Vakantie Beoordelingen Oostende West Vlaanderen vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Oostende

24 mei 2012

Oostende

Beoordelingen Oostende

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oostende. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oostende. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oostende? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oostende scoort een 7,7 uit 10, op basis van 158 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 12 Appartementen, 1 Aparthotel, 7 Bed and Breakfasts, 5 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 61 Hotels en 1 Pension in Oostende. Op Zoover vind je bovendien 521 vakantiefoto's van Oostende. Je kunt 3 video's van Oostende bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oostende. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in West Vlaanderen.

125 beoordelingen over Oostende

met vrienden, Mei 2012
"Zalige plek om naar te komen"
greet
Sfeer
24-5-2012 oostende ken ik als ijn broekzak en toch vinden we elk jaar iets nieuws te ontdekken, het is een fijne stad, druk en toch weer niet, het strand is groot genoeg voor alle toeristen hun plek te geven; ik kom hier elk jaar graag naartoe

met partner, Mei 2012
"Mooi strand, centrum zelf een bouwput"
Lieneke Griffioen
Sfeer
9-5-2012 Heel Oostende ligt overhoop, overal wordt gebouwd. Kan er lekker wandelen. Leuk winkelgebied.

met partner, Mei 2012
"Oostende viel tegen."
Mandy80
Sfeer
6-5-2012 Ik had iets als Scheveningen verwacht maar Oostende heeft last van leegstaande panden, achterstallig onderhoud, hierdoor ontbreekt sfeer.

met partner, Apr. 2012
"Leuk voor eenmalig bezoek"
petrahuijbens
Sfeer
5-5-2012 strand en shoppen zijn goed te combineren maar verwacht geen beachclubs... de boulevard is wel erg leuk.

"Mag ik nog een keer?"
ingriddamen
Sfeer
4-5-2012 Het sfeertje is altijd leuk in Oostende, we zijn voor de kunstwerken aan zee gegaan, met het trammetje (5 euro pp per dag, uit en instappen waar je wilt!) een echte aanrader!

met partner, Apr. 2012
"Leuke plaats en groot strand"
Kees Vet
5-5-2012 Belgische kustplaats op zijn best

met vrienden, 2012
"Fijne badplaats"
leila
Sfeer
23-4-2012 Er zijn voldoende winkeltjes en eetgelegenheden.
De sfeer was er net iets minder van vele werken oa op het strand.

met partner, 2012
"Mooie stad"
Robbert56
Sfeer
18-4-2012 Mooie stad, met veel uitgaans gelegenheden en waar je op veel plaatsen lekker kunt eten wel prijzig

met partner, Mrt. 2012
"Spookstad / Leegstand / Vergane glorie"
Bjorn
Sfeer
21-3-2012 Oostende is vergane glorie!

Jammer dat er zo vreselijk veel te huur en te koop staat.
Zowel woningen als horecagelegenheden.

Winkelstraat is aardig. Verder ook weinig bezienswaardigheden.
Aan de boulevard is het inderdaad wel leuk maar de horeca aldaar nogal prijzig, in en rondom het centrum is het beter/goedkoper.

Stranden zijn mooi en erg brred.

Verder viel Oostende domweg tegen.
Wij zijn reeds in Antwerpen/Brussel/Antwerpen/Gent en Brugge geweest, maar dit is zeker de minst mooie en leuke stad. Brugge is het leukst !

Al met al een mager zesje.

met vrienden, Mrt. 2012
"Gezellig vriendelijk plaatsje ...."
rudi
Sfeer
19-3-2012 maar wél een beetje vergane glorie! Erg bejaardvriendelijk :-), maar hier vind je nog personeel die z'n uiterste best voor je doen