Partnership Transavia.com & Zoover

Transavia.com en Zoover zijn een partnership aangegaan om gezamenlijk nieuwe review content van Transavia reizigers te verzamelen. De  beoordelingen, foto’s en video’s zullen zowel op Transavia.com alsmede op Zoover geintegreerd worden. Voor beide partijen is de samenwerking een interessante toevoeging aan hun huidige activiteiten.  

Europese samenwerking
Stephan Bosman, CEO van Zoover; “De samenwerking geldt niet alleen voor Nederland maar ook voor de andere thuismarkten Denemarken en Frankrijk. Door de meertaligheid van Zoover kunnen ook klanten uit andere Europese landen bediend worden.”  

Samen sterk 

Niki van Wijk, VP e-commerce van Transavia; “Transavia.com heeft zich met 5 miljoen passagiers(2009)ontwikkeld tot een sterke Europese low cost airline met een duidelijke toegevoegde waarde voor de consument”. Zoover behoort met bijna 1 miljoen reviews over 40.000 bestemmingen bij de Top-3 van Europese beoordelingssites. Volgens van Wijk weegt de onafhankelijke positie van Zoover zwaar voor de consument en is daarom ook de reden voor Transavia.com om met Zoover samen te gaan werken op het gebied van social content voor de site. 

Social content

In de loop van 2010 zullen de beoordelingen van bestemmingen en points of interest toegevoegd worden op transavia.com. Bosman vervolgt: “Met de integratie van social content wordt de consument nog beter bediend bij het maken van de juiste vakantiekeuze. Transavia.com zal met de toevoeging van social content van Zoover haar reizigers nog beter kunnen inspireren en bedienen. De reiziger krijgt meer inzicht in de mogelijkheden rondom de plaats van bestemming. 

Internet:  www.transavia.com en www.zoover.nl

Geschreven door


Schrijf een review over je vakantie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Naar het formulier

Deel dit bericht: Mail Twitter Facebook