Hotel Pacific*** in Oostende België beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pacific***

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Pacific***

Hofstraat 11, B-8400, Oostende
Hotel Pacific scoort een 8,1 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pacific***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pacific*** in Oostende, geschreven door andere reizigers. Je kunt 1 video van Hotel Pacific*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Pacific*** met andere accommodaties in Oostende.

12 beoordelingen over Pacific***

"Goed hotelletje"
Chris
7-9-2011 Jammer dat er geen airco in de kamers is.Personeel is erg behulpzaam

met partner, Mrt. 2011
"Proper hotel"
Benny
9-3-2011 Net twee overnachtingen geweest.
Voordeel : proper hotel met propere kamers, vlakbij zee.
Nadeel : kleine slechte bedden,kleine badkamer zonder bad, derde dag gingen wij pas om 9u30 ontbijten en toen waren er geen broodjes meer, alleen nog boterhammen.
Mini parking, dan maar garage bij hen gehuurd aan 15 euro/dag.

met vrienden, Sept. 2009
"Net hotel, zeer behulpzame patron"
de zusjes
11-9-2009 Twee overnachtingen met mijn zus geboekt in hotel Pacific. Hotel was proper, goed verzorgd. De patron verdient wat ons betreft een tien qua behulpzaamheid, heeft ons n.l. enorm uit de brand geholpen toen onze autosleutels in put waren gevallen. Hij is toen terug van thuis gekomen en heeft met een magneet de sleutels uit de put gevist. Dit is toch Gastvrijheid met een hoofdletter H.

"Een gezellig hotel met toffe bar."
Jakke en zijn Rosse
6-1-2009 Voor ons is dit een goed hotel .
Volgend jaar terug .

Familie, Sept. 2008
"Prima hotel"
anneke
28-9-2008 Hotel is goed. De bedden zijn te klein. Uitzicht op zee is betrekkelijk je moet altijd nog door een hellende straat kijken. Ontbijt was prima.

met vrienden, Mrt. 2008
lieve
11-3-2008 oudere dame aan onthaal niet vriendelijk,verouderde kamers,douchekraan was zelfs stuk,ontbijt op maandagmorgen was op om 9u30(ontbijten mogelijk tot 10u30),ze zijn nog wel enkele broodjes gaan bijhalen.Prijs/kwaliteit zijn er zeker betere hotels te vinden in Oostende

Wendy
17-2-2008 Wij zijn hier afgelopen zomer 1 nacht geweest en ik heb helemaal niets aan te merken aan dit hotel. Geweldig hotel en ligt vlakbij het strand !

ann
8-8-2007 Dit was een zeer goed hotel. Ruime kamers , dicht bij de dijk! Alleen de winkelstraat en het station is wel een eindje wandelen, maar er was een centrumbus. Het ontbijt was zeer goed, de kamers zeer ordelijk en zeer netjes!

ann
8-8-2007 Wij zijn er dit jaar geweest voor 1 nacht. Het was een prima hotel! Het ontbijt was ook uitgebreid genoeg! Het is zeker en vast een aanrader en het ligt vlak naast de dijk. De winkelstraat en het station is wel wat verder gaan, maar er rijdt een centrumbus. De kamer was ook groot genoeg! De één aan de receptie was wel wat vriendelijker dan de oudere dame, maar we mogen niet klagen!

met partner, Sept. 2006
buck
14-9-2006 zeer goed hotel propere kamers.zeer vriendelijk personeel. zeer goed ontbijt