Op een vijf sterren-maaltijd hoef je meestal niet te rekenen in het vliegtuig. Maar deze chefs maakten het wel heel bont.. Gruwel mee, deze maaltijden wil je echt nooit voorgeschoteld krijgen tijdens je vliegvakantie.

Got to love airplane food. #fuckairplanefood #pancakesandbroccoli #wtfeurope

A post shared by Vinny (@vensqd2) on

Al weken kijk je uit naar een lekkere worst tijdens je stedentrip naar Berlijn. En dan krijg je er een met pannenkoeken en broccoli! Niet echt de beste combinatie volgens ons… Des te meer reden om in Hotel Andels Berlin wel te genieten van een heerlijke maal. Volgens reviewer Marlon ‘Een tip voor de absolute fijnproevers. Ga eten bij skykitchen. Michelinster restaurant op de twaalfde verdieping met een geweldig uitzicht op de stad!

Vegetarians can you relate? 😂

A post shared by Follow Me (@itsnuckingfuts) on

Maar als je dan deze vega maaltijd krijgt, was je misschien liever in Nederland gebleven… Bijvoorbeeld voor een weekendje weg naar Texel in Hotel Oepkes. De familie Dingemans schrijft op Zoover: ‘Het diner is erg goed, smaakvol en gewone prijs. Vegetarisch is lekker en gevarieerd!

Nog zo’n vliegtuigmaaltijd waar de chef niet echt zijn best voor heeft gedaan. In dit geval kun je echt beter een bammetje van thuis meenemen!

Dit schijnt ravioli te zijn…Maar misschien kun je beter wachten tot je in Italië geland bent om deze specialiteit te proeven. Bijvoorbeeld bij Hotel Mediterraneo. R. Kenkhuis schrijft in zijn review: ‘Bij het eten ’s avonds krijg je een drie gangen keuzemenu. Vooral de ravioli en andere pasta’s zijn er erg lekker!

Deze vliegtuigmaaltijd lijkt misschien op de Italiaanse vlag, maar geen enkele Italiaan zou hier trots op zijn!

Wat dit precies is, is ons ook niet helemaal duidelijk. Maar echt lekker ziet het er in ieder geval niet uit.

Het kan een stuk erger, maar deze vakantieganger knabbelde nog liever aan een parachute dan aan deze vliegtuigmaaltijd. Ben je inmiddels een beetje huiverig geworden voor het eten tijdens je vlucht? Ontdek hier hoe je gegarandeerd de beste gerechten in het vliegtuig krijgt!

Bron: www.lindanieuws.nl

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met vliegtuigmaaltijden? Op welke vlucht heb jij heel smerig, of juist super lekker, gegeten? Laat het ons weten in de reacties! 

Schrijf tot en met zondag 22 juli 2018 een review op Zoover en maak kans op een reischeque t.w.v. €400 voor een vakantie naar Italië    

Uitgelichte berichten

Fleur

Redacteur

16 april - 2018

Reacties