Maak kans op een VIP weekend weg naar Center Parcs Limburgse Peel en toegangskaarten voor Attractiepark Toverland!

Zoover en Attractiepark Toverland

Zoover en Attractiepark Toverland gaan op zoek naar Zoover reporters. Van 17 tot en met 23 september worden er dagelijks vier entreekaarten voor Toverland weggeven en aan het eind van de week een VIP weekend weg naar Center Parcs Limburgse Peel voor vier personen inclusief vier passe-partouts voor Attractiepark Toverland.

Zoover Reporter

Als Zoover Reporter mag je samen met drie vrienden of familie een bezoek brengen aan Attractiepark Toverland. Na je bezoek laat je een beoordeling achter en plaats je al je foto en film materiaal op Zoover.

Hoe maak je kans op de prijzen?

Op de Facebook pagina van Toverland vind je een speciale actiepagina. Volg hier de instructies. Houd ten slotte het Zoover weblog, Facebook- en Twitter account in de gaten om te zien of je hebt gewonnen. De pijswinnaars worden ook per e-mail op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs.

Maak een ritje in de allernieuwste aanwinst van Attractiepark Toverland

Vanaf 1 oktober kun jij al een proefritje maken in de allernieuwste thrillseeker van Attractiepark Toverland, de Spinning Coaster d’ wervelwind! Jij maakt kans om deze als één van de eerste bezoekers te betreden, vanaf 1 oktober gaat deze achtbaan vijf weken open om vervolgens dicht te blijven tot april 2013. In april 2013 zal het nieuwe themagebied in Attractiepark Toverland officieel worden geopend.

Dit is geen gewone achtbaan, maar een ware belevenis doordat de karretjes tijdens de rit draaien om hun as. Van tevoren weet je niet welk stuk van de baan je vooruit of achteruit zult afleggen. In de spinning coaster is elk ritje anders, maar het is altijd verdraaid magisch!

Heel veel succes!

De winnaars van vier entreekaarten voor Attractiepark Toverland zijn:

  • Ria van Gompel
  • Marianne Scholten
  • Wim Timmermans
  • Mary-Ann Prins
  • Manon Brouwer
  • Rudy Krebbekx

De winnaar van het VIP weekend naar Center Parcs Limburgse Peel voor vier personen inclusief vier passe-partouts voor Attractiepark Toverland is:

  • Mayke Messchaert·
Schrijf tot en met zondag 22 juli 2018 een review op Zoover en maak kans op een reischeque t.w.v. €400 voor een vakantie naar Italië    

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

17 september - 2012

Reacties