Voorwaarden winactie Fletcher Nautisch Kwartier

In samenwerking met Fletcher Hotels geven we 5 x een 2-daags Fletcher All-in Arrangement ter waarde van €125,- weg. De 2-Daagse All-In Voucher is vanaf 11-06-2012 t/m 31-07-2012 in te wisselen bij het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Het arrangement voor 2 personen bestaat uit:

  • 1 x hotelovernachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4-gangen diner

Wat moet je doen:
Om kans te maken op één van de vijf arrangementen voor twee personen in het nieuwe hotel Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier laat je voor 1 juni 2012 een beoordeling achter op Zoover over je laatste hotelbezoek. Vervolgens mail je je naam, telefoonnummer en de link naar je beoordeling, naar antwoord@zoover.nl o.v.v. winactie. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Arrangement gewonnen? Na je hotelovernachting laat je een beoordeling over het Nautisch Kwartier achter op Zoover.

Het hotel
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier is gevestigd in zes verschillende panden, die samen onderdeel zijn van het zeemansdorpje ‘Het Nautisch Kwartier’. Het complex dat grenst aan het Gooimeer beschikt over 80 luxe hotelkamers, een eigen wijnlounge en een restaurant. Alle panden zijn opgetrokken in een 18e eeuwse bouwstijl. Met eigen aanlegsteigers biedt het Gooimeer en haar omgeving vele sportieve activiteiten zoals bijvoorbeeld surfen, vissen of het varen in een powerboat.

Lees meer over dit hotel op hotelnautischkwartier.nl of Zoover.nl

Geschreven door

Zoover


Schrijf een review over je vakantie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Naar het formulier

Deel dit bericht: Mail Twitter Facebook