Vakantie Beoordelingen Waregem West Vlaanderen vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Waregem

25 mei 2012

Waregem

Beoordelingen Waregem

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Waregem. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Waregem. Ben je zelf op vakantie geweest naar Waregem? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Waregem scoort een 8,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping en 5 Hotels in Waregem. Op Zoover vind je bovendien 14 vakantiefoto's van Waregem. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Waregem. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen.

3 beoordelingen over Waregem

9,6
met partner, Okt. 2009
"Mooie winkelstad en heerlijke restaurants!"
katleen
Sfeer
3-11-2009 Wij vonden waregem echt super!! Mooie winkelstraten. Goede restaurants. Veel keuzemogelijkheden. Mooi stadspark.

met partner, Aug. 2008
"Een stad met de gezelligheid van een gemeente!"
Peter
Sfeer
17-2-2009 Geschikt als dagtripje waarbij ofwel sport of ontspanning centraal staan:
ZV Zullte Waregem

Familie, Juli 2008
"Het ontdekken waard"
vercruysse thijs
Omgeving
8-8-2008 het cultureel centrum de schakel biedt een gevarieerd programma. ook het sportcentrum de treffer is subliem. voor de voetballiefhebbers is er natuurlijk ook de voetbalploeg sv Zulte-Waregem. telkens als ik in Waregem kom voel ik me er thuis. in augustus is er natuurlijk het bekende "Waregem koerse"