bijzonder als die ene met jullie vakantiefoto! Een prachtige herinnering aan een wintersportvakantie of een tripje naar Lapland. Een keertje schudden en de vlokjes dwarrelen weer over jullie happy family. Je bestelt je gepersonaliseerde bol bijvoorbeeld hier.

Hoe bewaar jij je vakantieherinneringen? Deel je creatieve tips in de reacties!

 

 

 

Schrijf tot en met zondag 22 juli 2018 een review op Zoover en maak kans op een reischeque t.w.v. €400 voor een vakantie naar Italië    

Uitgelichte berichten

Fleur

Redacteur

12 oktober - 2017

Reacties