Lekker rondstruinen over een car boot sale, glurend in andermans kofferbak? Dat kan bij deze drie grootste sales van Nederland. Sla je slag en shop die koopjes uit die kofferbak!

Mega rommelmarkt & car boot sale in Horst (Limburg)

Een méga kofferbakmarkt op het evenemententerrein van het Kasteelpark Ter Horst? Klinkt goed! Ook een mooie gelegenheid om de kasteelruïne te bezoeken. Gezellig weekendje Horst van maken? Reserveer een plekje op Camping De Gortmeule, vlakbij de car boot sale. Reviewer Frits: ‘Ontvangst door Fien en Ton was zeer prettig. Je krijgt koffie met zelfgemaakte vla bij aankomst. Er heerst een leuke sfeer op de camping, mede door het aanzicht van de prachtige, oeroude boerderij. Deze SVR camping verdient een pluim! De eigenaren gaan geweldig met hun gasten om.’

Wanneer? 27 augustus van 08:30 uur tot 15:30 uur.
Waar? Peeldijkje 1 in Horst.

Car boot sale Oss (Noord-Brabant)

Zeg je ‘Oss’, dan zeg je bijna ‘car boot sale’. Zó’n begrip is de markt in de omgeving en ver daarbuiten geworden. De sale vindt plaats in het schitterende recreatiegebied ‘De Geffense plas’. Shoppen op deze markt voelt dus echt als een dagje uit. Of beter nog: een weekendje erop uit! Boek een kamer bij Hotel De Naaldhof in Oss.

Wanneer? 10 september van 08:30 uur tot 15:30 uur.
Waar? Gielekespad 10 in Oss.

 

Car boot sale Horst (Limburg)              

Met meer dan 400 kramen en kofferbakken valt er genoeg te snuffelen op deze car boot sale in Limburge Horst. Entree is €2,50.

Lekker vroeg naar de sale en vooraf een paar nachtjes bij Horst slapen? Of juist achteraf blijven slapen zodat je ’s avonds tijdens een gezellig etentje de blits maakt met al je gekochte kleding.  Wat je ook doet: vanaf camping De Kasteelse Bossen ben je in een wip op de car boot sale! En dan heb je ook nog eens een heel prettig verblijf als we familie Son de Jager mogen geloven: ‘Een camping met een heerlijk gemoedelijke sfeer. De eigenaren is niets te veel om je met wat dan ook te helpen. Een waar paradijs voor kleine kinderen, maar ook voor ouderen. Er is zo veel speelgoed aanwezig, dat er voor ieder kind wel iets is. Gevolg: blije kinderen en geen ruzies!’

Wanneer? 17 september van 08:30 uur tot 15:30 uur.
Waar? Peeldijkje in Horst.

Ken jij nog meer car boot sales in Nederland? Tip ze hieronder!

Schrijf tot en met zondag 24 juni 2018 een review op Zoover en maak kans op een reischeque t.w.v. €750 voor een onvergetelijke vakantie in Kroatië!   

Laura

Redacteur

9 augustus - 2017

Reacties