Hotel Zeester Suitehotel in Westende België beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Zeester Suitehotel

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Zeester Suitehotel

Meeuwenlaan 30, 8434, Westende
Hotel Zeester Suitehotel scoort een 6,6 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zeester Suitehotel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zeester Suitehotel in Westende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Zeester Suitehotel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Zeester Suitehotel met andere accommodaties in Westende.

10 beoordelingen over Zeester Suitehotel

6,5
6,3
6,7
6,6
"Houd geen rekening met de klant"
Een zwaar ontgooche...
14-8-2011 Wij zijn een regelmatige terugkerende klant en hadden 4 maand geleden een suite gereserveerd voor het zomerseizoen voor 2 opeenvolgende dagen. We hebben direct de overschrijving betaald (160 euro)
Wij vragen altijd een suite of juniorsuite aan de voorkant. Een suite met een groter terras werd vastgelegd aan de voorkant door de recepioniste.Wij keken volop uit naar ons weekend en werden onmiddellijk ontgoocheld doordat we, zonder enige vermelding, een sleutel kregen van een klein appartementje met een kapot terras aan een noodtrap, waar iedereen zo je "suite" kon binnenstappen als je schuifdeur openstond. Tevens waren er grote scheuren in de muren van de badkamer.
Buiten zitten leek onmogelijk door verschillende soorten lawaai en een 2e terasstoel was reeds door de buur die zomaar op je terras kan weggenomen. De suite rechtover (voorkant) was de dag erna vrij en de receptioniste heeft dit ook niet gemeld, ze wist zelfs niet dat er die dag avondmarkt was aan zee. Wat een rotdag !

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Valt mee."
Hermans
27-2-2011 Wij waren hier een weekend en vonden de bedden niet zo goed,het ene maakte veel lawaai,het stond niet vast genoeg.
Als je niet weet dat je van de zetel een bed moet mùaken weet je het niet.
je kan ook maar van bepaalde uren in het hotel aankomen,wij kwamen met trein en receptie was niet open.
zondags kan je ook je bagage niet kwijt,je moet om 11uur de kamer verlaten.
ontbijt is lekker maar sober.
personeel wel vriendelijk.

met partner, Sept. 2009
"Moderne Suitekamers aan zee"
Ward Depreitere
5-11-2009 Wij brachten een geslaagd weekend door aan zee eind september. We reserveerden een Junior Suite, deze was ruim, netjes en mooi ingericht met een aparte slaapkamer, leefruimte en open keuken. Het ontbijt was lekker en zeker voldoende. De tramhalte is vlakbij, ideaal voor uitstapjes. Parking is te huur € 15, maar is zeker in het weekend aan te raden om erbij te nemen. De service was prima, heel vriendelijk personeel en we werden ook hartelijk ontvangen aan de receptie. We doen dit zeker nog een keertje over.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zeester Suitehotel bij:

"Prima appartement nabij zee"
Andre de Groot
11-9-2009 Ik ben hier met mijn vrouw geweest voor een weekendje en ik vond het prima! Ideaal gelegen om strandwandeling te maken etc. Ik zou hier qua ruimte misschien ook niet met kidneren verblijven maar met zn 2en is het prima!

Verwacht geen 4/5 sterren hotel, het heeft er immers 3?

""tegenvaller"
de neef pierre lang...
31-7-2009 keuken en terras niet afgewerkt
bedden waren goedkoop ze zijn al versleten de inkom naar de lift is maar 60 cm breed zeer moeilijk met kinderwagen het eten was goed en ook de service de 150 euro waarborg voor water en elektriciteit is overdreven men betaald zo al genoeg goed voor een paar dagen

met jonge kinderen, Juli 2009
"Geen drie sterren waard: enkel 1 ster voor ligging"
Sofie Trossard
8-7-2009 Aan de voorkant logeren raden wij af door het continue nachtlawaai. Ook de properheid van de kamer laat te wensen over. In de hoekjes en kantjes lagen kruimels, rotte etensresten etc. Toen we 's avonds het slaapbed openklapten, stelden we tot onze verbijstering vast dat het hoeslaken niet vervangen was; het was smerig en het stonk. Klagen kon niet, want de receptie is maar tot 17 uur open. Dus hebben we met z'n drietjes in een tweepersoonsbed (twee eenpersoonsbedden) moeten slapen. Comfortabel is anders! De binnenkant van de keukenkastjes waren vuil! De glazen plakten eraan vast. Wij hebben geen ontbijt in het hotel besteld; je kan naar de bakker (op amper 25 meter) gaan voor veel minder geld! De ligging is wel super: de nabijheid van een (lekkere warme) bakker, stopplaats tram en allerhande winkels. Maar dat weegt niet door op de vele minpunten. Spijtig van het weggesmeten geld!

Familie
"Mooi en nieuw hotel"
geert
8-9-2008 Reeds tweemaal te gast in dit hotel en éénmaal goed en één maal iets je minder.De app. langs de achterzijde zijn veel rustiger dan die aan de voorzijde.Ook de bedden zijn een groot verschil.Dus achterzijde is beter.Voor ons drie hadden we plaats genoeg,één kamer van twee personen en één dubbele plooi zetel voor de dochter (7 jaar).We waren wel wat restje van de vorige bezoekers,doosje koekjes onder de zetel en een half brood in de kast.Het ontbijt was sober.Goed hotel voor een korte tijd maar niet voor een lang verblijf.

Familie
"Modern, klein, duur, goede ligging"
bebelino
14-8-2008 Inrichting is smaakvol en prima.
Terras op de achterkant: niet afgewerkt, klein en vlak langs de tafel ligt een noodtrap zonder afscherming. Naar de buren toe ook niks van afscherming.
Wij logeerden in een junior suite. Bereid je voor op weinig ruimte. Een kinderbed in de slaapkamer is haast onmogelijk. De bedden waren slecht. Tussen de living/keuken en de slaapkamer is er een grote schuifdeur met nul lawaai-isolatie.
De kinderstoel die ons was verteld aanwezig te zijn op het appartement bleek er eentje uit de ontbijtruimte, en moest daar dus elke ochtend aanwezig zijn.
Telefonisch huurden we op voorhand een garageBOX. Bij aankomst bleek het een open staanplaats tussen andere garageboxen op een gezamenlijk afgesloten terrein.
De mevrouw die aan het onthaal zat was erg vriendelijk.

Familie, Apr. 2008
Maarten
1-5-2008 Erg mooie moderne appartementen, vlak bij de boulevard en de zee.Enige minpuntje was dat het 's avonds wat rumoerig in de straat was, maar dat is ook wel logisch als je midden in het centrum(pje) zit.Westende zelf leuk met brede boulevard met winkeltjes en restaurants.Kusttram op 20 meter van de appartementen.

Familie, Okt. 2007
Georges
17-3-2008 We hebben hier een heel leuk verblijf gehad. Eigenlijk is het een appartement met een ingerichte keuken en een apparte slaapkamer met een tweepersoonsbed, derde persoon sliep op een opklapzetel in de living. Het hotel heeft geen restaurant, er is wel een ontbijtbuffet. Voor personen met een glutenvrij dieet voorziet men op aanvraag glutenvrij brood zonder meerprijs, gewoon eens bellen. Het hotel is goed gelegen vlak tegen het centrum en een 100 meter van de halte van de kusttram.
Wij komen hier zeker en vast nog terug!