Van verborgen parels tot toeristische trekpleisters en van idyllische campings tot sfeervolle hotels. Waar ga jij voor? Waar je ook naartoe gaat, Zoover helpt je op weg.

Tot en met zondag 11 maart maak je wekelijks kans op te gekke prijzen. Deze zesde week: 1x stedentrip met Thalys naar Parijs voor 2 personen t.w.v. €500,-. Het enige wat jij hoeft te doen is een review achter te laten over jouw vakantie.

Inspiratie opdoen bij Zoover

Op zoek naar inspiratie voor de volgende vakantie? Zoek je een gaaf vakantiehuis tijdens de zonvakantie of een sfeervol hotel tijdens die fijne stedentrip? Keuze genoeg! Zie je door de bomen het bos niet meer? Zoover helpt je op weg. Tijdens de Zoover helpt je op weg-weken vind je alle informatie over jouw vakantieland, de leukste campings, de mooiste uitstapjes en alle tips & trics van andere reizigers. Ideaal!

Elke week wordt er een categorie uit de Zoover Awards voor reisorganisaties gekozen, dit kan van alles zijn: van wintersport tot campingvakantie. Deze zesde week staat helemaal in het teken van citytrips. Kom maar door met de beste accommodaties, tutorials over je koffer inpakken en tips voor een geslaagde stedentrip.

Parijs

Parijs

Je vindt op Zoover niet alleen alles voor de perfecte vakantie, je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. Tot en met 25 februari 2018 kun je een stedentrip naar Parijs met Thalys voor 2 personen winnen! Hoe? Door een review achter te laten op Zoover. Bijvoorbeeld over jouw favoriete vakantieland, hotel, laatste stedentrip of dagje uit.

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing

Deze prijs is ter beschikking gesteld door:  de Jong Intra Vakanties

Winnaar Zoover helpt je op weg-weken:

  • Week 1: €250,- vakantiegeld: Tiny Bos
  • Week 2: verblijf Postilion hotel naar keuze voor 2 personen: Susan Keizer
  • Week 3: glamping vakantie naar keuze: Susan Jetten
  • Week 4: kofferset t.w.v. €250: Arie van Walraven
  • Week 5: verblijf in een vakantiehuis naar keuze op een RCN vakantiepark: Pauline Kooijman
Schrijf t/m zondag 25 februari een review op Zoover en maak kans op een stedentrip naar Parijs met Thalys voor 2 personen!    

Michèle

Redacteur

15 januari - 2018

Reacties