De beste accommodaties voor wintersport in Frankrijk

Redactie - 14 oktober 2017

De beste accommodaties voor wintersport in Frankrijk

Redactie - 14 oktober 2017

Kun je niet wachten om je ski’s weer onder te binden en de piste af te racen? En ga je heerlijk op wintersport naar Frankrijk? Dan zijn dit de beste accommodaties om een geweldige skivakantie te beleven.

hotels wintersport Frankrijk

5. De droomlocatie van AlpeLune

Qua locatie kan het niet beter dan Chalet AlpeLune in Puy Saint Vincent. Het chalet ligt midden in de natuur en aan de eerste lift naar de pistes. De hoger gelegen pistes zijn ook makkelijk bereikbaar. Jullie beoordelen het chalet met een 9,5, dankzij de kindvriendelijkheid, de smaakvolle kamerinrichting en de schone ruimtes. Je kunt hier bovendien heerlijk eten. ‘Bij aankomst in Puy Saint Vicent ruikt het al naar de natuur en avontuur’, zegt reviewer Marion.

hotels wintersport Frankrijk

 4. Fijne sauna in Hotel Les Campanules

Scoort een hotel een 9,8, dan wil dat veel zeggen. Hotel Les Campanules in Tignes heeft het dan ook allemaal: de kamers zijn mooi en comfortabel, er is een zwembad, het is kindvriendelijk en het eten is uitstekend. Via een trap ben je zo op de skipistes en na een hele dag skiën warm je heerlijk op in de sauna van het hotel. ‘Prachtig hotel met als je gunstig zit een geweldig uitzicht op het meer en de eeuwige sneeuw’, aldus reviewer Marco.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/winter/last-minute-op-wintersport-met-sneeuwzekerheid/”]

hotels wintersport Frankrijk

3. Mooie huisjes in Les Chalets de la Madeleine

In het mooie Rhône-Alps ligt Les Chalets de la Madeleine, dat een 9,5 scoort. Niet voor niets, want de huisjes en de appartementen zijn uitstekend afgewerkt, het eten is er goed en via een pad langs de chalets ski je zo de piste op. Een betere plek voor een geslaagde wintersport in Frankrijk vind je bijna niet. Een insider tip van Raymond Willemse: ‘Chalet nummer 3 heeft verreweg de mooiste ligging: je kijkt mooi richting het dorpje en de kinderen skiën welhaast onder je neus voorbij.’

hotels wintersport Frankrijk

2. Mooi uitzicht vanaf Chalet La Vigie

Chalet La Vigie in Valfréjus scoort een 9,3. Het chalet is ruim, goed afgewerkt en ligt aan de rand van het dorp. Het is hier dus lekker rustig en ook belangrijk: je hebt er een prachtig uitzicht! In het centrum, op tien minuten lopen, vind je een cabinelift naar de piste. Ligt er veel sneeuw, dan ben je vanuit het chalet nog veel sneller op de berg. Twijfel je trouwens nog of je in Zwitserland of Frankrijk gaat winterporten? Lees dan meer over de vijf leukste accommodaties voor wintersport in Zwitserland.

hotels wintersport Frankrijk

1. Jacuzzi in Chalet Carlina

Is jouw wintersportbestemming in Frankrijk deze keer Les Menuires? Prima keus! Hier kun je fantastisch skiën en snowboarden, heerlijk eten en lekker bijkomen in prachtige accommodaties. Het aanbod is groot, maar als je kiest voor Chalet Carlina zit je zeker goed. Jullie geven dit hotel maar liefst een 9,5, dankzij de geweldige prijs-kwaliteitverhouding en de ligging, die zelfs een 10 scoort. Geen wonder, want het chalet ligt direct aan de piste. Je skiet vanuit het chalet direct de berg op. De reviews zijn dan ook dolenthousiast: Niet onbelangrijk: de sauna en de heerlijke jacuzzi waar je onder het genot van een wijntje de skiërs voorbij ziet komen’, aldus Gera Kiewiet.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/shopping/betaalbare-leuke-skihelmen/”]

Heb jij in een fijn hotel geslapen in Frankrijk? Deel je ervaring in de comments of schrijf een review!