Hotel Black Rock Lodge*** in Belize Belize beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Black Rock Lodge***

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Black Rock Lodge***

Belize
Hotel Black Rock Lodge scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Black Rock Lodge***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Black Rock Lodge*** in Belize, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Belize. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Belize. Vergelijk Hotel Black Rock Lodge*** met andere accommodaties in Belize.

1 beoordeling van Black Rock Lodge***

1 beoordeling
charlie
29-7-2005 De ligging is prima en vlak aan zee maar Caye Caulker is zo klein dat dat bij bijna elk hotel het geval is. Verder is er vanuit de kamers ook niet echt een goed zicht op zee dus daarvoor hoef je hier niet naar toe. De kamers zijn erg schoon en verzorgd. Ook de badkamer die wij deelden met een andere kamer was brandschoon.
Ik heb de service toch een onvoldoende gegeven omdat we ons een paar keer onbeschoft behandeld voelden door Doris, de vrouw van de eigenaar. Afhankelijk van haar humeur wordt je afgesnauwd of geholpen. Zit je niet echt op te wachten als je lekker op vakantie bent. Al met al een prima hotel, maar niks bijzonders. Bovendien ga je toch naar Caye Caulker om te duiken of snorkelen en zal je waarschijnlijk niet veel tijd in je hotel doorbrengen