De zomervakantie komt steeds dichterbij! En wat is er fijner dan een heerlijke verfrissende duik in het zwembad of de zee? Naast een paar rondjes zwemmen is het natuurlijk ook fijn om te relaxen en leuke spelletjes in het water te spelen. Wij hebben tien leuke en bijzondere opblaasartikelen voor je op een rijtje gezet. Fijne vakantie alvast!

1 – Inflat-A-Bull Leuk en actief! Dat is de opblaasbare Inflat-A-Bull waarmee je een potje rodeo kunt doen. Een super leuk spelletje om met vrienden of familie in het zwembad te spelen op vakantie. Wie blijft het langste op de stier zitten? Het lijkt eenvoudig, maar wacht maar tot je het zelf moet proberen. Succes!

Prijs € 88,22 | Waar te koop? Amazon


2- Pizzapunt
 Hou je van pizza en ga je naar Italië? Dan moet je deze pizzapunt meenemen! Zie jij jezelf al liggen op een enorme pizza in het zwembad? Hilarisch! Drankje in je hand, of een pizzapunt natuurlijk, en lekker dobberen maar.

Prijs € 29,95 | Waar te koop? Bol.com


 

3 – Eenhoorn Laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige opblaasbare eenhoorn. Groot genoeg om met z’n tweeën een rondje zwembad te doen of droomtocht op zee te maken.

Prijs € 24,99 | Waar te koop? Xenos


4 – Flamingo
 Is een ligbedje te basic en ben je op zoek naar iets relaxters voor dat zwembad in Spanje of Turkije? Dan raden wij deze xl flamingo aan! Hiermee maak je zeker de blits op vakantie + je hebt een perfecte plek om te zonnen!

Prijs € 29,95 | Waar te koop? Megagadgets.nl


 

5 – Emoji’s Je telefoon kun je straks laten liggen, want de emoji’s komen tot leven! Deze gave opblaasbare items zijn alleen online te koop, maar het zeker waard. Want opvallen hiermee doe je zeker!

Prijs vanaf € 39,95- | Waar te koop? Thrice Brand

 

 

 


6 – Lounge eiland Okay, wij snappen het als je ultiem wilt genieten in het water. En hoe kan dat beter met een eiland waar je eigenlijk de hele dag op kunt blijven liggen? Bekerhouder, zonnescherm als het even te heet wordt en af en toe neem je een verfrissende duik. Genieten!

Prijs € 107,95 | Waar te koop? fonQ

 

7 – Donut Maak de blits met een roze donut inclusief spikkels deze zomer! Lekker dobberen in de azuurblauwe zee van dat mooie Griekse strand

Prijs € 9,99 | Waar te koop? Xenos


8 – Pokertafel Ben je dat ronddobberen een beetje zat en speel je liever een spelletje? Dan is er een opblaasbare pokertafel! Schuif aan en begin met spelen. Vergeet niet je zonnebril voor de perfecte pokerface.

Prijs € 58,62 | Waar te koop? Amazon

 

9 – Rookworst Zoek je nog iets lekkers om mee het zwembad in te nemen? Dan is er altijd nog de rookworst! En wat extra leuk is dat je er ook nog eens een ‘zakje’ mosterd bij krijgt die naast je kan drijven. Kun je gelukkig ook je hoofd op kwijt.

Prijs € 7,- | Waar te koop? Hema

 

10 – Stroopwafel Nieuw dit jaar van de Hema voor in het zwembad: een stroopwafel. In het buitenland op het lekkerste Nederlandse koekje liggen kan nu gewoon. Mmmm, lekker!

Prijs € 10,- | Waar te koop? Hema

 

 

 

Volgende vakantie

Waar lig jij deze zomer in het zwembad? Kijk eens tussen de Zoover top 10;

Schrijf tot en met zondag 24 juni 2018 een review op Zoover en maak kans op een reischeque t.w.v. €750 voor een onvergetelijke vakantie in Kroatië!   

Redactie

Redacteur

3 mei - 2017

Reacties