Hotel Driekoningen** in Veurne / Steenkerke België beoordelingen 3.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.332 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > Veurne / Steenkerke > Hotel Driekoningen**

Beoordelingen Hotel Driekoningen**

10 februari 2012

3,5
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Driekoningen scoort een 3,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Driekoningen**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Driekoningen** in Veurne / Steenkerke, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Driekoningen** met andere accommodaties in Veurne / Steenkerke.

2 beoordelingen over Driekoningen**

met jonge kinderen, Mei 2010
Verschrikkelijk hotel
Bianca
25-5-2010 Met gezin met twee kinderen wilden we een nachtje overnachten om naar Plopsaland te gaan. Ontvangst verschikkelijk, niemand aanwezig en vervolgens spreken ze geen Nederlands. Kamer voor 4 personen geboekt met 4 bedden. Krijgen vervolgens 2 persoonskamer waarop stretch-bedden zijn geplaatst. Natuurlijk veel te klein, kasten waren van de kamer gehaald. Wel € 45,00 meer voor moeten betalen. Ontbijt bij reservering inbegrepen, stond ook op de bevestiging. Was een fout volgens hun en we moesten het gewoon betalen of we konden - naar hun eigen zeggen - opkrassen! Sta je dan met 2 kleine kinderen... Onze reisagente gebeld. Ook zij kreeg de wind van voren en adviseerde ons snel het hotel te verlaten op kosten van hun, want de eigenaren waren ook naar hen toe totaal niet aanspreekbaar! Nog nooit zo behandeld in een hotel en wij snappen niet dat zij zich niet schamen om zo klanten weg te jagen! Nooit meer dus, en ik adviseer iedereeen er met een grote boog opheen te rijden!!!

met jonge kinderen
Verschrikkelijke service
Bianca
25-5-2010 Wij wilde er 1 nachtje overnachten om naar Plopsaland te gaan. We hadden een 4-persoons gezinskamer geboekt. Het bleek dat ze deze niet hadden en ze hebben gewoon 2 stretch-bedden op een al kleine kamer gezet waar we vervolgens wel € 45,00 meer voor moesten betalen. Vervolgens hadden we geboekt inclusief ontbijt (stond ook op de bevestiging), maar dit was schijnbaar fout en ze dwongen ons dit te betalen. Toen we dit weigerden en de bevestiging toonden, verzochten ze ons per direct het hotel te verlaten, want zo konden ze niets meer aan ons verdienen, was hun argument. Kortom door de beide eigenaren zijn we nog net niet met harde hand uit het hotel gezet! Toen onze reisagente contact met het hotel opnam, is ook zij voor vuile vis uitgemaakt. Zeker geen aanrader! Rijd er met een grote boog omheen!!!!