Krijg jij ook al zo’n zin in de wintersport nu het steeds harder begint te sneeuwen in Oostenrijk? Wat je ook in de sneeuw wilt doen, je wintersport begint bij Zoover tijdens de Wintersportweken.

Je maakt t/m zondag 17 december  kans op een 8-daagse wintersport voor twee (inclusief verblijf in een vier sterren hotel en skipas voor 6 dagen) naar Zillertal. Het enige wat je hoeft te doen is een vakantie review achter te laten.

Win een wintersport voor 2

Wil jij deze winter skiën of snowboarden in het Oostenrijkse Zillertal?

Laat dan nu een vakantie review achter op Zoover. Bijvoorbeeld over je favoriete wintersportgebied, verblijf op wintersport of tijdens de zomervakantie, je laatste stedentrip of dagje uit. Het kan allemaal!

Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing

Het Zoover wintersport blog

Meer wintersport? Neem een kijkje op het Zoover wintersport blog. Hier vind je tijdens het wintersportseizoen de handigste tips, leukste nieuwtjes, gaafste gadgets en nog veel meer!

>>> Neem snel een kijkje! <<<

Winnaars tijdens de Wintersportweken

Hieronder kun je zien wie er tijdens de Zoover Wintersportweken een prijs heeft gewonnen. Sta jij hier binnenkort ook tussen? Laat dan nu een Zoover review achter om kans te maken op de prijs van deze week.

  • 4-weekse ski- of snowboardcursus SnowWorld: Suzanne Bartling, Jeroen Vermeulen en Joost
  • SnowWorld arrangement: Teunis, Sylvia de Haan en Yvonne Smulders
  • Duijvestein wintersportoutfit: Anne-Claire Pap
  • Wintersport naar St. Anton – St. Christoph – Stuben: Remko van de Laar
  • Wintersport naar Salzburger Sportwelt (Ski Amadé): Inge Klein Holkenborg
Je wintersport begint bij Zoover! Maak t/m zondag kans op een wintersport voor twee incl. verblijf en skipas naar Zillertal 3000.

Redactie

Redacteur

4 december - 2017

Reacties