Hotel Ostend*** in Oostende België beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.917 bezoekers online
Home > België > West Vlaanderen > Oostende > Hotel Ostend***

Beoordelingen Hotel Ostend***

-1  °C

10 februari 2012

voorzijde Hotel Ostend

Hotel Ostend scoort een 7,4 uit 10, op basis van 113 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ostend***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ostend*** in Oostende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Ostend*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Ostend*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel Ostend*** met andere accommodaties in Oostende.

102 beoordelingen over Ostend***

Eenvoudig maar goed
Enza
8-11-2011 Het betreft een eenvoudig hotel gelegen in een binnenstraatje op wandelafstand van de dijk en centrum. je kan parking huren voor 15 euro per dag dat aan te raden is, gezien de ligging. De kamers zijn eenvoudig, het ontbijt is uitstekend. Het avondeten (buffetvorm) is aan te raden. Prijs pp is 21 euro en de kids zijn gratis tot 12 jaar. Er is een speelkamer voorzien op het gelijkvloers voor de kids met 2 springkastelen. Prijs - kwaliteit scoort dit hotel goed.

met jonge kinderen
Zeker en vast een aanrader !!
Fam. Vermeulen - Pl...
3-10-2011 Een aanrader in oostende : heel propere kamer, we hadden een familiekamer, die voldoende ruim was voor 2 volw. en 2 kinderen.Zeer netjes en ook een moderne badkamer. Vriendelijk personeel,zowel aan de receptie alsook in het restaurant. Ontbijtbuffet was zeker voldoende
en het avondeten was heel lekker. Keuze uit
vis of vlees maar van een hele goeie kwaliteit.
Er stonden 3 koks om de hoofdschotel te bedienen, zodanig dat het buffet er heel proper uitzag, zowel bij het begin van het avondeten alsook op het einde. Voor een 3-sterren hotel,
prijs - kwaliteit dik in orde.Wij gaan zeker terug, een aanrader !!

Goed hotel voor een weekendje aan de kust
B. Mechels
14-7-2011 De prijs-kwaliteit van dit hotel is de voornaamste troef. Goed hotel als je een paar dagen wilt genieten aan de Belgische Kust. Zeer vriendelijke ontvangst aan balie. Je kunt pas inchecken vanaf 14 uur, maar je kan als je vroeger daar bent je koffers achterlaten in een daarvoor voorziene ruimte, en eens de stad in gaan. Kamers zijn klein en zeer gehorig, maar netjes. Badkamer was proper, maar een zeer kleine ouderwetse douche. Ontbijt was in orde, maar niets speciaals. Het hotel ligt op wandelafstand van het station (5 min) en pal in het centrum, op 1 min. lopen van de dijk.

Goed hotel is zeker een aanrader
margo
10-7-2011 heel vriendelijk personeel en goed ontbijt
2 persoon kamer was iets klein maar voor 2 nachtjes goed te doen
we zijn te vreden over het hotel

Intensieve gastenhouderij
Annemiek
7-8-2011 Na een vriendelijke ontvangst in de warme lobby reden we met het bagageagentje naar onze kamer. Naast de lift een grote speelzaal voor de kinderen, het geluid dat zij produceerden deed mij denken aan een afgeladen zwembad, hartje zomer.

De lange, lange gangen oogden wat sleets en zijn een aderlating voor mensen die slecht ter been zijn, zouden ze bij de receptie meer rekening mee kunnen houden. Het verblijf in de ruime familiekamer met fijne bedden en twee televisieschermen, maakte veel goed. Het uitzicht was troosteloos.

Helaas was er geen wifi in de kamer en kon je alleen beneden in de, op dat moment veel te benauwde en rumoerige lobby, je mail checken.

Het ontbijt was netjes verzorgd, maar eenvoudig dankzij instantkoffie, blikfruit en goedkope afbakbroodjes. Betere keuze het dungesneden Belgische brood. Ondanks de drukte in het hotel was het, rond 09.30 uur rustig en aangenaam koel in het restaurant.

Het hotel ligt in een lelijk straatje dicht bij het stadscentrum en de zee.

met partner, Mei 2011
Voor jong en oud goed hotel.
jen
16-6-2011 het eten was vooral 's avonds erg goed!! Voldoende keus.

met jonge kinderen
Hotel is prima maar het avond eten niet te doen
Harrie
8-5-2011 Het avond eten was erg slecht. Ik moet eerlijk zijn niet te eten. wij zijn elders gaan eten

met jonge kinderen, Apr. 2011
Leuk voor een paar dagen
lintjes
17-4-2011 wij zijn hier twee overnachtingen gebleven, hotel is drie sterren en daar moet je gewoon rekening mee houden. het is inderdaad allemaal een beetje verouderd, maar verder goed te doen. Voor de kinderen hebben ze een aparte speel ruimte wat heel leuk is. Het ontbijt viel een beetje tegen qua keuze, maar ja ook dat weet je met een drie sterren. Al met al best een leuk hotel om te verblijven voor een paar dagen. We gingen hierheen omdat we naar plospaland gingen , het plaatsje oostende vonden we wel tegenvallen.

met partner, Sept. 2010
Dit hotel is zijn 3 sterren absoluut niet waard
Jaspers
15-9-2010 wij zouden 3 nachten in Ostend hotel verblijven om onze honeymoon te vieren. Bij aankomst wa er geen gelegenheid meer om iets te eten (hadden gebeld dat we later waren, dit was geen probleem). Kamers waren bagger!!! Vieze zwarte vlekken in de gordijnen en gaten. Toilet zaten nog ontlastingsresten in en op de badkamer zat overal schimmel. In het bed staken de veren door de matras heen. Wij hebben 's morgens nog ontbeten in de zaal, maar het had hier meer wat weg van massaproductie. Tegen 10.30 zijn wij naar de stad gegaan. Toen wij om 18.30 terugkwamen was de kamer niet gedaan. Vuile handoeken niet vervangen en de bedden niet gemaakt. Wij hebben toen aan de receptie gevraagt wanneer de kamer gedaan werden. Dit zou tussen 10.00 en 16.00 gedaan worden, dus wij hadden pech en moesten tot de volgende dag wachten. Wij hebben de receptioniste uiteindelijk verzocht de afrekening op te stellen. Dit was geen stressloze honeymoon. Personeel uiterst onvriendelijk.

met oudere kinderen
Voor herhaling vatbaar
Linda
2-9-2010 Wij gaan regelmatig naar ostend Hotel.Het is een zeer goede prijs/kwaliteit.Zeker als je kleine kids hebt.Wij gaan er al van als onze zoon nog maar een jaar of 2 was.Hij is er nu bijna 13 en we gaan nog steeds.Dus slecht zal het wel niet zijn.Wij zijn nu eind augustus geweest en gaan al terug boeken voor Allerheiligenverlof.Ostend Hotel is zeer goed gelegen.Je hebt er alles bij de hand.De kamers zijn proper,ruime badkamer en vooral het eten is er subliem.Oke,het ontbijtbuffet is niet zoooo uitgebreid,maar moet dat????Het avondeten is wel subliem.Naar ieders keuze is er wel iets om te eten.En voor zijn prijs eet je uitstekend.Ook valt onze vakanties zeer goed mee dankzij het personeel.Het is echt een aanrader om te gaan.Wij gaan in alle geval nog maar eens terug in November

met een groep (1)
alleenreizend (1)