Hotel De Loft in Veurne / Steenkerke België beoordelingen 7.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online

Beoordelingen Hotel De Loft

10 februari 2012

6,5
Hotel De Loft Veurne / Steenkerke

Hotel De Loft scoort een 7,1 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Loft? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Loft in Veurne / Steenkerke, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel De Loft vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel De Loft met andere accommodaties in Veurne / Steenkerke.

12 beoordelingen over De Loft

met vrienden, Juli 2010
Zeer 'basic' hotel.
Mieke De Prêtre
5-7-2010 Wij werden heel hartelijk verwelkomd in het hotel door een jobstudente, die ons onmiddellijk de kamers toewees en heel behulpzaam was bij het uitlenen van de fietsen. De kamers in het hotel zijn heel 'basic' en het hotel is aan wat opfrissing toe. Onze kamer (nr 7) was nog minder comfortabel dan de kamer (nr 8) van onze vrienden. Zij hadden een flascreen TV, wij moesten het stellen met eentje uit de (hele) oude doos. In onze kleerkast, die zich in de badkamer onder het dak bevond, kon je niets ophangen dat langer was dan 30 cm, zij hadden een volwaardige kleerkast en ook hun badkamer was verschillend van de onze, zij hadden een bad gecombineerd met een douche, wij hadden enkel een bad. Bizar dat een kamer zo verschillend kan zijn en dit voor dezelfde prijs. Het ontbijt was verzorgd, maar aan de sobere kant.

met jonge kinderen
Tof hotel
Maarten
7-4-2010 We zijn met twee kleine kinderen een nacht gaan overnachten in de Loft. (Dagje zee gecombineerd met een dagje Plopsaland)
Het hotel is goed gelegen en de service was goed. Men is voorzien op kinderen; er is een kleine speeltuintje aan en binnen was een kinderhoekje. Leuke kamer, enig minpunt waren de bedden vonden wij.
Het ontbijt was uitgebreid in orde

met vrienden, Okt. 2009
Leuk hotel!
Britt Beyens
20-10-2009 Twee nachten verbleven in De Loft, alles was meer dan in orde, grote, propere en mooie kamer! Zeer goede service, heel vriendelijke mensen! Ik ga er zeker nog naartoe!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Loft bij:

met partner, Okt. 2009
Nooit meer
sabine
13-10-2009 we hebben 1 nacht verbleven in de loft en het was het slechtste dat we al meegemaakt hebben en we zijn regelmatig weg, gescheurde lakens een tv waar de kleur van weg ging en veel te klein we zaggen niks vanuit ons bed het was echt basic. nog iets over bed ze stond op wielen maar de remmen waren er niet op aanwezig dus ze verplaatste zich. Het ontbijt was heel sober een werdt heel sober bijgevuld. gelukkig heeft ons etentje in restaurant de olijfboom veel goed gemaakt op de markt in veurne

met partner, Dec. 2008
Gewoon goed
François Van Loo
2-12-2008 1 nacht verbleven in de Loft. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt in buffetvorm meer dan voldoende. Ligging kamer langs drukke straat. Badkamer vonden wij aan vernieuwing toe.

Wij komen zeker terug
verstraete
15-10-2008 Heerlijk verblijf.Lekker ontbijtje en lunch.
Met vriendelijke vlotte bediening.
Centraal gelegen op 300m van de markt en enkele km van zee.
Voor mensen met kinderen ideaal om naar plopsaland te gaan 5km

met partner, Okt. 2008
Heerlijk hotel in centrum
Nanno S.van der Wie...
6-10-2008 aardige eigenaar, bijzondere kamers verspreid over diverse huizen

Familie, Sept. 2008
Prima hotelletje!
Maaike
30-9-2008 Wij zaten in de kamers die nog niet gerestyled zijn. Maar ook die waren prima! Bovendien werd van te voren gezegd dat we in andere kamers zaten dan op de site stonden dus onze verwachtingen waren juist. Inderdaad prima ontbijtje met verse broodjes en zelf gemaakte jam. Leuke lokatie. Helaas geen restaurant in het hotel. Maar de kaart voor de lunch zag er lekker uit. Super vriendelijke man (ik denk de eigenaar). Kon zich nog herinneren dat ik had gebeld enneemt de tijd voor een kort praatje maar niet opdringerig. Fijn terrasje met wat avondzon (waarschijnlijk ook overdag zonnig maar toen waren we aan het strand!). Er is een kinderstoel; handig voor het ontbijt! Er hoort ook een afgesloten tuin bij (achter het terras), dus kan me voorstellen dat het met iets oudere kinderen (dan mijn 11 maanden oude zoontje) ook goed te doen is. Strand is ongeveer 10 minuutjes rijden met de auto. OV niet gecheckt. Wellicht wel file naar de kust in het hoogseizoen? Stadje Veurne is leuk voor een weekend

Familie, Aug. 2008
Vriendelijk artistiek hotelletje
J. van Duuren
19-8-2008 Hotel de Loft bestaat uit een centraal gebouw en enkele huizen die er tegenaan leunen danwel in nabijheid gelegen. Het oogt er (en het is er) netjes en verzorgd. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Enkele kamers liggen aan een drukke doorgaande weg die na middernacht wel rustiger wordt. Ontbijt is vers en goed verzorgd. Kamers worden goed schoongemaakt. Verbleven in een ruim 4 persoonsappartement met keukentje.
Ideaal voor dagje Plopsaland (10 min) en een dagje vlaamse kust (10 min). Leuk historisch stadje, mooie omgeving.

met partner, Sept. 2007
Bianca
1-10-2007 1 nacht verbleven in Hotel De Loft. We hadden een ruime 4-persoonskamer (kamer 6) met een dubbel bed en een stapelbed voor de kinderen, ruime badkamer en nog ruimte om goed te kunnen lopen. We hebben ook 's middags in het hotel geluncht. Het was heerlijk (alles zelfgemaakt). Het ontbijt was ook erg lekker (verse broodjes en croissants, eitje, jus d'orange, etc, etc). Kortom: voor een kort bezoekje aan de Kust is hotel De Loft uitstekend!