Vakantiehuis Marinapark in Westende België beoordelingen 7.7 | Zoover

Westende Bad langs de Zeedijk

Beoordelingen Vakantiehuis Marinapark

Steenstraat 4 , 8434, Westende
Vakantiehuis Marinapark scoort een 7,7 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Marinapark? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Marinapark in Westende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiehuis Marinapark vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Vakantiehuis Marinapark met andere accommodaties in Westende.

14 beoordelingen over Marinapark

met oudere kinderen, Juni 2011
"Gewelig, schoon, ruim park"
hermien
17-8-2011 rustig gelegen, genoeg ruimte voor de kinderen,maar weinig acomodatie

met partner, Okt. 2010
"Een keer is voldoende"
j peters
18-10-2010 hadden yypisch volendam arrangement,3 gangenmenu een aanfluiting,je kon kiezen uit een menu ,of je nu vis lust of niet ,danheb je maar pech in smit-bakkum restaurant,tomatensoep uit blik,ijs met slagroom die er afliep,ontbijt koffie apparaat stuk,kopje zonder schoteltje,bediening amateuristisch,ontbijten in de receptieruimte,zeer zeker geen vier sterren waard.een sober ontbijt en totaal geen privacie

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Leuk park"
Anne
1-11-2010 huisjes beetje dicht op elkaar!! maar verder leuke wandeling naar het strand

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Opnieuw een prachtig weekend beleefd!"
Familie Milo en Fam...
3-6-2009 Wij zijn met twee gezinnen in april 2009 OPNIEUW een weekend naar Marinapark geweest. We hadden op verzoek dezelfde bungalow die ons eerder al prima voldaan heeft voor 8 personen. Opnieuw rust op het park, een schone omgeving en ruimte rond je huisje. We hebben het ook dit jaar gebruikt als uitvalsbasis voor een dagtrip naar PLOPSA de Panne en zijn ook een dag naar het strand geweest. Het weer was fantastisch dus beide trips zijn echt super geslaagd. Omdat er nog veel dingen in de omgeving te zien zijn en PLOPSA voor jonge kinderen echt geweldig is overwegen wij om in het voorjaar van 2010 weer een huisje boeken!

"Leuk maar sober park"
Taken
4-9-2008 Het park is schoon maar straalt weinig uit. Voor de kinderen weinig te doen. De ligging is goed / kilometer of 2 a 3 van het strand en op loopafstand van zowel strand als winkels. De service was niet geweldig.
Veel gesloten, soms zelfs dagen dicht.
We zaten in een houten huis waar boven erg weinig ruimte was.Ook de lakens waren gescheurd en dekens die niet goed schoon waren. Verder een prima plaats voor een dagtocht naar Plopsa of Oostende.

Familie
"Prima uitvalsbasis voor activiteiten"
Familie Milo en Fam...
8-8-2008 Wij zijn met twee gezinnen in april 2008 een weekend naar Marinapark geweest. We hadden een recent gerenoveerde bungalow die prima voldeed voor de 8 personen. Het was erg rustig op het park dit weekend. Wij hebben het huisje, dat van alle gemakken voorzien was (o.a. dvd-speler en vaatwasser) gebruikt als uitvalsbasis voor een dagtrip naar PLOPSA de Panne en het subtropisch zwemparadijs. Beide liggen op zo'n 10-15 minuten en zijn prima te bereiken. Wij zijn erg tevreden over Marinapark voor het doel waarmee wij geboekt hebben en gaan dan ook voor dit voorjaar weer een huisje boeken! De service was overigens ook prima aangezien de receptioniste op ons heeft gewacht ondanks onze steeds later wordende aankomsttijd...

Familie, Aug. 2008
familie kooyman
19-8-2008 we zijn in augustus 2008 geweest vooe één week.het onthaal was prima ook het park en de bungalows waren zeer proper.doe zo voort

alex
12-5-2008 Zijn hier in aug 2006 geweest (via touroperator). Een totale afknapper. Onvriendelijke receptie. Huisjes heel dicht (ca 2,5 meter) op elkaar aan alle kanten. Geen rust, privacy. Paar maal per dag komt er een ijsauto langs met vreselijk deuntje. De skyline van Westende is vreselijk, het achterland is schril contrast. Veel oude huizen. Het park is wel netjes en nieuw, uitrusting voldoende. Speeltuin voor kleine kinderen in OK. Je zit midden in het dorp, voor naar het strand moet je op de fiets. Fietsverhuur heeft overal standaard prijzen.

met vrienden, Aug. 2007
Fam. v. Kemenade
11-8-2007 Mooie omgeving. Wel heel erg praktisch als je fietsen bij hebt strand is ongeveer 1 1/2 km.
Huisje van Selectkamp was niet geweldig. Staand douchen onmogelijk. 2 slaapkamers waarin een slaapkamer 4 bakken met matrassen (moest je inrollen) andere slaapkamer moest je krom je bed (heel schuine wanden) badkamer met ligbad waar je op je knieen moest douchen je kon er niet staan.

Familie, Juli 2007
Kogaatje
5-8-2007 Rustig gelegen parkje op 1600 meter van het strand (maar de auto kan gratis geparkeerd worden vlak bij het strand). Prima huisje, maar we hadden het geluk dat de keuken en de badkamer net gerenoveerd waren. Net als langs de hele Vlaamse kust is er weinig ruimte om de vakantiehuisjes. Er is altijd wel wat te doen in de omgeving, dus ook bij minder weer genoeg vertier. En je hebt de keus: de drukte van de kust of de rust van het polderland dat er pal achter ligt.