Hotel De Hofkamers*** in Oostende België beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel De Hofkamers*** Oostende

Beoordelingen Hotel De Hofkamers***

IJzerstraat 5, 8400, Oostende
Hotel De Hofkamers scoort een 8,4 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Hofkamers***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Hofkamers*** in Oostende, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel De Hofkamers*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel De Hofkamers*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen. Vergelijk Hotel De Hofkamers*** met andere accommodaties in Oostende.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over De Hofkamers***

met partner, Mei 2012
"Zeker doen dit Hotel."
Jan en Tilly
20-5-2012 4 Dagen /3 nachten in dit zeker aan te raden goed hotel.Prachtig vernieuwde kamer en badkamer,heerlijk hemelbed,dan is er een Ontbijt waar je U tegen zegt, in overvloed!! In centrum je kunt alles te voet ook naar de mooie boulevard.Fam.Pots en staf Hartelijk dank voor deze fijne dagen en goede service.

met vrienden, 2012
"Super gezellig hotel"
leila
23-4-2012 Mooie kamers, vriendelijk personeel en super ontbijt!

alleenreizend, Dec. 2011
"Leuk hotel"
Eva
9-1-2012 Het hotel ligt niet helemaal in het centrum van de stad, maar daardoor wel heel rustig. Het is een eerder kleinschalig hotel, met enorm vriendelijke uitbaters. Het ontbijt is uitgebreid en heel lekker.
Kamer 34 is eerder klein, maar heel geriefelijk en prima in orde!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Hofkamers*** bij:

met partner, 2011
"Geweldig!"
Vossen
11-10-2011 Zalig ontbijt, kort aan de dijk, prijs/kwaliteit perfect!
Propere kamers en zeer vriendelijk ontbijt.
Niets slecht op aan te merken!

met jonge kinderen, 2011
"Goed 'strand'hotel"
Miranda
22-7-2011 Wij hebben kort na Pinksteren 1 nacht in dit hotel doorgebracht. We gebruikten samen met onze twee kinderen een familiekamer. Echt perfect! Halletje, twee aparte kamers, luxe badkamer en apart toilet. Hotel is echt op loopafstand van de boulevard, zijstraatje uitlopen en je bent er.
Ontbijtbuffet 's ochtends was inderdaad fantastisch zowel qua kwaliteit als qua keuze, een aanrader!
Enig minpuntje. wij verbleven op de 1e verdieping en dit was wel gehorig. Veel gehoord van geluiden uit receptie, ontbijtzaal en trappenhuis.

met partner, Sept. 2010
"Het lekkerste ontbijt van Belgie!!!!"
patty
26-9-2010 Net terug van 4 nachten Oostende. Omdat er zoveel aanbod qua hotels was zijn wij gegaan voor de hoogste waardering ONTBIJT.
Bij de Hofkamers was dit zeker de moeite waard!! Een knus warm hotel met alles erop en eraan. Verwacht geen grote kamer maar een heerlijk bed was er zeker. De eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam en de ligging is ideaal. We komen na de verbouwing zeker nog eens terug.

Lammert en Patty

met partner, Sept. 2010
"Het lekkerste ontbijt van Belgie!!!"
Patty

Lammert en Patty

"Klein maar leuk hotel"
D. Zuijderduijn
19-5-2009 Vriendelijke mensen, badkamer heeft een vernieuwing nodig, maar daar gaat aan gewerkt worden, vlakbij strand, goed ontbijt, wij waren er een paar dagen, is prima bevallen

". "Wat een topper" "
Beeckman Roger
4-4-2009 Een klein hotel waar men als "gast" ontvangen en behandelt wordt.
Netheid, vriendelijkheid en correctheid zijn primordiaal.
De ligging van het hotel vlakbij het centrum van Oostende, het strand, het Casino is een pluspunt.
Openbaar vervoer (kusttram) in de onmiddellijke nabijheid.

"Gezellig,heel netjes,fijne ontvangst"
carine winters
26-2-2009 een heel fijn hotel. Mooie suite. Verouderde badkamer maar wel heel proper. Er zijn vernieuwingen op til vertelde de hotelier ons.Heel fijn verzorgd ontbijt met allerlei mogelijkheden. Vriendelijk ontvangen.We gaan zeker een keer terug!

1 2 3 4 5 volgende